Мария Ширинова | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 17:32
|
|||
Сделать подарок |
|
kobra | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 17:43
Девочки вы в своем репертуаре! Главы как из пулемета строчите. |
|||
Сделать подарок |
|
Irysya | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 18:42
Наташа, Маша, спасибо за новый перевод любимого автора!!!
Интригующая аннотация, интересный пролог и 1 глава!!! Спасибо ОГРОМНОЕ !!! _________________ Все будет лучше, чем я думаю
|
|||
Сделать подарок |
|
S Gal | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 19:02
Большое спасибо! за замечательный новый перевод! С удовольствием буду ждать продолжение! Принимайте меня в почитатели! А какие книги от автора еще есть почитать? |
|||
Сделать подарок |
|
reborn | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 19:38
Так увлеклась новой главой, забыв, что это только перевод!!!!!!!!!! Так хочется еще.
Да, помотало нашу девушку. Не позавидуешь. NatalyNN писал(а):
Первая попытка срезать траву газонокосилкой была достойна клипа на YouTube, но в конце концов Карлин справилась. Сразу чувствуется, недавно роман написан...А у Карлин столько нового опыта за это время накопилось. Думаю, что и готовить быстро научится. NatalyNN писал(а):
Карлин никак не ожидала, спрашивая о свободных рабочих местах, что найдет работу прямо здесь, в этом маленьком кафе. Более путанным путем автор ведет нас к встречи героев. Интересно, он к ним на обед, или она к ним с обедом? NatalyNN писал(а):
Впервые за долгое время она была в состоянии думать о «завтра», не трясясь от страха и неуверенности. Не Кэт, а ангел-хранитель и купидон, думается, в одном лице. Еленочка писал(а):
Тем более, чего это он кузине даже не поплакался о своих хреновых делах, по другому не сказать, на ранчо? Надеюсь, в следующей главе мы узнаем, как им бедненьким жилось, пока наша дева скрывалась. Отощали поди, пельмешки-то давно должны закончиться... _________________ Чудеса там, где в них верят! |
|||
Сделать подарок |
|
NatalyNN | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 19:52
|
|||
Сделать подарок |
|
LUZI | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 19:54
Не,ну так нельзя!!!!!!!!!! Тут пока горишь на работе,как факел Газпрома, извините за тавтологию -просто живу напротив офиса Газпрома
,что на Строителей , вот постоянно и вертится на языке. Бегаешь,то в дождь,то в жару по городу.А они нафлудили на 6 страниц. Команда - супер, скорость выкладки-супер, обстановка в теме-супер! Что еще надо для прекрасного вечера! Спасибо дорогим за радость в нашей жизни!!!!!!!! NatalyNN писал(а):
Giacint писал(а):
Неужели уже встретились, а мы до сих пор в неведении!? так впереди еще 30 глав... Наталин!Представляешь наши-то,наши-то - с первой главы триллер пишут и угадайки! Карлин наша молодец! Малина Вареньевна писал(а):
Giacint писал(а):
У меня героиня вызывает восхищение! Пусть у неё и было преимущество во времени, но суметь скрыться от полицейского, будучи абсолютно несведущей в подобном деле!! Чего только её курточка с капюшоном стОит! вот точно! Хочется добавить - "Жить захочешь, не так раскорячишься"(с).... Агась,Марьяшик-всегда это фильм вспоминаю! reborn писал(а):
Надеюсь, в следующей главе мы узнаем, как им бедненьким жилось, пока наша дева скрывалась. Отощали поди, пельмешки-то давно должны закончиться... NatalyNN писал(а):
ужас, как плохо жилось! практически перешли на подножный корм... У них наверное нет Останкинских пельмешек в картонных коробках n- раз замороженных . Наверное всех мелких животных съели в округе!!!!!!!! |
|||
Сделать подарок |
|
NatalyNN | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 19:57
|
|||
Сделать подарок |
|
ароника | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 20:04
Большое спасибо за удовольствие быть с вами.Что Линды,что Наташа с Машей-они друг друга стоят.Перевод замечателный,как все,за что берется Наташа. |
|||
Сделать подарок |
|
Кассиопея | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 20:09
Наташа, Маша, с почином вас.... Легкого вам перевода и огромное спасибо, что взялись за перевод новой Ховард!!!!! ___________________________________ --- Вес рисунков в подписи 150Кб. Показать --- |
|||
Сделать подарок |
|
NatalyNN | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 20:10
|
|||
Сделать подарок |
|
Peony Rose | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 20:12
Однако почти год мотаться по пампасам, сбрасывая "хвост"... Рехнуться можно от такой жизни.
