Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

danusy:

» Ивано-Франковская обл., Скалы Довбуша

Їздила минулої неділі на Скали Довбуша і вирішила lighten поділитися з вами своїми фотографіями.

...

Alesia:

Дануся, дякую! Цікаві фото! я колись там була, років з 10 тому. Вже не пам"ятаю точно, але є там якесь чистилище - вузесенький проміжок між кількома скелями, треба боком прожиматися, втянувши живіт. Досить небезпечна ділянка - йдеш зверху вниз, суцільне каміння, слизько, триматися нема за що. Екскурсовод нам говорив, якщо пройдеш - очистишся від гріхів и почнеш нове життя. Це ж там, у скелях Довбуша? чи я щось наплутала?
Шашлики смачні були?

...

greta-nata:

» Киев. Дом с химерами

Здравствуйте, леди. Не могла пройти мимо и не заглянуть на огонёк. Ох и сколько ж тут всех нас - мама дорогая! И каждая со своим, родным приходит. Вот и, думаю, тоже поделюсь полезной информацией, может, кому интересно. Очень люблю наш большой город за старину, тайны прошлого, которые хранят дореволюционные здания, тенистые парки с аллейками и фонтанами. Конечно, под это описание подходит много городов, например Одесса, Львов, Чернигов. Но я всё же напишу немного о столице, которую, по известным причинам, лучше всего знаю.

...

Тира:

Alesia писал(а):
В кав"ярні у маркіза де Сада була?

А можно поподробнее про это львовское злачное место?
зы. и с возвращением

...

Alesia:

Тира писал(а):
с возвращением

Тира писал(а):
А можно поподробнее про это львовское злачное место?

Ой, навіть не знаю, як би оце його так чемненько описати... Я ж теж, як і Ванюша, вихована дівчинка...
Розраховане явно на туристів. Відвідувачів готують ще на вході. На вулиці - скульптура маркіза, з якою треба фотографуватися, при цьому свою руку треба засунути йому ... вибачте... у кишеню штанів, а там - все по-справжньому, можна навіть помацати. Всередині - кушетки, торшери, бархатні ланцюги, ошийники, наручники, на стінах - гіпсові ... ну, те саме, про що всі подумали, жіночий верх і чоловічий низ. Напівтемрява. Багато різних відгорожених закутків - з кушетками звісно, загалом створена атмосфера чутливості, спокуси, флірту. Назви у меню просто розкішні, по типу "Грот Афродіти", "Смак цнотливиці" і т.д. (але назви я точно не запам"ятала, так що це написала як зразок). Досить прикольно напівлежачи пити каву, коли на відстані витянутої руки від тебе - анатомічні чоловічі агрегати. Взагалі цікаво, але у мене була дуже сурйозна компанія, я не змогла насолодитися всім у повній мірі ...
(дівчата, намагалася описати з гумором)

...

danusy:

» г.Львов (фото)

Привіт дівчата.
ЛОВ писал(а):
Я защитилась на 5! Теперь я магистр!

З запізненням (ліпше пізно, ніж ніколи) хочу привітати з захистом. Я до речі також по спеціальності хімік. Хоч захищалася 10 років тому, але ще до тепер, деколи сниться захист, або здача екзаменів.

Vanechka писал(а):
а я плюнула на все і поїхала погуляти у Львів

Я також тільки зі Львова правда їздила туди не гуляти. Львів дуже красиве місто я провчилася там 5 років. Є де погуляти. (Високий замок, Шевченківський гай, багато цікавих музеїв, Церква Юра, Домініканський собор, Армянський кафедральний собор, Личаківський цвинтар....)

...

Vanechka:

» г.Львов (фото)

danusy писал(а):
Є де погуляти. (Високий замок, Шевченківський гай, багато цікавих музеїв, Церква Юра, Домініканський собор, Армянський кафедральний собор, Личаківський цвинтар....)

остання місцинка в 2006 році їздила до подруги, вигляд з вікна її кімнати у гуртожитку був просто чудовий , але як вона казала "хороші сусіди, тихі" =)))

та сама статуя Діани, але вчора)))

P.S.-Дануся, який в тебе малий класненький!
Олеся, як ти могла)))

...

lesochek:

Дівчата усім привіт
Давно не заходила, але форум з телефона це жах - мене тільки на СОБ і вистачало

Ну, по-перше - ЛОВ вітаю із захистом диплому!!! Ти молодчинка!!! Тепер ти повинна нарешті винайти еліксир молодості для нас
По-друге
Alesia писал(а):
Коли виставлятися будеш? Ми тебе так сварили, так старалися... lesochek, як тобі така ідея?

я руками й ногами ЗА!!! ніколи від такого не відмовляюсь
Йдемо далі)))
Alesia писал(а):
В кав"ярні у маркіза де Сада була?

це Мазох-кафе
До речі, у цій же мережі у Львові діють і "Криївка" (там, де з москалями борються), і "Жидівська кнайпа" (там, де у меню відсутні ціни і свого часу можна було виторгувати більше 40 % знижки у офіціанта, на жаль яка максимальна знижка зараз я не знаю((()

Alesia писал(а):
Ой, навіть не знаю, як би оце його так чемненько описати...

Леся, дуже гарно описала - я аж пожалкувала, що ні разу там не була(((
danusy писал(а):
а це мій старший

майбутній серцеїїд)))

...

Alesia:

» г.Львов. Шоколадная фабрика

Лена, привіт-привіт!
(сподіваюся, що я нічого не наплутала з іменем?)
lesochek писал(а):
ти повинна нарешті винайти еліксир молодості для нас

Shocked І чого я до цього не додумалася?
lesochek писал(а):
це Мазох-кафе

Ха, ми уже з цим розібралися, коли Дануся свої фото зі Львова виклала!
lesochek писал(а):
я аж пожалкувала, що ні разу там не була(((

А чого так? зайти не наважилася? Tongue Лише біля скульптури сфотографувалася, і все? До речі, що там у штанях? Порядок? Все на місці?

