Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
| Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
| Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
| Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
| Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
| Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
| Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
| Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
| Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
| Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
| Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
| Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
| Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
| Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Fifachka:
Ой, девочки, завидую вам по хорошему. Хотела тоже съездить, но с финансами проблемы. Поэтому вот смотрю прямую трансляцию по каналу "Украина". Народу валом, там не пройти. Но оно того стоит, чтобы там стоять. Не каждый день в Украине такие концерты случаются.
...
emillllli:
Ура!!! Я за них вболівала.
...
greta-nata:
Тира писал(а):greta-nata, ездите туда или рядом живете? Я - возле Лысой горы, там и шашлыки устраиваем))
Їздимо, вже 4 рік підряд і в озері купаємося і ночуємо в наметах там же, все як має бути

Повністю випадаєш з життя на 2 дні
Да, іспанці виграли, я так і знала. Що тут скажеш? Молодці. А Італійці всі 2 тайма київську траву їли, мабуть смачна... Хоча мені їх теж шкода. 4-0 такого не чекала, здивували... Арапа там вовтузили, що жах. Явно, не фарт їм сьогодні і все.
Ну, нарешті, Це ВСЕ закінчиться!
...
eiva:
Привітики, дівчатка!
Усіх з минулими святами та вихідними.
Бачу, ви тут іспанців обговорюєте. А я футбол не дивилась - один гол лише побачила та й виключита телик. Здивована, що італійці програли з таким рахунком. Знала, що програють, але щоб ТАК! Іспанці таки знають свою справу
greta-nata писал(а):Ну, нарешті, Це ВСЕ закінчиться!
Так, все закінчилось. Пройде кілька днів і про Євро, мабуть, ніхто і не згадає... Я, так точно не згадаю

Хоча і в Києві, а у фан-зоні так жодного разу і не була - не люблю натовпу. А ці 4 вихідних провела в селі на природі... А потім ще й у брата на толоці (якщо вийде, викладу кілька фоток ритуального купання у глині

)... Короче, вихідні були насиченими і навіть сьогодні на роботу не хотілось іти.
...
Lorelei:
Всем привет!!!
Уже июль, лето в разгаре!
После клубничных вкусняшек начинается вишнёвая пора! Вчера и сегодня есть чем заняться: варим варенье, закатала в собственном соку, нажарила пирожки с вишней... В этом году хоть немного, но есть вишенка. Что вкусного вы делаете с ней? Поделитесь!
...
eiva:
Доброго ранку, україночки!
Vanechka писал(а):Не знаю, в нас багато вишень, чого не скажеш про черешні. В основному, ми дрелюємо і робимо варення)) А ще морозимо в морозильній камері! Ще я люблю вареники з вишнею, обов"язково з кісточками))
в цьому році, ми вже наморозили полуничку і чорниці, яких теж достатньо)) Ще ё друзям моїм пороздавали
В нас теж вишня вродила і все як у всіх: дреглюємо і закриваємо у власному соку (мої улюблені), або варення, компоти... А от заморожених фруктів не люблю: мати колись заморозила, так потім як дістали, розморозили - а воно каша, тьфу. Я краще свіженьким буду наїдатись. Малини в цьому році вдосталь, дивно, що вона на базарі по 40 грн. за кіло, а в Корсуні взагалі 20 грн. стакан... Добре, що вдома є. Я як збирала, то думала, що криша обертом піде - кінця краю не видно, і братові, і собі назбирали за півтора тижні, мабуть, відра 2... Ще й мати десь вичитала, що малина від склерозу - так тепер усім рекомендує її їсти, а мені вже кисло від неї - склерозу точно не буде
Vanechka писал(а):В кого які плани на літо?
Вже подала заяву на відпустку - хочу в серпні відпочити, та й племінник обіжається, що приїзджаю до нього лише по вихідних... Вже чекаю серпня
Тира писал(а):осталась на сутки без интернета и быстро усвоила, что это оч-оч печально
Я взагалі не знаю, як буду у відпустці без інтернету... Село - кам'яний вік.
Тира писал(а):я-йаа! натюрлих! мяско и картошечка - наше всё, а вишня... так, кисленькое баловство. Но вишневая наливка - это сила!!))))
Підтримую. Картошка без м'яса - гроші на вітер
...
ЛОВ:
Девочки! Я закипаю!

Оператор мобильной связи МТС меня выводит из себя!
Рассказываю! Сегодня мне нужно было проверить работоспособность ММС-сообщений у меня на телефоне. Зашла на сайт. Нашла вот такое предложение.
И жутко обрадовалась! Вот дура!
Отправила ММС. И что вы думаете? У меня сняли деньги за отправку ММС за границу.
Это 5 грн (+7,5% в ПФ). Но дело не в деньгах. ММС у меня работает, подтверждение пришло, но я же думала, что это бесплатно!