Но дева молодец, не теряется, выживает и тренирует бдительность. Вот только Зику к ней трудненько будет пробиться, сквозь все системы защиты. Но он жеж обаяшечка... вредненькая Кэт красотка. Интересно, будет вторая лав-стори с ней, параллельно З. и К.? Насчет мужика с пирогом не знаю, не знаю... может, один из работников с ранчо Зика? тогда стопроцентно принесет весточку о новой официантке аккурат к вечерней дойке Наталинчик - если рецепты есть в книжке, тащи сюда, как-нибудь да переведем, если хорошие Спасибо за перевод! И вы это... реды, переводчики, пис! мир! дружба и много-много шоколадок для всеобщего счастья, во! _________________ |
|||
Сделать подарок |
|
NatalyNN | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 20:19
Peony Rose писал(а):
Интересно, будет вторая лав-стори с ней, параллельно З. и К.? думаю, да, вторая книга будет о Кэт. Peony Rose писал(а):
если рецепты есть в книжке, тащи сюда, как-нибудь да переведем, получите! RECIPES Mexican Shepherd’s Pie 1 pound ground beef 1 onion, minced 1 pack taco seasoning 1 can Mexicorn, undrained 1 can pinto beans 1 pack instant potatoes, or a pack of hash browns with peppers and onions 2 cups shredded cheddar cheese Salt to taste Preheat oven to 350°F. Brown the beef and onion together; drain, add the taco seasoning. Then mix with the corn and pinto beans, heat, and pour into a casserole dish. Make the instant potatoes, and spread over the top of the beef mixture, making sure entire surface is covered. Make extra potatoes if you have to. Bake for 30 minutes. Remove from oven, spread the shredded cheese over the entire surface, and return to oven for 5 minutes, just until the cheese is melted. Serve either as a stand-alone dish, or use it as a hearty dip, with tortilla chips. I made this often for the construction crew when we were building a house. I cooked for them a lot—scones, muffins, homemade ice cream, biscuits, and salmon patties, but I think the Mexican shepherd’s pie was their favorite. The guys told me that this was the only time they’d GAINED weight on a job. —Linda Howard Snow Cream Milk Sugar Vanilla flavoring Snow Mix the first three together until you like the way it tastes. (Hint: try a fairly small batch at first, so maybe 1½ or 2 cups of milk, then sugar and flavoring to taste.) It takes more sugar than you’d expect. Then fold in the snow until it reaches an un-runny consistency. I don’t know if “un-runny” is a word, but it’s certainly a description. Eat. If you make too much, you can freeze it. The consistency is different after that, but the taste is still there. Are Southerners the only ones who make snow cream? Surely not, though I admit a lot of people make faces at the idea of eating snow. Of course, they’re from places where the snow is yellow, or gray, or any other unappetizing color. Here in the South, and out in the rural areas, the snow is as white as … well, you know what it’s as white as. And we eat it. —Linda Howard Biscuits 2 cups White Lily self-rising flour ⅓ cup Crisco (yep, the solidified kind) ¼ teaspoon salt (I add salt because real Southern biscuits have a very faint salty taste) Buttermilk—just enough so the dough forms a ball, but 1 cup is about right. You might have to add another tablespoon or so. I don’t even measure it, I just keep stirring until that ball forms and there’s no dry flour in the bottom of the bowl. ½ stick (4 tablespoons) butter, melted Preheat oven to 425°F. Using your hand, squeeze together the flour, Crisco, and salt; it’s easier than it sounds, and a lot faster than using a pastry blender or fork. Stir in the buttermilk until the dough forms a ball in the bowl; I use nonfat buttermilk, and it works just fine. Grease a cookie sheet or biscuit pan, but a cookie sheet is about the right size. I use butter-flavored Pam to spray the pan. For that matter, I cover the baking pan with aluminum foil and spray the foil, because I hate washing baking pans! Anything to make cleaning up easier :-). Dump the dough onto a floured surface, and sift a very light covering of flour over the top of the ball. DO NOT KNEAD THE DOUGH AT ALL. If you do, it’ll make the biscuits tough. The tenderness of biscuits depends on the amount of oxygen in the dough, and kneading works the oxygen out. Use a rolling pin, the smallest, lightest one you can find, to very gently roll out the dough until it’s about ½ inch thick. Using a medium-sized biscuit cutter, cut out the biscuits and place them on the baking pan so they’re touching each other; this forces them to rise since they don’t have room to spread out. This should make about 8 biscuits. Don’t roll the leftover pieces together to try to make another biscuit or two. Just take the dough tidbits and arrange them on the baking pan with the biscuits. They’re odd sizes and shapes, of course, but you’d be surprised how this will turn out. Bake in the oven for 8 to 9 minutes. These biscuits won’t be brown on top; if you want a brown top crust, turn on the broiler for a minute, but watch them very closely. While the biscuits are baking, melt the half stick of butter, and as soon as you take the biscuits out of the oven brush the melted butter on top of them, including the odd