Дівчата, які ви гарнюні! Іванка, Лена. Такі веселі, усміхнені симпатюлі! Я прям залюбувалася вами tender
lesochek писал(а):
До речі, у цій же мережі у Львові діють і "Криївка" (там, де з москалями борються), і "Жидівська кнайпа"

О, "Криївка" - це супер! Найбільше мені сподобався величезний екран з видом на Кремль і Москву-ріку з підписом "Орієнтація на місцевості". Ми довго сміялися, коли до нас нарешті "дійшло", про яку орієнтацію йдеться... rofl
Ну, і трошки фото з міста Лева від мене.

...

eiva:

Приветики, девочки!
Наконец-то и я добралась до интернета, а то все некогда - на работе бегаем как заведенные. Чем не люблю летний период в саду - много конференций и выставок и время отнимают очень много... Но вот появилась свободная минутка... Девочки, вы столько всего выложили! Молодцы! Very Happy Но все по порядку...
1. Оленёнок, с защитой диплома! А праздничный стол - всем столам стол Very Happy

2. Спасибо, девочки, за Львов и экскурсию. Супер!!! wo И хоть я там не бывала, но все таки не раз убеждаюсь, что наша страна, не смотря ни на что, самая лучшая - и природа у нас красивая, и города, и люди... А про Мазоха вообще... Нет слов
В эти выходные смотрела "95 квартал" - насмеялась... Вот решила поделиться настроением Smile

...

eiva:

Привет, украиночки!
Всех с праздником Вознесения Господня и Днем славянской письменности и культуры!!!

Инна Стоянова писал(а):
Странные запросы

Вот уж действительно "странные запросы" Laughing Laughing Laughing
Alesia писал(а):
Анекдоти

Замечательные анекдоты - сразу настроение поднялось Very Happy
Vanechka писал(а):
Дівчата, хочу показати вам своє чудо))) так воно спало вранці))

Вот чудо, так чудо Laughing А как чудо звать?
Девочки, кто сейчас в Киеве, милости просим в НБС им. Н.Н. Гришко. В завтра (25.05) у нас открывается выставка пионов и ирисов.

А в субботу (26.05) - открывается розарий. Так что, кто не успел на сирень, полюбуется этими цветочками Smile

...

Инна Стоянова:

» Политика: язык до драки доведет))

Всем привет!

Итог дня: Депутаты подрались из-за закона о языках

Не словом, а силой. Языковые баталии в парламенте из словесных перешли в рукопашные. В конце рассмотрения законопроектов во время выступления автора скандального "Об основах государственной языковой политики", оппозиционеры штурмом взяли президиум.
После закрытия заседания депутаты еще около пяти минут выясняли, кто из них сильнее на языке кулаков. Желанной грушей каждый оппозиционер хотел видеть автора законопроекта о языках Вадима Колесниченко.
Запал своих коллег унимал председатель фракции БЮТ-Батькивщина Андрей Кожемякин. За несколько минут с криками "Слава Украине!" депутаты идут перевести дыхание в кулуары.
"Порванный пиджак и двое человек меня душили - им это не очень помогло. Просто затруднения с разговором. Каких-то серьезных травм, к счастью у меня нет и я рад, что мне удалось дойти до Литвина и остановить сессию ", - народный депутат Украины от НУ-НС Андрей Парубий.
Больше всего в схватке пострадал бютовец Николай Петрук - ему рассекли голову. Окровавленному депутату первую помощь оказывали в стенах парламента.
"Сверху удар, по нашим данным, потому что рассечь так голову нельзя. Только специальным предметом, т.е. кастетом ", - народный депутат Украины от БЮТ-Батькивщины Юрий Прокопчук
"Депутаты все, которые были рядом, говорят, что его никто не бил, а просто в результате столкновения, которое произошло, он сам оступился и получил травму. К счастью, серьезных травм никто не получил ", - сообщил председатель фракции Партии регионов Александр Ефремов.
По его словам, депутаты-регионалы на ночь в сессионном зале не останутся. Поставят ли языковой вопрос первым в повестку дня пятницы, решат лидеры фракций на утреннем согласительном совете.

...

Alesia:

» Музыкальная пауза: Евровидение-2012

Привіт, Україно! Привіт, дівчата! Дивилися вчора Євробачення? Моя старша сиділа і весь час бурчала: "Мама, це жах, ну що це за пісні? Ну слухати немає чого! Швеція - єдине, що мені сподобалося і що я запам"ятала! Взагалі Європа не вміє писати пісні!" Я їй кажу: "Ну то трохи підростеш і навчиш Європу!" Wink
Пісня-переможиця: Loreen - Euphoria

А це виступ нашої Гайтани. Сумно, звичайно, і образливо за 15-те місце, але що поробиш - такий імідж має Україна в Європі серед звичайних людей.

...

Vanechka:

Привіт! Привіт! я вчора дивилася. Я з тобою не погоджуся на рахунок написання пісень у Европі.
Я другий день слухаю пісню естонця. Просто СУПЕРОВА!!!!Киньте в мене камінь, якщо вона погана.

Сербія!!! Обожнюю їхню музику. минулого року приїхавши з Чорногорії підсадила на сербську музику всіх: батьків, друзів, колег по роботі, знайомих.

наша мені не сподобалась взагалі))) це чисто моя думка

...

Инна Стоянова:

А мне очень понравился мальтиец Wink

А Гайтана что-то не очень выразительна была. И не могу сказать, что шведы произвели на меня впечатление Tongue

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню