Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Alesia:

Дічата! В когось є цікавий рецепт варення полуничного? Може, хтось його з чимось змішував? До речі, може хто не знає, є смачнюший варіант - полуницю перекрутити на м"ясорубку, перемішати з цукром і в морозилку. Взимку за вуха не відірвати. Сирники, млинчики, коктейлі, до морозива і т.д. - розходиться літрами! Ще подружки роблять такий варіант - 1:1 полуницю з чорницею, теж через м"ясорубку і з цукром у морозилку. Чорниця, правда, ще дорога. Полуниця вже скоро буде відходити, так що запасайтесь, хто ще не встиг!
Я минулого літа вигадала власний рецепт - варення з киш-миша і ківі, 1:1. Трохи забагато дала цукру, але однак смачно і цікаво вийшло. Якщо хтось щось цікаве вигадував - діліться! Wink

...

Alesia:

» Рецепт: "Фруктовый коктейль"

Я морозила різні ягоди цілими - все, що можна, перепробувала, але то, дійсно, зовсім не те. Перекручені ягоди і фрукти з цукром уже самі по собі десерт. За рахунок цукру вони не замерзають, стають, ніби желе - так, дівчата? Подружки ще радять персики перекрутити і з цукром так само в морозилку - але це я ще не пробувала, цього літа буду. Особисто у мене ціла морожена полуниця використовувалася взимку як напівфабирикат - компоти, вареники і т.д. Але з цукром - то вже десерт! Самодостатній і смачнющий десерт!
Я навіть накупила пластикових відеречок квадратних з кришками спеціально для морозилки. Ємкість - 1200мл. Дві уже стоять з полуницею, інші чекають своєї черги.
Мої дівчата варення мало їдять, то я їм вигадую щось цікавеньке. У мене є книжка "Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов", Одеса, 1992 р., видання тринадцяте (у придане мама мені поклала Wink ), там рецептів море. Але вони всі класичні і засолодкі - на 1 кг полуниці 1,2 кг цукру. А я люблю щось легше і оригінальне.
Якось у мами я залізла в її одну кулінарну книжку американських авторів, переписала кілька цікавих рецептів. Пропоную вам один з них - "Фруктовий коктейль". Я робила, мені сподобалося:
225 г вишні без кісточок
225 г ананасів кубиками
225 г персиків кубиками
225 г дольок апельсина
450 г яблук кубиками
450 г груші кубиками.
60 мл свіжовичавленого лимонного сока
1,8 кг цукру
500 мл води.

Все крім апельсинів у кастрюльку, додати лимонний сік, цукор, воду - довести до кипіння. Зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Додати апельсинові дольки і варити ще 5 хвилин. В стерильні банки і закатати. У мене виходило 8-10 баночок по 250 г.
Воно трохи рідкувате, якщо порівнювати з нашими традиційними вареннями. Лимонний сік виступає як консервант, воно гарно стоїть зиму, у нього дуже свіжий смак. Я робила і з ананасами, і без ананасів.

...

Топаз:

Всех поздравляю с победой над шведами в первом матче Евро. Вот не смотрю уже футбол но как же приятно и нервозно было под конец!
Молодцы мальчики.

...

greta-nata:

Alesia писал(а):
є смачнюший варіант - полуницю перекрутити на м"ясорубку, перемішати з цукром і в морозилку

Я теж так роблю, а варення 1:1 з цукром - 3 рази довести до кипіння ( і повністю остудити після кожного разу), потім зразу по банкам і все. Скільки не варила - це самий бомбезний рецепт.
Всіх вітаю з сьогоднішньою перемогою нашої збірної, гордість як не як! Я не фанат, але у нас таке не вулицях твориться, що ніхто байдужим не зможе залишитись. Я не думала, що наші виграють, але був би позор, якби програли Non

...

шоти:

Топаз писал(а):
Всех поздравляю с победой над шведами в первом матче Евро. Вот не смотрю уже футбол но как же приятно и нервозно было под конец!

Молодцы мальчики.

Присоединяюсь!!!! Спасибо Наташенька!
2 - 1 наши выиграли. Оба гола забил Шевченко.

Ура!!!!! Ура!!! Ура!!!

У нас сейчас по городу народ орет, радуется победе. Машины сигналят!

greta-nata писал(а):
Всіх вітаю з сьогоднішньою перемогою нашої збірної,

Можно гордиться!!! Молодцы!

...

eiva:

Україна, з перемогою!!!! Ar Ar Ar

Alesia писал(а):
розарій настільки чудовий, що хочеться твої фото собі позабирати і любуватися трояндами постійно! Я навіть в інших темах даю дівчатам посилання на нашу тему і твої фото!

Та будь ласка Smile
lesochek писал(а):
эйва такі красиві фото - я очей не можу відвести))) В мене запитання, а ти працюєш в ботсаду, чи просто так часто там буваєш?

Працюю в Саду, але на жаль не щоразу випадає нагода полюбуватись красотами, а от коли вибираюсь - насолоджуюсь.
lesochek писал(а):
до чорту поки не посилаю, але на сесіях я думаю ти дозволиш це зробити?

Я не проти Laughing лише б сесія була вдало здана.
Alesia писал(а):
Ех, дівчата, читаю я вас і розумію, що сама б із задоволенням ще десь повчилася...

А в мене мурашки по шкірі, коли подумаю про сесію, захист диплому і все таке, хоча закінчила навчання 4 роки тому.
Vanechka писал(а):
БОТСАД-бомба! Виставка суперова просто!!!

thank_you Це заслуга працівників Саду, які стараються для цього.
ЛОВ писал(а):
eiva писал(а):
виставка ірисів та півоній
eiva писал(а):
розарій Ботанічного саду

Классно! Вот бы еще аромат учуять!