biscuit tidbits. Tip: Even if you’re using salted butter, which I recommend, you may want to add a dash of salt to the melted butter anyway. The difference to the finished product is amazing. If you follow this recipe, guaranteed you’ll have fat, pretty, incredibly tender biscuits—and kids will love the biscuit tidbits. For that matter, a lot of the adults in my family prefer the tidbits over the actual biscuits. Go figure. If you have any biscuits left over from the meal, put them in a Ziploc bag. To reheat, wrap them in a damp paper towel and microwave 15 to 30 seconds, depending on how hot you want them. The damp paper towel restores the tenderness. I’ve made it my mission to teach as many people as possible to make biscuits, because it’s a dying art. The most important things to remember about biscuit-making are: don’t mess with the dough, and make sure the biscuits are touching each other in the pan. If you feel an awful urge to knead the dough, then use it to make something else, because the biscuits will be heavy and tough. —Linda Howard LJ’s Corn Bread 3 boxes Jiffy corn muffin mix 2 sticks of butter, soft 16 ounces sour cream 16-ounce can creamed corn 16-ounce can whole-kernel corn, drained 4 eggs Preheat oven to 350°F. Mix all the ingredients together, pour into an 11 × 15-inch pan, and bake for 45 minutes, until good and browned. This makes a HUGE amount. I’m sure it can be cut down by half, or even a third, but I don’t have those measurements. I can’t figure out how to come up with ⅓ or ⅔ of 4 eggs. Go ahead and make the whole batch, and forget the math. This is as good as any cake. —Linda Jones Never Fail White Cake 2 cups sugar 3 cups flour ⅔ cup shortening ¼ teaspoon salt 2 teaspoons baking powder 1 cup water 4 egg whites 1 teaspoon baking powder 1 teaspoon vanilla Preheat oven to 375°F. Cream first six ingredients in a large bowl, about 2 minutes with an electric mixer. Beat egg whites until frothy. Add baking powder and beat until stiff. Fold the vanilla and beaten egg whites into flour mixture. Pour into greased and floured pans—two 9-inch pans or three 8-inch pans, depending on whether you want thin layers or thick. Bake for 25 to 30 minutes. I made this cake when I was seventeen and living at home. My sister broke a plastic fork in it, trying to cut a bite-sized piece. It failed miserably. I never figured out why. This gives a whole new meaning to “write what you know.” Proceed at your own risk. —Linda Jones Tuna Casserole 2 cups cooked rice 1 to 1½ cups vegetables of choice (mixed vegetables, corn, green beans—whatever strikes your fancy), drained 1 can cream of mushroom soup 2 cans tuna, drained ½ cup milk 8 ounces shredded cheese (cheddar, pepper jack, or monterey jack) Salt and pepper to taste Preheat oven to 350°F. Mix together the rice, vegetables, mushroom soup, tuna, milk, half of the cheese, and salt and pepper to taste. Bake for 35 minutes, then sprinkle remaining cheese on top and return to oven until slightly browned. When Linda H. said I needed to provide a recipe for the tuna casserole, I was momentarily dumbfounded. A recipe? For tuna casserole? You put together what’s in the cupboard, cover it with cheese, cross your fingers, and bake. We had tuna casserole so often growing up, our mealtime prayer began “Give us this day our daily tuna.” You can use noodles instead of rice, cream of celery soup instead of mushroom, and if you have any other leftover veggies, throw them in. It doesn’t ever have to be the same meal twice! —Linda Jones _________________ |
|||
Сделать подарок |
|
Oliacher | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 20:59
как-то вчера была я в тихом шоке (огромный пролог), сегодня в громком (вау! первая глава ))))))))))
мало того, что новая Ховард, так еще и фантастически быстро и шедеврально переведенная ))) Девочки, принимайте искреннее восхищение трудолюбием и работоспособностью - так нас балуете (правда, мы ж не отказываемся, нет-нет )))) единственное, что смутило пока что в героине, так это то, что она оставила свой цвет и длину волос как правило, когда народ прячется, то меняет внешность, чтоб никто не узнал, а тут все, как и было ну ладно, может, для главного героя красоту бережет, чтоб поразить наверняка |
|||
|
NatalyNN | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Июл 2013 21:21
Oliacher писал(а):
как-то вчера была я в тихом шоке (огромный пролог), сегодня в громком (вау! первая глава )))))))))) да, мы с Машей любим ошарашивать наших читательниц... Oliacher писал(а):
единственное, что смутило пока что в героине, так это то, что она оставила свой цвет и длину волос
как правило, когда народ прячется, то меняет внешность, чтоб никто не узнал а зачем ей менять внешность? ведь ее фотографии не висят на каждом столбе с надписью "Разыскивается особо опасный преступник"! Урод способен отыскать ее только по документам, а она работает за наличку, не предъявляя удостоверение личности (или что там у них вместо нашего паспорта? ) _________________ |
|||
Сделать подарок |
|
Кстати... | Как анонсировать своё событие? | ||
---|---|---|---|
22 Ноя 2024 20:18
|
|||
|
[17268] |
Зарегистрируйтесь для получения дополнительных возможностей на сайте и форуме |