Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
| Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
| Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
| Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
| Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
| Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
| Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
| Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
| Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
| Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
| Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
| Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
| Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
| Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Alesia:
Vanechka писал(а):Я з тобою не погоджуся на рахунок написання пісень у Европі
Ванюша, так це ж не моя думка, а моєї 14-літньої доньки! Я з усіх пісень лише нашу повністю дивилася, бо переживала за Україну. А так - одним краєм вуха була у телевізорі, другим краєм вуха - стежила за рекцією своєї старшої і сміялася про себе з неї, третім - за меншою, бо вона умостилася біля нас на дивані і заснула під ці пісні - наганялася за день, і ще четвертим - лазила по інтернету. Я тільки помітила, що перші підряд були дуже сумні, хоч плач.
Инна Стоянова писал(а):А Гайтана что-то не очень выразительна была.
Vanechka писал(а):наша мені не сподобалась взагалі))) це чисто моя думка
Мені Гайтана взагалі не подобається і ніколи не подобалася. Але на конкурсі я переживала за неї, бо вона представляла мою країну. Так що я цілком солідарна з вами щодо обох ваших позицій. Зараз послухаю ваших улюбленців.
Добавляю.
Инна Стоянова писал(а):А мне очень понравился мальтиец
Ха! Я думаю... така бубочка... Там одні ямочки на щічках чого варті...
Vanechka писал(а):Я другий день слухаю пісню естонця. Просто СУПЕРОВА!!!!Киньте в мене камінь, якщо вона погана
Не буду. Пісня гарна. Бажано до цієї пісні ще додати напівтемряву, свічки, шампанське в криштелевих фужерах і червону троянду в зубах у мужчини ...
Vanechka писал(а):Сербія!!! Обожнюю їхню музику.
Так, я б з таким станцювала...
Дівчата! А ви впевнені, що вам сподоблися саме пісні, а не ті, хто їх виконує?
...
lesochek:
Дівчата привіт)))))))))
Повернулася зі Львова - Лесю твоє партзаданіє виконала - сходила до Мазоха перевіряти чи все там на місці

Доповідаю - карман йому так ніхто і не зашив, але щось меня здалося, що в тому кармані чогось поменшало
...
Vanechka:
» г.Луцк. Местный дом с химерами
Недавно
greta-nata розповіла нам про
будинок з химерами у столиці нашої країни, місті Києві. Власний будинок з химерами є також у моєму рідному місті Луцьку. Місцеві жителі так його і називають, хоча власник будівлі – скульптор Микола Головань – ображається, адже для нього – це добрий сімейний вернісаж, який він будує все життя і часто щось змінює і переставляє.
Будинок –це діюча майстерня (на подвір"ї масса будматеріалів та незрозумілих для "простого смертного" речей). До неї можна вільно зайти, пофотографуватися. Загалом тут понад 500 скульптур. Розташований будинок в «Старому Луцьку» на березі річки Стир. Поряд із будинком часто можна побачити людей які влаштували пікнік, або ж просто прийшли посидіти на березі річки, пофотографуватись.
25 травня, після останнього дзвоника, ми з колегами вирішили теж туди зайти, бо дехто з них живучи у Луцьку, ніколи там не був.
P.S.- вибачте, що мене завжди так багато на фото((( ...
lesochek:
Іванка замок дуже красивий і ти просто красотулька, так що не смій вибачатися більше

(в мене до речі, також що не фото, то з моїм фейсом

)
Alesia писал(а):Скільки сторгувала у "Кнайпі"? Капелюх з пейсами одягала?
ой, в Кнайпі і Хаву-нагілу танцювали-співали, і подарунки дарували - загалом 50 % мінус))))
Alesia писал(а):А що "Криївка"?
після трунки для москалів червоний хрест на лобі не з'являлвся, і на мухи я також не розлетілась))) і навіть в яму, вириту клятими москалями не втрапила)))
А ще заходили в кав'ярню поряд із "Каплицею Боїмів" - так замість горщиків квітки ростуть у старих драних черевиках))))
...
lesochek:
Привіт усім)))
Alesia писал(а): Гарно, мабуть, співала-танцювала...
рахунок у нас був гарний - от і приходилось на шо завгодно йти, аби його зменшити

. Хоча загалом залишились тільки позитивні враження і емоції, так що то було варте
Alesia писал(а):Я б отой правий черевичок із задоволенням підрихтувала, дуже мені сподобався...
знаєш, там все в такому древньому стилі - столи, стільці, навіть комод десь старенький відшукали (у мене у бабусі в селі є такий подібний, так ми його викинути збираємось, а тут так придумали) - у них декор на кшталт "чим древніше, тим краще"))))
Alesia писал(а): До речі, капелюх із пейсами тобі дуже личить...
не ти перша мені про це говориш - цікаво, до чого б це
Alesia писал(а):Ну, між нами, девочками, говоря, мені теж у ньому було непогано, на радість усій чесній компанії
дивлячись на цю фразу в мене виникає лише одне запитання - чому ми досі не бачили цієї фотки???

і взагалі - чому ми досі не бачили жодної фотки???
...
Alesia:
lesochek писал(а):рахунок у нас був гарний - от і приходилось на шо завгодно йти, аби його зменшити

Ну ти хоча б не одна відпрацьовувала за всіх?
lesochek писал(а):у мене у бабусі в селі є такий подібний, так ми його викинути збираємось, а тут так придумали

Та ти шо? Не вздумай! Це я тобі як колишній етнограф говорю! Нічого бабусиного не вздумай викидати! Ні рушники, ні сорочки, ні вишивку, ні хатнє начиння - геть нічого !Якщо вже зовсім нема куди діти, склади списочок з орієнтовними датами виготовлення, запиши власника - ПІБ, дата народження, постав село, район і область, і скинь мені в лічку. Я запропоную знайомим фахівцям із Музею народної архітектури та побуту - Пирогово.
До речі, я якось залізла на бабусине горище і познаходила там купу дуже цікавих і потрібних речей: чавунчик (у ньому тепер тушкую картоплю, капусту, м"ясо і т.д. - куди тим цептерам братися), керамічні гладишки (їх поставила у кухні на верхніх шкафчиках - досить пристойно вписалися в мою кремово-фісташкову кухню), і особлива моя гордість - скляний бутль 1894 р. виготовлення, написано на ньому: 1/4. Ми вирішили, що це - четвертина відра. Нічого не викидай! Ох, у мене аж серце йокнуло, коли я прочитала ці твої слова!
lesochek писал(а):чому ми досі не бачили жодної фотки???
Я зовсім не фотогенічна. Моя мордочка на фотографіях виходить кругленька, як м"ячик, хоча дивлюся на себе у дзеркало - нема такого. Якось пошукаю більш-менш цікаві фото і викладу.
...
Люська:
Как жительница Донбасса не могу не поделится с остальными жительницами Донбасса .
2 июня в парке Щербакова в Донецке планируется третья акция "Выше облаков" , приурочена акция к Дню защиты детей и собранные средства пойдут на лечение двух очень "сложных" онкодеток. Данная акция будет проводиться совместно с 12 каналом, у которых намечено праздничное мероприятие в парке. И замечательным финальным аккордом станет совместный массовый запуск воздушных шаров!
Теперь о самом запуске Есть опыт запуска 500 и 330 шаров на первой и второй акциях. Но нет предела совершенству , организаторами поставлена новая цель - запустить в Парке Щербакова 1 000 шаров!!!!
Если есть желающие поучаствовать, приходите в парк ,
начало в 11-00, запуск в 13-00. У организаторов можно будет купить шарики, или приобрести изделия handmade в палатке рукоделок, а может просто опустить денюжку в копилочку, поучаствовать в конкурсах с детьми или просто хорошо провести время. Место сбора - площадка парка перед входом в парк со стороны моста , возле о златокрылого ангела.
П.С. 2.06.2012 Маленький отчет о прошедшей акции выложила в Клубе украинок

)
Жать сюда ...
AnnaErika:
Олеся, дякую.

