Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Alesia:

» Троица

Ох, дівчата! Що ж це ми? Україно, зі святом Трійці - одним з найбільших християнських свят! Стільки в ньому збереглося давніх дохристиянських вірувань українців! Пропоную вам матеріал етнолога Валентини Борисенко - доктора історичних наук, професора, надрукований учора в газеті "Урядовий кур"єр".

А ви прикрасили своє помешкання гілочками м"яти, любистку, меліси, аїру?

...

emillllli:

"Большая разница". Прикол про гречку

...

daffka:

preved а я с Черниговской области.=)
Но сейчас учусь и живу в Киеве

...

danusy:

» Карпаты, гора Говерла

Добрий вечір дівчата. hi Довгенько я не бувала в темі, Embarassed а тут стільки подій. Shocked
Люська писал(а):
А вообще фонд проводит много акций, это уже 5-я с начала года.

Побільше би таких акцій. Я знаю що таке, коли твоя дитина хвора, а грошей на лікування немає. sos І держава замість того щоб тобі допомагати, ще вставляє палки в колеса. Я через це пройшла, та ще і зараз проходжу Низький уклін всім людям які не байдужі до чужого горя і допомагають тим чим можуть. Poceluy Flowers
-К-а-й-л-а писал(а):
Всем ПРИВЕТ!!!!! Я из Украины, Луганская обл.

AnnaErika писал(а):
Сподіваюся, ви не будете проти, якщо я до вас приєдняюся?

Ласкаво просимо. Приємного спілкування в темі

Іванка дуже красивий замок. (мені здається його і по телевізорі в якісь програмі показували). Взагалі збираюся до вас в Луцьк приїхати, правда ще не вирішила точно коли. В мене там подруга (одногрупниця) живе от і запрошує в гості.До речі вітаю з вступом до Львівського Національного Університету ім. Івана Франка, а також з Днем журналіста України.
eiva писал(а):
гуляла по саду и насмотрелась красот:

Красивий парк, а він далеко від ж/д вокзалу.Хотілося би побувати. Я була в Ессені (Німеччина)в парку (Груга - парк називається) там також дуже цікаво. Саме більше мені запамяталася експозиція з посадженими овочами (капуста, морква, буряк і т.д.) і німці ходять і розказують, "ось подивіться це капуста так росте, а це морква".
Дівчата дякую за анекдоти. Дуже смішні.
Alesia писал(а):
щоб оце його почитати - мабуть, уже трохи начиталася. І те мені не таке, і те не так, а то взагалі "бред"

Ти знаєш Олеся, я також. Почала читати Вікторію Хольт (поки Марина більше глав напише) і щось мені не те. Banned Але роман дочитала,(хоч трохи і по паралелі читала) бо вже як почала то мушу закінчити.

А я на вихідних побувала у хмарах. Так, так у справжніх хмарах.

...

Vanechka:

Дануся, не боюсь ні висоти, ні складнощів. Не хочеться поки і все)) Не дозріла, мабуть.
А на рунок Манявського монастиря поїдь)) і обов"язково виберись до джерела , особливо коли буде сильна злива і під ногами все буде осуватись вниз! така лафа, не передати словами! До цих пір пам"ятаю це сходження по соснам
А замки варто подивитися, найбільше мені сподобався Підгорецький, там цікава історія із справжнім привидом, у них навідь сертефікат, який це підтверджує є.
Я теж жабка-мандрівниця, багато де побувала за останні кілька років. Шось по телевізору показують, я така: "Я там була!"

Alesia писал(а):
Ванюша, що ще є в Луцьку цікавого?

в нас старе місто, хоч не велике, але досить непогане і гарне. В ньому розташований Луцький Замок, Римо-катольцький костел Петра і Павла, Кірха(тепер баптистьська церква), Будинок Архитектора, будинок, де жила Леся Українка. Хоча, щоб побачити маєток Косачів треба їхати у с. Колодяжне. Це в годині їзди від Луцька. А на Волині варто побувати на озері Світязь, воно дуже своєрідне і гарне. Тим більше що воно найглибше в Україні і друге по велечині після Ялпуга. (в вечері спробую викласти пару фоток).
Alesia писал(а):
ЛОВ писал(а):
Иванка, поздравляю с поступлением! Теперь будешь радовать нас свежими фото из Львова!