На жаль ще не придумали ПК, який би передавав всю гамму, але скажу, що аромати неймовірні.
Vanechka писал(а):
раба подякувати нашим архітекторам і можновладцям, що дозволяють зносити несучі стіни магазинам, фірмам і барам.

А ще тим гадам, які не надають людям житла в нових будинках і лише обіцяють "золоті гори"...
Светла-нка писал(а):
Здравствуйте милые дамы,я из Одессы.

Ласкаво просимо!
lesochek писал(а):
невідомо який по рахунку кілограм домашньої полуниці з морозивом*

Домашня полуниця таки краща - солодша. Батьки купували на Деміївському ринку тижнів зо 2 тому - так я лише з'їла кілька - кисла (може це їм така потрапила), а от з села - зовсім інше діло.

...

Ale-fti-nA:

eiva писал(а):

Україна, з перемогою!!!!

...

Alesia:

Дівчата, хоть і з маленьким запізненням, але я теж долучаюся до усіх привітань і шаленої радості від перемоги нашої збірної! Молодці хлопці!
Моя старша шукала на мамине (тобто моє Wink ) прохання голи Шевченка, але вони є тільки в комплекті із голом Ібрагімовича у наші ворота.
Отже, для тих, хто не дивився і не бачив - підсумкова версія вчорашньої гри. Ось вони, три красеня-голя матчу двох жовто-блакитних країн: України та Швеції.

І ще в мене питання до greta-nata - полуницю треба витримувати кілька годин засипану цукром чи можна зразу варення ставити варити? Купила щойно 3 кг полуниці по 13 грн - не втрималася

...

lesochek:

Дівчата привіт усім!!!!!!!!!!!!!
Ще раз вітаю усіх з перемогою нашої збірної!!!!!!!!! Це було щось - я вчора так розпереживалась на отсанніх хвиланах матчу, що ледве потім заснула Хоча зовсім не є фанатом футболу, та все ж вирішила за грою наших поспостерігати - і скажу вам воно того варте!!!
Хлопчика-фаната, якого викладала ЁлкА запримітила ще вчора під час трансляції гри, а сьогодні виявляється вні облетів увесь світ і став зіркою інтернету)))

...

Rayna:

Всем вечер добрый!
Я тоже из Украины)))

...

Светла-нка:

С нетерпением ждем следующих матчей,наши мальчики не подведут,мы верим!Я кстати во время первого матча послушалась знакомых и мы пошли в барчик смотреть футбол,такого в моей практике еще не было,но так захотелось чего то нового.Так скажу вам честно,я чуть не оглохла.сорвала голос,и совсем не слышала себя,какое то наваждение,хотя обычно совсем не являюсь любителем футбола,проще говоря вообще его не смотрю,а тут так пробрало,за наших,да и еще такие молодцы.УХ! Very Happy Very Happy Very Happy

...

Lorelei:

» Евро-2012: м/ф "Как казаки в футбол играли"

Всем привет!!!
Инна! Повеселила Very Happy Very Happy Very Happy
Дочь поделилась интересной информацией к ЕВРО 2012!
Как казаки в футбол играли
Авторы известного мультфильма «Как казаки в футбол играли», студии «Киевнаучфильм», более 40 лет назад предугадали соперников сборной Украины на чемпионате Европы в 2012 году.

Более того, творцам второго из серии «Все о казаках» мультипликационного фильма удалось предвидеть последовательность матчей с участием украинской сборной, сообщает euro2012.online.ua.

Так, согласно сюжету мультфильма, казаки сначала играют с рыцарями из Швеции, затем с королевскими мушкетерами из Франции и, напоследок, с футболистами из Англии.

Напомним, согласно жеребьевке финальной части Евро-2012, которая состоялась во дворце «Украина», свой первый матч подопечные Олега Блохина сыграют 11 июня в Киеве со сборной Швеции. Вторую игру украинцы проведут 15 июня в Донецке с французами. В последнем матче групповой стадии, который состоится 19 июня на «Донбасс Арене», украинцы встретятся с англичанами.

Вот такая ирония судьбы... Пусть нашим футболистам повезёт, как казакам!

...

Ольга Матвиенко:

Привет!
Меня зовут Оля, я живу в Крыму!
Девочки, очень нужен рецепт вишневой наливки!!!!

...

emillllli:

Alesia писал(а):
Несприятливі - щодо нашого результату - хвилини пройдуть, і наші хлопці рвануть вперед!

А що з газоном робити?! На ньому ж не можливо грати.

А хто знає,де сьогодні грають Англія- Швеція, і цікаво, яка там погода. Напишіть,будь ласка.

...

Vanechka:

» Ровенская обл., базальтовое месторождение

Позавчора перший раз в житті побувала в базальтових кар"єрах у Рівненській області. Ніколи не думала, що це може виглядати так гарно.
У невеличкому селі Базальтове діють Івано-Долинський базальтовий кар’єр та геологічний заказник "Базальтові стовпи". Фахівці стверджують, що більше ніде в Європі ви такого не побачите.
Базальтові стовпи - різновид базальтів, які зустрічаються на родовищі. Мають різну форму в поперечному перерізі - від чотирьохгранних до семигранних. Товщина стовпів коливається в межах від 0,6 до 1,2м. Висота стовпів від 3-х до 22м. Використовуються для виробництва формака, бруківки, шашки. Після обробки на каменерізальних станках використовуються для виготовлення надмогильних пам’ятників, облицювальної плитки та іншої продукції.
З місцевих базальтів вимощено майдани Відня, Москви, Парижу, Брюсселя, Варшави. Стовпи безуспішно номінувались як одне з семи природних чудес України.

Деякі кар"єри затоплено, вода у них бірюзового кольору і дуже чиста.

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню