Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Джейми:
15.03.09 13:45
Innulya, авжеж будемо!
Великий тобі привіт!))
...
Sonata:
15.03.09 14:08
Інна, ласкаво просимо до нас!
...
KSANKA:
15.03.09 14:56
Привіт, Інна! P.S. Бачу, що тобі пісенька Скрябіна сподобалась? Бо я Кузьму дуже люблю.
Дівчата, думаю, що не важливо на якій мові ми розмовляємо. Головне, щоб було про що поговорити. А на цьому форумі мені, наприклад, на справді дуже цікаво спілкуватись.
До речі, хтось із вас в Карпатах відпочивав? В нас тут дуже гарно.
...
Дафна:
15.03.09 17:09
Мерлин писал(а):Дафна, мне больше нравятся российские форумы, больше интересных людей и все-такое))) А со своими знакомыми можно и в реале встретиться, а с помощью российского форума мы раскрываем для себя новые возможности для общения.
Девочки, надеюсь вы меня правильно поняли! Я ведь из чистого любопытства спросила про украинские форумы! И очень рада, что мы, жители самых разных стран и народов, можем здесь общаться и говорить о самом наболевшем или самом любимом!!!
Я сама немка, родилась и выросла в Туркмении, вышла замуж и уехала в Россию на Урал, а потом судьба забросила нас на историческую родину, в Германию! Во как!!! Но мне тоже не интересны немецкие форумы, мне нравятся российские! А из "книжных" форумов самый лучший этот - Леди!
...
Innulya:
15.03.09 17:12
Джейми,
Sonata, дякую за привітність!
KSANKA,
пісенька Скрябіна дуже кумедна і весела.
До речі, саме цю композицію вилучили з останнього альбому групи, бо в ній, мовляв, натяк на насильство та заклик до жорстоких дій. А як про мене, ця пісня - лише жарт.
В Карпатах, звичайно, були. Бо це ж сором, жити в країні з такими чудовими горами і жодного разу не побачити їх на власні очі. Та не отримати пару гематом на м'яких місцях, займаючись лижним спортом.
А які краєвиди... Матінко рідна...
KSANKA, я тобі навіть заздрю по-доброму. А де саме ти живеш?
...
KSANKA:
15.03.09 17:22
Innulya писал(а): KSANKA, я тобі навіть заздрю по-доброму. А де саме ти живеш?
Живу я в місті Коломия (Івано-Франківщина). Так що до Буковелю зовсім недалеко. Але на лижах поки ще краще вмію падати ніж кататись.
...
Innulya:
15.03.09 17:32
У Буковелі, на жаль, не була. Відпочивала з батьками біля озера Синівір, там дуже гарно, з друзями каталися на лижах у Славське.
А зараз з маленькою донею "відриваємось" удома.
...
Лесная Фея:
15.03.09 17:33
Milochka писал(а):Привет девочки, я тоже украинка. Живу в Черкассах. На сайт пришла из-за "Лихорадки" Монинг. А тут, оказывается не только книги, но и клубы.
Привет, землячка
...
Sonata:
15.03.09 17:33
Я вже декілька років не була на Закарпатті...
KSANKA писал(а):До речі, хтось із вас в Карпатах відпочивав? В нас тут дуже гарно.
Це запрошення?
...
Innulya:
15.03.09 17:36
Sonata писал(а):Це запрошення?
Ооо, збираємо речі, узуваємо лижі і гайда! Поки ще сніг не розтанув.
...
Лесная Фея:
15.03.09 17:40
KSANKA писал(а):Привіт, Інна! P.S. Бачу, що тобі пісенька Скрябіна сподобалась? Бо я Кузьму дуже люблю.
Дівчата, думаю, що не важливо на якій мові ми розмовляємо. Головне, щоб було про що поговорити. А на цьому форумі мені, наприклад, на справді дуже цікаво спілкуватись.
До речі, хтось із вас в Карпатах відпочивав? В нас тут дуже гарно.
В Карпатах была в прошлом году - в Яремче, а в этом на майские собираюсь съездить в Ужгород
...
KSANKA:
15.03.09 17:52
Innulya писал(а): Ооо, збираємо речі, узуваємо лижі і гайда! Поки ще сніг не розтанув.
Так, так. В горах поки що ще сніг є. А ось удома в мене вже майже весна і сніг весь розтанув
А на Закарпаття хотілося б поїхати, коли в Долині нарцисів будуть квіти цвісти.
...
Sonata:
15.03.09 17:57
Завжди хотіла з'їздити в період, коли там така краса)))
Коли приблизно це буде? Початок квітня?
...
rodema:
15.03.09 18:03
Innulya писал(а):У Буковелі, на жаль, не була. Відпочивала з батьками біля озера Синівір, там дуже гарно, з друзями каталися на лижах у Славське.
Ооо, я теж була у Славському, ще у школi з класом, але на лижах так i навчилася кататися...
...
KSANKA:
15.03.09 18:08
Sonata писал(а):Завжди хотіла з'їздити в період, коли там така краса))) Коли приблизно це буде? Початок квітня?
Скоріше кінець квітня. Це вже від весни залежить. Пік цвітіння може і на початок травня припасти.
...