mada | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Ноя 2010 22:34
Тэмари, поздравляю с заслуженным призом! _________________ by Sad Memory |
|||
Сделать подарок |
|
Temarka | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Ноя 2010 22:38
Светик, спасибо! _________________ жду июня... |
|||
Сделать подарок |
|
Розамунда | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
09 Ноя 2010 23:36
Тэмари, поздравляю с замечательным призом!
|
|||
Сделать подарок |
|
Milli | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
10 Ноя 2010 0:02
Тэмари!! Поздравляю с подарком!! Замечательная книга, да еще и в таком замечательном оформлении ЭКСМО!!!
У меня такая же , только "Сокровенные тайны" |
|||
Сделать подарок |
|
LizOk | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
10 Ноя 2010 9:20
Тэмари , поздравляю с подарком! ___________________________________ --- Вес рисунков в подписи 586Кб. Показать --- Довести до греха не обещаю, но ...
|
|||
Сделать подарок |
|
Olivka | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
10 Ноя 2010 9:39
Тэмари, поздравляю!
Подарок ты выбрала себе отличный Роман великолепный _________________ А еще мне нравится, как уходят красивые и гордые женщины, надменно и стремительно постукивая каблуками и хлопая дверью. Может, они потом сползают по ее обратной стороне и горько плачут, но уходят они замечательно... |
|||
Сделать подарок |
|
vetka | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
10 Ноя 2010 15:52
Olivka писал(а):
Тэмари, поздравляю!
Подарок ты выбрала себе отличный Роман великолепный Присоединяюсь!! Выбор шикарный! Сама читала - не оторваться _________________ Планы на будущее, несоответствующие вашим финансовым, умственным и физическим возможностям, называются мечтами |
|||
Сделать подарок |
|
---|---|---|---|
10 Ноя 2010 20:32
|
|||
Сделать подарок |
|
Лиса | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
11 Ноя 2010 15:55
Итоги конкурса. Тур 3
Первая загадка от gromisa: ******************** На основании кадров из фильма попробуйте угадать фильм и книгу по которой он снят. Особо обратите внимание на подсказки на кадрах, они вам ооочень пригодятся ******************** Правильный ответ: фильм Разум и чувства 1995 г. по одноименной книге Чувство и чувствительность (Разум и чувство) (Остин Джейн). Загадку угадали тридцать шесть человек: 1. Lapulya 2. lorik 3. Milli 4. m-a-r-i-n-a 5. Sinner 6. maarika 7. Танюшка 8. Fittonia 9. juli 10. Arven 11. Olllesya 12. mada 13. Близнец 14. Oza 15. Olivka 16. Innulya 17. Изабелла 18. LizOk 19. Firetears 20. estel-oscora 21. Адальмина 22. Alina Bella 23. Розамунда 24. Мариука 25. Lady Mari 26. mis Rur 27. vetka 28. Aleco 29. Ленни 30. irga 31. колючка 32. Temarka 33. Таташа 34. dar-k 35. Angel 36. Geba Вторая загадка от Fittonia: ******************** Загадка-ассоциация Картинками зашифровано название романа. Каждая картинка соответствует одному слову в названии. ******************** Правильный ответ: Незнакомка под вуалью (Робинс Сари). Загадку угадали тридцать три человека: 1. lorik 2. Дафна 3. Milli 4. m-a-r-i-n-a 5. Irinita 6. Sinner 7. Танюшка 8. juli 9. dita 10. gromisa 11. Olllesya 12. S-elena 13. mada 14. Близнец 15. Oza 16. Olivka 17. Innulya 18. Изабелла 19. LizOk 20. estel-oscora 21. Адальмина 22. Lady Mari 23. mis Rur 24. vetka 25. Aleco 26. Ленни 27. irga 28. колючка 29. Temarka 30. Таташа 31. dar-k 32. Angel 33. Geba Третья загадка от dita: ******************** Перед вами отрывок из известного любовно романа. Попробуйте угадать, что это за роман и кто его автор. Отрывок обработан через электронный переводчик. Зброя знаходиться на першого ж ранку, вони живуть разом у мішок пелюшки. Вона була зайнята на кухні, і все ж так всі речі, щоб розгадати таємницю, розглядаються в темряві. І він не знав, що він піднятися там. Тому, насправді брехня, і ситуація не є шкідливим, як ви хотіли б уявити. Звичайно, була Джейн дуже розсердився, коли побачив його на руки. Для включення довго для того, що він вирив неправильні речі лаяли, тому що він наважиться зробити це, то була зброя. Він засміявся відкрито про неї особою до істини, що він діяв не дуже приємно бачити. Але добре сміється той, хто сміється останнім: всі кулі з oruzhiea приховані десь ще. Таким чином, його відкриття було абсолютно марно. Однак, це марно породи іграшки помилкове відчуття контролю над подіями. На його здивування, він виявив, Джек з пістолетом відчувають себе набагато більш впевненим і розслабленим. Але найцікавіше, що він знав, вага зброї, гарної форми нагадав йому цілком природно лівою рукою. Джек відчуває, що він знає, як поводитися. Навіть за відсутності куль, то він знав усі oruzhiea механіка може заряджати і стріляти, не хвилюйтеся, навпаки, з видом поваги пояснення. Він довго думав про це. Чому розслабленій тримає пістолет? Де ці навички? Він спробував пригадати подібний досвід, але збоїв пам`яті приречені на провал. Так, я все ще сподіваюся, що теплі руки навколо нього хоч щось пригадати. Ось чому він такий схвильований, коли Джейн було прийнято іграшку. - Я до сих пір знайти його - пробурмотів він похмуро. - В даний час немає жодної надії. - Я думаю про себе. - Зовсім ні. - Хто це так чи інакше? - Мін - Шалені матері, які часто зброї, Джейн. Навіщо вам зброю? Чи буде мене викрасти, погрожують зброєю? Може бути, ви тримаєте мене полон? Вона весело розсміялася за відповідь. - Що ви думаєте ви? Ви думаєте, що ви дуже багаті? Він задумався на мить, потім рішуче мотнув головою: - Ні, не зовсім. - Пам`ятайте, що ви стверджували, що я взяв тебе з собою? Ви не можете назвати сказати, що з лікарні, я взяв силою? Так, це вірно, подумав він. Це робить його не уникнути. Таким чином, придбання викрадення людей і утримання під вартою як заручника летить в пекло. - Поцілуй мене зайняти своє місце як ключі від машини? - Чому ключ? - Чому ти ховаєш? - Ну, у мене є ключі на синю тарілку із золотою оправою, що ви з ними робити? - Жінки Список сказав. - Ви все ще не може керувати однією рукою. - Але я можу спробувати, чорт візьми. - Ви можете залишити дитину без транспорту? - Як ви кинути мене перша можливість - він відразу ж відповів, виразний погляд в її очі. - Я знаю, з чого почати десь. Ми повинні раз і назавжди. Джейн скочила з ліжка, вона взяла на спині, лежачи на комоді. Він подивився підозрілої діяльності, вона взяла пластикову пляшку з розтиркою, алкоголь: Алкоголь маленькі ножиці" ******************** Правильный ответ: Главный свидетель (Браун Сандра). Загадку угадали шестнадцать человек: 1. lorik 2. Milli 3. Fittonia 4. gromisa 5. niklasss 6. Olivka 7. Innulya 8. LizOk 9. estel-oscora 10. Мариука 11. Lady Mari 12. mis Rur 13. vetka 14. Ленни 15. Temarka 16. Geba Общие итоги по результатам 3 туров: LizOk 9 Innulya 9 Temarka 9 Olivka 9 lorik 9 Sinner 8 vetka 8 gromisa 8 Ленни 8 Таташа 8 Розамунда 7 m-a-r-i-n-a 7 Fittonia 7 Milli 7 mada 7 Мариука 7 mis Rur 7 estel-oscora 7 Танюшка 6 колючка 6 Geba 6 Olllesya 6 Коша 6 dar-k 6 Oza 6 Angel 6 Lady Mari 6 irga 5 Firetears 5 Изабелла 5 Адальмина 5 Lapulya 4 Irinita 4 Aleco 3 dita 3 Дафна 3 S-elena 2 sabina.vizantini 2 juli 2 alkagol 2 La gata 2 Пола 2 Erithro 2 Близнец 2 Arven 1 Alina Bella 1 lina-li 1 niklasss 1 Squirrel 1 maarika 1 Поздравляю наших знатоков В следующей рассылке отрывки загадывать будут: Lady Mari, Arven, Близнец А победивший по итогам 10 туров получит в подарок книгу - любовный роман на выбор. Тэмари, еще раз поздравляю с победой! Фотографии пусть и не очень четкие, все равно отличные! |
|||
Сделать подарок |
|
Адальмина | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
11 Ноя 2010 16:00
|
|||
Сделать подарок |
|
Innulya | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
11 Ноя 2010 16:01
Девушки, поздравляю всех угадавших! И еще раз хочется отметить, как много у нас знатоков! _________________ Теперь я знаю, как это бывает, когда живой живому вынимает
Живую душу, подцепив крючком — как рыбку с золотистым поплавком. Живую душу! Чтоб взамен вложить тяжелый камень, и оставить жить… |
|||
Сделать подарок |
|
Мариука | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
11 Ноя 2010 16:03
Поздравляю всех угадавших!
Очень интересные загадки, правда, с третьей пришлось помучаться , а подсказки к первой загадке заставили долго улыбаться ___________________________________ --- Вес рисунков в подписи 493Кб. Показать --- |
|||
Сделать подарок |
|
Изабелла | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
11 Ноя 2010 16:21
Поздравляю угадавших!
А третью загадку специально на украинском загадывали? Я украинский совсем не знаю, поэтому глянула одним глазом и не стала себя мучить. _________________ |
|||
Сделать подарок |
|
mada | Цитировать: целиком, блоками, абзацами | ||
---|---|---|---|
11 Ноя 2010 17:27
Поздравляю угадавших!
Эх, жаль не угадала третью загадку, видимо очень давно уже читала, хотя мысль промелькнула, что что-то знакомое. _________________ by Sad Memory |
|||
Сделать подарок |
|
---|---|---|---|
11 Ноя 2010 18:54
Поздравляю угадавших!
Первый фильм я смотрела, а вторая загадка оказалась легкой, третью случайно угадала)) Лиса писал(а):
Тэмари, еще раз поздравляю с победой! Фотографии пусть и не очень четкие, все равно отличные! Лиса, спасибо огромное! Мне очень-очень приятно! _________________ жду июня... |
|||
Сделать подарок |
|
Кстати... | Как анонсировать своё событие? | ||
---|---|---|---|
10 Янв 2025 20:19
|
|||
|
[4098] |
Зарегистрируйтесь для получения дополнительных возможностей на сайте и форуме |