Звонила оператору. Сказали, что я отправила сообщение добавив "+" к номеру. А таким образом оно становится заграничным. Но я не набирала этот "+"!

В ответ мне сказали, что сведения в моем телефоне об отправке сообщения на правильный номер "не являются достоверными", даже если принести телефон в центр МТС!
...
eiva:
ЛОВ писал(а):Девочки! Я закипаю! Оператор мобильной связи МТС меня выводит из себя!
Вони не просто виводять

вони що хотять - те й роблять... Я на київстарі - деруть гроші даже за те, що ти не дзвониш, або примусово переводять на інший тарифний план. Мій брат їм раз подзвонив, матюків нагнув - перестали... До них інакше не доходе

Депутати випустили закон - зняти плату за з'єднання, але мій оператор так спішить, аж на ноги падає...
...
Метелица:
Привіт, пані!
Araminta писал(а):Ну хоть тут послушаю про картошечку и мяско Я тут внезапно на диете, муж из солидарности вычистил холодильник полностью, оставив там только полезные овощи, плак...
Оце так чоловік!

Молодець!

А мій би так мене вичистив, як би я вичистила з холодильника оте його улюблене солоненьке сальце, що з прошарками м’яса (той самий бекон), та ще й перчиком чорненьким притрушене, що й забула б я своє ім’я скоріш за ту дієту.
eiva писал(а): А от заморожених фруктів не люблю: мати колись заморозила, так потім як дістали, розморозили - а воно каша, тьфу.
Я викладаю ягоди тонким прошарком на плоску таріль у морозильну камеру (-18 градусів), а потім зсипаю в куль. Нормально так виходить. Звісно «фрукта» трохи пливе по розморозці, та за використанням (компот, та десерт якийсь) годиться. Я навіть м’яту морожу.
eiva писал(а): Малини в цьому році вдосталь, дивно, що вона на базарі по 40 грн. за кіло, а в Корсуні взагалі 20 грн. стакан... Добре, що вдома є. Я як збирала, то думала, що криша обертом піде - кінця краю не видно, і братові, і собі назбирали за півтора тижні, мабуть, відра 2...
Ото ви даєте!
Два відра!
Це ж треба чудо таке!..
Ох, як я мучуся з тою малиною вже чотири роки, хто б знав.
Пересаджую з місця на місце: то горить вона, то чахне, то не росте зовсім. Жах та й годі мені з отою ягодою. І це справді погано, бо я іі страшенно люблю.
Ну нема в мене мозку її розвести так, щоб вона родила, нема!
Моя мудра бабуня каже: « Я не надо её от бурьяна пропалывать. У нас на Урале малинники на опушках да на просеках лесных растут, где травы по пояс, а у тебя земля голая, молодняк малины одиноко натыкан 80 на 80, и жара на солнце под 40 градусов». І це правда, я траву вискубувати перестала, заливала садженьці водою і цього року – Урра! – малина на малину стала схожа! Але чомусь, при всьому тому, що кущі стоять високі й зелені, ті гілочки на котрих саме ягідки утворюються, як прийшла пора зріти – пожухли і зсохли. І ягідки не визріли. Отака от проблема. eiva, може дасте пораду якусь таємну
Тира писал(а):Доброе утро, украиночки! Насилу прорвалась: осталась на сутки без интернета и быстро усвоила, что это оч-оч печально
О_О!
Це справді печально. У такі хвилини я як ніколи відчуваю свою інтернетозалежність і нестачу кілобайтів в крові.
Тира писал(а):Метелица, привет! Сколько лет, сколько зим)))
Привет-привет, Тира!
Я скучала. Ты мой первый друг на этом форуме. Цветочков тебе!
Ведьмочка, иногда читаю твои отчеты – шикарно пишешь! И выглядишь!
greta-nata писал(а):Метелица, аватарка - бомбезна!
Дякую, пані greta-nata
...
Elenochka:
ООО, стоило отвлечься на готовку к дню рождению, а тут опять дебаты...
ЛОВ писал(а):Девочки! Я закипаю! Оператор мобильной связи МТС меня выводит из себя!
Ну, МТС выводил из себя и драл хорошо деньги даже тогда, когда был UMC... именно поэтому я и не брала его....
eiva писал(а):Вони не просто виводять вони що хотять - те й роблять... Я на київстарі - деруть гроші даже за те, що ти не дзвониш, або примусово переводять на інший тарифний план.
Я тоже на Киевстаре, но чтобы деньги просто так снимали без использования - такого еще не было.... Может быть у тебя тариф, что абон плату снимают за каждый день пользования номером? А на счет перевода на другой тариф, так там спокойно можно отказаться от принудительного перевода на новый тариф. Они предупреждают заранее и указывают бесплатный телефон с подробностями, и там можно от этого отказаться....
...
Vanechka:
» Ровенская обл., с.Губков. Заказник "Соколиные Горы"
lesochek писал(а):куди зібралась, морячка? (якщо не секрет)))
Не секрет. Збираюся на Кіпр, чекаю візу(хто їх придумав(((()
В таку спеку хочеться згадати приємні момети, коли було значно прохолодніше. Хоча тоді теж здавалося, що погода припаскудна.
Я десь вичитала:"У природи немає поганої погоди, є лише жахливий холод і нестерпна спека."
Для мене приємним моментом є "Соколині гори", хоч я з них трохи з"їхала на попі по бруду))
На ділянці біля с. Губків Рівненської області місцевість носить назву “Соколині Гори”.
Найбільш мальовничою є скеля Князь-гора заввишки 60-70 м. на вершині цієї скелі збереглися руїни середньовічного замку й залишки городища древлян.
...
greta-nata:
Дівчата, оце читаю ваші пости, і дивуюся. У мене Лайф уже років 5, в мережі безкоштовно, на інші оператори по 50 коп/хв, без усяких з"єднань, і все! Те що раніше казали, що зв'язок поганий - то було десь років 4 назад... Я стою на горі Димерджи (десь 1200 висота) і спокійно і без проблем розмовляю з мамою, описуючи їй місцеві красоти, а інші туристи зі своїми київстарами і мтсами не можуть нормально нікому додзвонитись, бо бач в наших горах "погано ловить" Ось так. І таких випадків безліч було тоді.
Іванка, оце молодець!