Я вже так хочу на сесію,вам не передати.

О, я бачу, дівчата зацікавилися серйозно... Іванка, не підведи...

Я вже так хочу на сесію......

...

Alesia:

Vanechka писал(а):
А на Волині варто побувати на озері Світязь

Я відпочивала якось у санаторії "Лісова пісня", воно на озері Пісочному, на Світязь ми їздили на екскурсію. Озеро мені сподобалося, але воно було якесь необлагороджене, захаращене. Там острівець є посередині - супер! Дійсно, подивитись є на що. Ех, інвестора туди б толкового, лялечку можна було б з нього зробити. Правда, я там була у 2003 р., може, вже щось і змінилося. Знаю, що навколо Пісочного набудували будиночків приватних купу - знайомі розповідали. Ох, дівчата, яка там була ожина! Ми брали катамарани, пливли на інший бік озера, там зарослі ожини просто неймовірні! Наче казка! І все плодами ожини укрито розміром десь із фалангу великого пальця! Я такого ніде більше не бачила. Солодка, терпкувата, з легкою гірчинкою, настояна на сонці...
Але вже у серпні на Волині, як на мене, стає холоднувато, не південь все таки. Туди треба збиратися найоптимальніше - у липні. Краса - неймовірна! tender

...

Alesia:

» Вилково - украинская Венеция

ЛОВ писал(а):
Иногда закрадывалась в мою бестолковую голову мысль, что и смотреть в Украине особо не на что...

Shocked Ну ти даєш... я жалкую, що мало де побувала - Львів, Ужгород, Мукачево, Чернівці, Кам"янець-Подільський, Крим, Одеса, Буджак. О, Буджак - це взагалі "нечто"! Двічі (якщо я нічого не наплутала) треба перетнути державний кордон, щоб туди потрапити, унікальний регіон. Аналогічно Чернівці - їхала туди на конференцію, мені було 25 років з кількома місяцями, так мене хотіли з поїзда знімати - бо в паспорті не було фото нове наклеєне! Посварилася з прикордонниками, вони викликали свого начальника, я його "переконала" своєю українською мовою і тим "залізним аргументом", що, мовляв, збираючись на конференцію в інше місто України, я і не думала перетинати державний кордон своєї країни! Потім аналогічна ситуація була з одеситами - вся одеська делегація благала не знімати їхнього голову з поїзда Got ! А Вилкове! Вилкове - українська Венеція, український нульовий кілометр, липованські церкви, дельта Дунаю! Я просто шаленіла від тої природи і тих каналів! І від тих бабусь, які так майстерно керували своїми човнами! Пливеш по каналу - одна хазяйка овочі у каналі миє, інша за нею - білизну пере, третя - відро полоще...
Оленёнок, спеціально для тебе - найкращі фото української Венеції (правда, з Інтернету, не мої).

P.S. Тіра, останнє фото не знайшла меншого розміру Sad

...

Vanechka:

» озеро Свитязь - жемчужина Волыни

Олеся, дякую, я багато чула про Вилково, але ні разу там не була((( але все в моїх руках!
Лов, в Україні є дуже......... дуже багато мальовничих місць. І я зараз розкажу про одне з них, яке знаходиться у Волинській області.

У чарівному куточку на межі України, Білорусі і Польщі в 1983 році було створено Шацький державний природний національний парк, перлиною якого є озеро Світязь. (Окрім нього, тут є ще двадцять озер.) Сам Світязь чимось схожий на море. Він має довжину 9,3 і ширину 4,8 кілометра. Площа озера — 2750 гектарів. Найбільша глибина — 58,4 метра, а середня — 6,9 метра. У вітряну погоду хвилі тут досягають півтораметрової висоти.
Біля берегів, Світязь переважно мілкий. Можна пройти півтори сотні метрів, аж поки вода досягне грудей. У безвітряну пору вода прогрівається швидко і тому тут з радістю відпочивають батьки з дітками.
Вода в озері дуже чиста. У сонячну погоду дно видно на кількаметровій глибині. По середині озера є острів, в часи Радянського Союзу там був санаторій для партійного начальства. Зараз нажаль, він у занедбанному стані і туди нікого не пускають. Але знаходяться такі сміливці, які намагаються допливсти самотужки. Кажуть, що озеро нагадуэ форму ока, якщо на нього дивитися зверху.
Особисто у мене озеро Святязь асоціюється із студентськими роками,шумними компаніями, веселощами, шашликами, дивовижними заходами сонця.

