Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Джейми: > 15.03.09 13:45

Innulya, авжеж будемо! Wink Великий тобі привіт!))

...

KSANKA: > 15.03.09 14:56

Привіт, Інна! P.S. Бачу, що тобі пісенька Скрябіна сподобалась? Бо я Кузьму дуже люблю. Embarassed
Дівчата, думаю, що не важливо на якій мові ми розмовляємо. Головне, щоб було про що поговорити. А на цьому форумі мені, наприклад, на справді дуже цікаво спілкуватись. Wink
До речі, хтось із вас в Карпатах відпочивав? В нас тут дуже гарно.

...

Дафна: > 15.03.09 17:09

Мерлин писал(а):
Дафна, мне больше нравятся российские форумы, больше интересных людей и все-такое))) А со своими знакомыми можно и в реале встретиться, а с помощью российского форума мы раскрываем для себя новые возможности для общения.

Девочки, надеюсь вы меня правильно поняли! Я ведь из чистого любопытства спросила про украинские форумы! И очень рада, что мы, жители самых разных стран и народов, можем здесь общаться и говорить о самом наболевшем или самом любимом!!! Very Happy
Я сама немка, родилась и выросла в Туркмении, вышла замуж и уехала в Россию на Урал, а потом судьба забросила нас на историческую родину, в Германию! Во как!!! Но мне тоже не интересны немецкие форумы, мне нравятся российские! А из "книжных" форумов самый лучший этот - Леди! Very Happy

...

Innulya: > 15.03.09 17:12

Джейми, Sonata, дякую за привітність!
KSANKA, пісенька Скрябіна дуже кумедна і весела. До речі, саме цю композицію вилучили з останнього альбому групи, бо в ній, мовляв, натяк на насильство та заклик до жорстоких дій. А як про мене, ця пісня - лише жарт.

В Карпатах, звичайно, були. Бо це ж сором, жити в країні з такими чудовими горами і жодного разу не побачити їх на власні очі. Та не отримати пару гематом на м'яких місцях, займаючись лижним спортом. А які краєвиди... Матінко рідна...
KSANKA, я тобі навіть заздрю по-доброму. А де саме ти живеш?

...

KSANKA: > 15.03.09 17:22

Innulya писал(а):
KSANKA, я тобі навіть заздрю по-доброму. А де саме ти живеш?

Живу я в місті Коломия (Івано-Франківщина). Так що до Буковелю зовсім недалеко. Але на лижах поки ще краще вмію падати ніж кататись. Embarassed

...

Innulya: > 15.03.09 17:32

У Буковелі, на жаль, не була. Відпочивала з батьками біля озера Синівір, там дуже гарно, з друзями каталися на лижах у Славське.
А зараз з маленькою донею "відриваємось" удома.

...

Лесная Фея: > 15.03.09 17:33

Milochka писал(а):
Привет девочки, я тоже украинка. Живу в Черкассах. На сайт пришла из-за "Лихорадки" Монинг. А тут, оказывается не только книги, но и клубы.

Привет, землячка Ar

...

Sonata: > 15.03.09 17:33

Я вже декілька років не була на Закарпатті...
KSANKA писал(а):

Це запрошення? Wink

...

Innulya: > 15.03.09 17:36

Sonata писал(а):
Це запрошення? Wink

Ооо, збираємо речі, узуваємо лижі і гайда! Поки ще сніг не розтанув.

...

Лесная Фея: > 15.03.09 17:40

KSANKA писал(а):
Привіт, Інна! P.S. Бачу, що тобі пісенька Скрябіна сподобалась? Бо я Кузьму дуже люблю. Embarassed
Дівчата, думаю, що не важливо на якій мові ми розмовляємо. Головне, щоб було про що поговорити. А на цьому форумі мені, наприклад, на справді дуже цікаво спілкуватись. Wink

В Карпатах была в прошлом году - в Яремче, а в этом на майские собираюсь съездить в Ужгород

...

KSANKA: > 15.03.09 17:52

Innulya писал(а):
Ооо, збираємо речі, узуваємо лижі і гайда! Поки ще сніг не розтанув.

Так, так. В горах поки що ще сніг є. А ось удома в мене вже майже весна і сніг весь розтанув
А на Закарпаття хотілося б поїхати, коли в Долині нарцисів будуть квіти цвісти.

...

Sonata: > 15.03.09 17:57

Завжди хотіла з'їздити в період, коли там така краса)))
Коли приблизно це буде? Початок квітня?

...

rodema: > 15.03.09 18:03

Innulya писал(а):
У Буковелі, на жаль, не була. Відпочивала з батьками біля озера Синівір, там дуже гарно, з друзями каталися на лижах у Славське.

Ооо, я теж була у Славському, ще у школi з класом, але на лижах так i навчилася кататися... Embarassed

...

KSANKA: > 15.03.09 18:08

Sonata писал(а):
Завжди хотіла з'їздити в період, коли там така краса))) Коли приблизно це буде? Початок квітня?

Скоріше кінець квітня. Це вже від весни залежить. Пік цвітіння може і на початок травня припасти.

...

Зарегистрируйтесь для получения дополнительных возможностей на сайте и форуме
Полная версия · Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню

Если Вы обнаружили на этой странице нарушение авторских прав, ошибку или хотите дополнить информацию, отправьте нам сообщение.
Если перед нажатием на ссылку выделить на странице мышкой какой-либо текст, он автоматически подставится в сообщение