Щасливо відпочити і нам фото привезти! А я, може, поки не тебе не буде, все таки доберусь до твоїх творів і почитаю...

Дівчата, вам не цікаво, що там
Іванка пише?
...
Fifachka:
Добрый день, УКРАИНКИ!!!
Иванка, бажаю тобі приємного відпочинку. А віза - це така головна морока, але ось отримаєш її, і гайда відпочивати.
Девочки, вот смотрю, вы тут связь обсуждаете! Я уже лет 7 или 8 на МТС. Они, конечно, мягко говоря редиски, но я уже к этому привыкла. Очень часто деньги воруют. И тарифы слишком высокие. Я вот полгода назад модем МТС купила. С ним все нормально, но бывает, что они вовремя деньги не снимают, а ты смотришь счет и думаешь, что деньги есть. И на следующий день пытаешься зайти в интернет, а денег нет. Но переходить на другой тариф не хочу, все друзья и родственники на МТС.
...
eiva:
Fifachka писал(а):Девочки, вот смотрю, вы тут связь обсуждаете! Я уже лет 7 или 8 на МТС. Они, конечно, мягко говоря редиски, но я уже к этому привыкла. Очень часто деньги воруют. И тарифы слишком высокие. Я вот полгода назад модем МТС купила. С ним все нормально, но бывает, что они вовремя деньги не снимают, а ты смотришь счет и думаешь, что деньги есть. И на следующий день пытаешься зайти в интернет, а денег нет. Но переходить на другой тариф не хочу, все друзья и родственники на МТС.
Я на київстарі, тай родичі теж. В брата є МТС, думала й собі купити. Але ж це треба тоді купувати картки всій родині. Морока. Може дуос купити? Є лайф, але я з нього не дзвоню - лише користуюсь інтернетом. Купила модем, безлімітка в них 125 грн. в місяць, за трафік я мовчу - швидкість максимум 20, і то це рідко і бере лише в Києві. Пробувала в Корсуні - повний нуль, за село мовчу... Що цікаво - вкидаю в телефон сімку - інтернет є. Через модем - немає. Може телефон з модемом купити? Може тоді братиме в провінції... Отак беруть гроші за послугу, а самої послуги немає
ЛОВ писал(а):anita Vladovitch писал(а):
Я знаю людей, які за сезон збирали до 700 кг малини.
Ого! Это же сколько вкуснятины! Хотя и мороки тоже достаточно...
Я поки цю смакоту збирала, думала здурію, та ще й всі руки подерла об колючки. За те який кайф поїсти не відходячи з місця
...
На-та-ли:
Бачу тут такі гарячі дебати про операторів мобільного зв'язку. Я сама вже років 8 на діджуйсі ,бо у всіх майже знайомих і рідні він. Та і взагалі вибору ніякого. Крім київстаровських нема більш ніяких. Хіба ходити по всій вулиці щоб зловити сигнал. а дурять вони безбожно. Пару разів зникали гроші і мені заявляли ,що я зайшла не з тої точки доступу. Цікаво як би таке сталося якщо в телефоні вона одна , Правда після того як я пару разів поскандалила перестали таке творити. Зато тепер інтернет дешевий у них 1грн. в день. Правда з телефона швидкість непогана ,а от з ноутбука просто ніяка (((
одне добре де б я не була ,зв'язок завжди є.
...