...

eiva:

Привіт, дівчатка!
lesochek писал(а):
Ванечка вітаю зі вступом!!! Повернення до студенства, що може бути кращим!!!
І якщо вже на те пішло, то я також знову стала студентко

Ні пуха, ні пера, дівчатка!
danusy писал(а):
eiva писал(а):
гуляла по саду и насмотрелась красот:

Красивий парк, а він далеко від ж/д вокзалу.Хотілося би побувати.

Від центрально ж/д - тролейбус №14 - кінцева зупинка "Ботанічний сад", їхати приблизно 30 хв., тролейбус зупиняється навпроти центрального входу, лише дорогу перейти. Так що дістатись дуже зручно.
До речі (правда, трішки з запізненням)

А також:

danusy писал(а):
г. Говерла

Alesia писал(а):
Українська Венеція

Vanechka писал(а):
Перлина Волині, озеро Світязь

Ой, яка в нас неймовірна краса на Україні!!! Заздрю вам, дівчатка, по доброму Smile Молодці, що поділились Very Happy

...

Alesia:

эйва, привіт! Дякую за фото! розарій настільки чудовий, що хочеться твої фото собі позабирати і любуватися трояндами постійно! Я навіть в інших темах даю дівчатам посилання на нашу тему і твої фото!
lesochek писал(а):
я також знову стала студенткою, і, оба-на який збіг, також у Львові

Лена, з поверненням! Вітаю, студентка! Теж друга освіта, наскільки я розумію? Який фах, якщо не секрет? Дівчата, ви там удвох чемненько себе поводьте, особливо коли доберетеся до Мазоха
lesochek писал(а):
мамадарагая, я до сих пір як згадаю своє сходження на Чатирдаг - мурашки по шкірі

Ми ходили у квітні - ідеш по стежці, з одно боку - кучугури снігу, а з іншого, сонячного - перші квіти витинаються! Краса неймовірна! Ми десь там навіть пляшку (з запискою, а не таку, як ви подумали Wink ) заховали. Правда, зараз уже ніхто з одногрупників не пам"ятає, де саме, навряд чи ми її колись знайдемо
Як я рада вас усіх бачити!

...

Фуся:

Привет девочки!Кто слышал,что решили по поводу русского языка?Будет он государственным или не будет? Wink

...

Alesia:

Фуся, цей закон був прийнятий в першому читанні, попереду - друге читання, референдум і т.д. Так що ще про нього говорити зарано. І російська як друга державна не в межах всієї України, наскільки я зрозуміла

Іванка! Що там в Луцьку відбувається? У тебе все нормально? Відгукнись!

...

Vanechka:

Фуся писал(а):
Кто слышал,что решили по поводу русского языка?Будет он государственным или не будет?

Державною? на скільки я чула, то лише регіональною!

Alesia писал(а):
Іванка! Що там в Луцьку відбувається? У тебе все нормально? Відгукнись!

Ау! Відгукуюсь! В нас в Луцьку в 4.30 ранку обвалився під"їзд в будинку на вулиці Ровенскій. В нас в тому будинку живуть знайомі. Слава Богу з ними все добре. Є одна жертва.
Траба подякувати нашим архітекторам і можновладцям, що дозволяють зносити несучі стіни магазинам, фірмам і барам.

...

Светла-нка:

Здравствуйте милые дамы,я из Одессы.

...

Светла-нка:

Да,город прекрасный,я здесь родилась,и у меня привязанность не такая как у приезжих и обосновавшихся Одесситов.В Киеве была несколько раз,очень красивые у вас церкви,я ездила на экскурсию,одна Лавра чего стоит.А насчет фруктов,в точку,приезжайте к нам летом,у нас сейчас клубника по 18 гривен. Laughing

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню