Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Тира:

greta-nata писал(а):
Але в мене чогось таке враження, що в неї було дуже бурхливе життя, в усіх розуміннях...

Ты так деликатно выразилась))) я буду прямолинейнее и скажу, что видос у Пазик ...э... потасканный. Но деток ему родила, так что совет им да любовь!
greta-nata писал(а):
старше нього (на 7 років)

может, Златану такая и нужна? Чтоб старше и умнее. Надеюсь))
А то он больно уж... своенравный)))
greta-nata писал(а):
Що йому українок наших не вистачало?

кто его знает, чего им не хватает на родине. Взять того же Кличко-старшего...
А Лорак и ее турок? У них свадьба, гостей уйма, она наряженная стоит, невеста, а ему захотелось искупаться! При всем честном народе ухнул в бассейн, а ей оставалось делать хорошую мину при плохой игре. Обидно и унизительно(( Но он же миллионер, ему все можно! Эх...

зы. Девочки, большое спасибо, что выкладываете фото-отчеты путешествий!

...

Alesia:

Україночки мої, доброго ранку!
Такі ви молодці - стільки всього цікавого подаєте!
Іванка, твоє "звіряче царство" таке класне! У нас теж був котяра, чорно-біле пухнасте чудо з грізним іменем Кібр (скорочено від "Кіборг"). Тільки йому до свого прототипа було як мені до неба пішки. Тільки їв і спав. І ще інколи ховався за кутками і потім ззаду стрибав на ноги, в литки пазурами вчіплявся. Дуже полюбляв солоні огірки. Як ішов - хутро на пузі по підлозі за ним волочилося, такий був пухнастий. Страшенно любив сидіти у мене на плечах, особливо раптово стрибнути на них, коли я за столом сиділа і їла, не чекаючи ніякої "засади". Скільки разів я чуть зі стільця не падала, коли зненацька мені голову валилося оте 9-ти кілограмове чудо! Повели один раз до кішки, так він з переляку на шафу видерся і не могли потім ніяк його звідти зігнати. Так і прожив усе своє життя, не пізнавши "справжньої любові" - але, судячи з того, що жодного разу не помітив ніде, він прийшов на цей світ поїсти і відіспатися. Laughing . А коли я "приймала ванни", завжди приходив до мене, зручно вмощувався на стільці, викладав лапки на край ванни, грався з водичкою, мене по плечах лапками гладив. Ех! Так ми наридалися, коли він помер, така була тварючка ріднесенька. Ридали всі - я, сестра, наші діти. Після того ми вирішили, що більше в київських квартирах у нас котів не буде, це дуже важко пережити.
Дануся, сонце, дякую за чудові і пізнавальні екскурсії.
Що я буду без вас цілий місяць робити? Сьогодні їду в село, в Київ повернуся десь ближче до середини липня. Інтернет там дорогий, не знаю, чи зможу виходити на зв"язок. (Там навіть МТС лише на одному пеньку посеред города ловить Laughing ). Буду збирати колорадських жуків, обгортати картоплю і думати про вас! Іванка, будемо смситися хоть інколи, добре? Старша моя завтра з моєю мамою в Київ приїде - вона, бачте, "просто зобов"язана подивитися усі матчі півфіналу і фінал, мама, ну як ти не розумієш?" Так що господарювати будемо утрьох - я, моя менша і моя бабуся. Бабусі моїй 92 роки було у квітні, вона у мене ще той живчик - ми з нею минулого року картоплю удвох копали - я копала, вона вибирала. Я як уявлю собі, скільки те покоління пережило у своєму житті, моторошно стає. Розкуркулення, війну з "ворогами народу", голод 1927, голодомор 1932-33, репресії кінця 30-х, війну, голод 1947, ну і потім "щасливе радянське життя".
У нас в селі залишилося повно приладдя усякого цікавого (пікна лопата, хлібні ночовки), то я спробую потім підготувати для вас маленьку етнографічну розповідь.
Такі ви модниці - Лена одежку змінила (ти знаєш, "мєжду намі, дєвочкамі, говоря", я навіть звикнути до тебе нової не можу - ота твоя мадама така прикольна була!), ЛОВ чи не кожного тижня комплекти міняє, Тіра ще раніше стала принцесою "in red" - я тою твоєю такою стильною чорною авочкою не встигла налюбуватися!
Баришні, бажаю вам гарного і приємного спілкування! Тим, хто у відпустці - славно відпочити, тим, хто працює - не перепрацьовуватися! Літа чекаєш цілий рік, а воно так швидко минає!
Всім - Guby
До зв"язку!