Ніхто не пам'ятає-яке місто першим приймає Євро 2012?
...
Alesia:
AnnaErika писал(а):Ніхто не пам'ятає-яке місто першим приймає Євро 2012?
Анечка, мені колеги на роботі підказують, що Варшава.
...
Люська:
» Донецк. Благотворительный флеш-моб
Я вчера писала в землячестве, но решила и в Клуб украинок забросить приглашение принять участие в самом массовом "воздушном" благотворительном флеш-мобе Украины и одновременно помочь онкобольным детям.
Для участия желающие приходят 2 июня с 11.00 до 13.00 в парк им. Щербакова в г. Донецке, приобретают воздушный шар, наполненный гелием и по команде ведущего, пожелав много-много здоровья деткам, загадав самое заветное желание об их скорейшем выздоровлении, отпустить шар в небо.
Цель акции - сбор средств в помощь двум срочным деткам - Денису Пустовиту и Анечке Сторчак
Теперь о самом запуске Есть опыт запуска 500 и 330 шаров на первой и второй акциях. Но нет предела совершенству , организаторами поставлена новая цель - запустить в Парке Щербакова 1 000 шаров!!!!
У организаторов можно будет купить шарики, или приобрести изделия handmade в палатке рукоделок, а может просто опустить денюжку в копилочку, поучаствовать в конкурсах с детьми или просто хорошо провести время. Место сбора - площадка перед входом в парк со стороны моста , возле вот этого златокрылого ангела
И пусть все дети мира будут здоровы
...
-К-а-й-л-а:
Всем ПРИВЕТ!!!!! Я из Украины, Луганская обл.
...
eiva:
Привет, девочки!
-К-а-й-л-а писал(а):Всем ПРИВЕТ!!!!! Я из Украины, Луганская обл.
Милости просим и чувствуй себя как дома
Вот позавчера гуляла по саду и насмотрелась красот:
цветет последняя магнолия "Магнолия Зимбольта"
а это "тюльпанное дерево"
цветет дерево эпохи динозавров "Птеростираксис"
плоды того самого ореха, фото которого в период цветения, я уже показывала
я в соотношении с дубом
цветет "чубушник" - наш жасмин. Очень красиво пахнет, есть даже с ароматом земляники
это первые скульптуры
международного фестиваля, который открывается в Саду
2 июня и пробудет до 2 июля. Скульптура сидящего человека на первом плане "Дом знаний" португальского скульптора, сделана из металлических букв латинского алфавита; на заднем плане "Кителя Мао" корейского автора.
...
Люська:
И снова здравствуйте, я вам про акцию рассказывала - теперь отчитываюсь.

Запустили 750 шаров, побоялись организаторы больше надувать, вдруг бы не выкупились , но определенно можно было.. Погодка не подвела и желающих помочь деткам , таким необычным способом было много.
Дети были в восторге от того, что можно отпустить "целую кучу" шариков! А какие красивые рукоделки продавались , ммм глаз не оторвать, купили себе вышитые закладки для книг и значки на память...и вообще здорово было, прогулка удалась
...
Alesia:
Леся, дуже цікаво! Дякую за відео! А ця акція в яких містах України загалом проходить?
...
Люська:

Про "Выше облаков" точно не знаю, но одна из акций "Надія є" - когда на площадях выкладывается горящими свечами эта фраза , точно всеукраинская, и посвящена Дню онкобольного ребенка, 12 февраля, у нас есть в календаре такая дата.
А шарики в небо, по-моему, придумка донецких волонтеров, её уже третий год подряд приурочивают ко Дню защиты детей. Организовываются на местном "мамском" форуме , получают разрешение в облгосадминистрации и творят добро , себе на радость

)
...