...

emillllli:

Арбітр Віктор Кошшої визнав, що очолювана ним бригада арбітрів допустила помилку, не зарахувавши гол Марко Девіча в матчі Англія-Україна на Євро-2012. "Після матчу ми подивилися повтори, і відразу ж зрозуміли, що допустили помилку. Ми проаналізували ситуацію, але відповідно до вимог УЄФА, судді не повинні коментувати власні рішення на публіці. У нас дуже невдячна професія, адже ми можемо прийняти 199 правильних рішень, але одна помилка може виявитись фатальною", - наголосив Кошшої. За його словами, члени його суддівської команди зроблять правильні висновки з інциденту і не допускатимуть подібних помилок в майбутньому. "Мені важко перенести те, що сталось, адже я знаю, скільки людей вірило в нас. Але не можна змінити те, що вже відбулось. Ми вимушені повернутися додому і повинні визнати, що ми закінчили чемпіонат Європи не так, як планували, оскільки допустили велику помилку. Тим не менш, я впевнений, що всі члени моєї команди винесуть урок з цієї невдачі, і в наступному сезоні ми зможемо довести, що все ще залишаємось в авангарді світового суддівства", - підсумував головний арбітр матчу Англія-Україна на Євро-2012.

...

Lorelei:

emillllli писал(а):
Арбітр Віктор Кошшої визнав

ЩО ТУТ МОЖНА СКАЗАТИ... Час не повернути, а від того, що він визнав свою помилку нам не легше! bad
Ось ще інформація...
Григорій Суркіс пообіцяв, що Олег Блохін залишиться біля керма збірної.

Збірна України заробила для ФФУ 10 мільйонів євро за участь на чемпіонаті Європи з футболу. Ці гроші Федерація отримає від УЄФА. Гроші наша команда заробила таким чином: 8 мільйонів становить бонус для кожної збірної, які беруть участь в турнірі, мільйон заробили за перемогу над збірною Швеції, ще мільйон - за третє місце в групі D. Могло, звичайно, бути більше, але мінімум нічию, а з нею 500 тисяч євро не дозволила отримати помилка угорської бригади арбітрів, яка не зафіксувала гол Марко Девіча у ворота англійців. Зазначимо, що мільйон євро отримають футболісти від ФФУ за вольову перемогу над Швецією.
(Для сравнения, сборная Германии в случае победы на Евро-2012 получит в общей сложности €7 млн., а польская команда - чуть менее €4 млн.)

...

danusy:

» Львовская обл., с.Подгорцы. Подгорецкий замок

Alesia писал(а):
Дануся, сонце, дякую за чудові і пізнавальні екскурсії.

eiva писал(а):
Дануся, мерсі за екскурсію.

ЛОВ писал(а):
Спасибо за виртуальную экскурсию

Fantastic Lady писал(а):
очень интересно было посмотреть видео и почитать историю замка.

Немає за що дякувати, якщо буде ще щось цікаве то неодмінно поділюся з вами
Vanechka писал(а):
Може, ви і до Луцька доїдете

До вашої уваги замок у якому знімали відомі нам фільми "Потоп", "Дика охота короля Стаха", "Дартаньян та три мушкетери","Богдан Хмельницький" .

Хочу сказати тільки одне, що поверталася я з неспокійною душою.Шкода, що така краса розграбована і пропадає просто на очах, від нестачі фінансування. Обідно, що французи, німці, англічани вміють берегти свою спадщину, і ще й заробляти гроші на туристах, lac а наші замки від байдужості кануть у літах. У нас є все, тільки потрібно докласти трохи зусиль, щоб наші замки були такими як у них.
Ось така квітка розцвіла у моєму квітнику (називається Юка).

...

emillllli:

Как вам песня? Я под столом Laughing Laughing Laughing

...

Yanita Vladovitch:

Мерлин писал(а):
Дівчата, а ось мені цікаво чи в ваших містах здебільшого на українській мові балакають чи все на російській як у нас на Донбасі, га?wink:

Доброго вечора. Наразі мешкаю в Одесі - там мы говорим по-русски, хотя можно услышать и другие языки (в вузах, судах и т.п.) - а народилась я у невеличкому містечку на Одищині, і там ми балакаємо на суржику. І що цікаво: коли я їду додому. то ще на автовокзалі я говорю по-русски, а за декілька кілометрів від рідної домівки автоматично переходжу на суржик.
Такі ось справи.

...

ЛОВ:

Yanita Vladovitch, добро пожаловать!
У нас можно общаться и на русском языке, и на украинском. Выбирай на каком легче. Мы все поймем!

...

greta-nata:

» Черновицкая обл., г.Хотин. Хотинская крепость

В чудовому містечку Хотин, Чернівецької області розташована найкрасивіша фортеця України, що з'явилася на березі Дністра у часи Київської Русі (X-XVIII). Скеля, замок, берег Дністра... Хотин - це історія війн, повстань, історія перемог і поразок, історія протистояння великих імперій.

Особисто я обожнюю Хотин, це чудове місце, таке мальовниче і романтичне, що звідти не хотілося відїжджати. Древні зодчі вибрали прекрасне місце - схили повноводного Дністра.

У Хотинськой фортеці проводилися зйомки багатьох популярних художніх фільмів: "Гадюка", "Захар Беркут", "Балада про доблесного лицаря Айвенго", "Три мушкетери", "Чорна стріла", "Стара фортеця" "Стріли Робін Гуда". Серед недавніх - екранізація кіностудією ім. Олександра Довженко добутку відомого українського письменника Юрія Мушкетика "Яса", а також «Тарас Бульба»

Хотинська фортеця, на думку спеціалістів, вважається найфотогенічнішою в Україні.

...

Vanechka:

greta-nata, ДЯКУЮ, сонце за екскурсію!!! Дуже кльово!
Мені теж дуже сподобався цей замок!!! Ми їздили замками Хмельниччини і заїхали в Хотин, я була приємно вражена. Там ще церква є на території, я ж не помиляюся?! Не в самому замку, а неподалік. Окрім замків дуже люблю церкви і монастирі!
Ще раз, дякую!

...

greta-nata:

Іванка, ага, церква є, а ще пам"ятник Сагайдачному, музей... Ми їздили в цей самий день ще в Кам"янець-Подільський там теж чудово збережена фортеця, теж якось викласти треба, і місто саме чудове, особлива стара частина.
Дівчата, яка ж красива і поетична у нас земля!

...

Yanita Vladovitch:

Поздоровляю усіх з Днем народження Конституції України. Ar
Бажаю, щоб закон завжди стояв на сторожі ваших законних прав та інтересів.

У кого які плани на наступні чотири дні вихідних?
Кому не пощастило і доведеться працювати? Gun

...

Lorelei:

Всім привіт!!!
Сьогодні розпочався міжнародний еко-культурний фестиваль «Трипільське коло» у м. Ржищев Київської області.
Завдання фестивалю пробудити живий інтерес до історичної спадщини, запропонувати альтернативні способи організації відпочинку для сім`ї та молоді, відродити різноманітні етнічні традиції, поєднуючи їх з елементами сучасних досягнень в різних сферах життя людини. Фестиваль об’єднує в собі оздоровчі, спортивні, музичні, екологічні, освітні, виставкові та інші культурно-розважальні та культурно-просвітницькі програми в стилі «етно».

Там зібралося багато молоді, живуть у наметному містечку. Там весело, лунає музика и навіть можна подивитися онлайн за подіями! Адреса: http://afisha.tochka.net/13281-tripilske-kolo-2012-live-smotrite-festival-onlayn/ А краще поїхати та взяти участь!

...

Lorelei:

Всім привіт!!!
Зараз на Майдані, у Києві, гаряче!
Світова легенда, Елтон Джон, вже проспівав свої хіти! Та починають свій виступ група "QUEEN"! Мені цікаво ще подивитися на їх спільний спів із Віктором Романченко, переможцем Х-ФАКТОРУ!
Ми дивимось вдома, а син на майдані, приїде розповість про враження...

...

greta-nata:

Lorelei, ага. Я тільки що повернулася з Майдану. Ох і давненько я такого не бачила! Людей просто валом, це все з нашим Євро повязане, через те, що я була і на "Скорпіонс" і на Маккартні, а стільки народу не було, тисячі, тисячі...
Да-с, "Квін" це звісно легенда... Зараз все одно не те, надто молодий, не зрілий голос, не переживає так під час виконання як Фредді, хоча хлопчина достойний, просто...ще хлопчина... Деякі речі приходять лише з віком. Джон - молодець, мені сподобався. Very Happy
А шашлик пройшов чудово - 2 дні так відпочили чудово, всім-всім раджу Пущу Водицю. Ok

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню