Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
| Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
| Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
| Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
| Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
| Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
| Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
| Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
| Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
| Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
| Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
| Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
| Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
| Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Bonitka:
Девчонки, всем привет! Я тоже с Украины! Я тут смотрю у вас весело
Elenochka писал(а):Девочки, у нас 11 числа в Одессе был ураган, с градом, и ливнем такой силы, что просто стена воды и ничего не видно.
Сама под него попала. Град был величиной со сливу...
Вот на Ю-Тубе нашла кадры, делюсь с вами:
Ни ху- ху себе дождик!
...
Nira:
Привет! Как давно я не заходила... Но жизнь налаживается, и теперь снова я могу посещать любимый клуб!
Инна Стоянова писал(а):Снова фэнтези
Приятно знать, что есть постоянные вещи в этом мире! Инусик, ты как всегда веселишь нашу компашку!
Griffith писал(а):Не подивилась. А про що там розповыдалося жахливого?
А мой теперешний район тоже прославился не на шутку... позавчера ТСН с нас начиналось, сюжет, как сельский голова кого-то избил, и теперь этот мужик в реанимации умер,.. 5 канал сегодня приезжал, Интер должен был быть, а неделю назад тоже какая-то программа была (критичная точка, вроде,) о том, как наши районные менты над людьми издеваются... Вот смотрю все это и думаю:зачем я сюда переехала...
...
Инна Стоянова:
У нас искали и не нашли. Флора и фауна
поговорим о
флоре и фауне. Вот такие вот, неизвестные науки экземпляры пытаются найти наши посетители:
корова намехе (меховая корова – новый вид в животноводстве)
цветы незапедки (ну и цветочки... надеюсь, вы не в подарок?)
полотый жирафик (и кто же его прополол, бедненького?)
танец моткилька (килька с крылышками мотылька, да еще и танцует – отпадное зрелище)
бибилиотекарь-моль (а что он делает в библиотеке? Жрет позабытые шапки и варежки?)
ламандовые кусты (стесняюсь спросить, что на сих кустах цветет и пахнет...)
кролик разгагател (наверное, очень долго жил с гусями. А гуси от него ничего не переняли? Как у них с рождаемостью?)
...
lesochek:
» Отпуск в Черногории
Україночки вітаю)))
Я нарешті з нормальним інтернетом і можу хвалитися своєю відпусткою)))
Я провела незабутній тиждень в Чорногорії - країна маленька, лише трошки більше 13000 кв. метрів і населенням близько 650 тис. чоловік, але красивааааа.
Сама я жила у місті Будва - це така собі туристична Мекка Чорногорії))) Будва є одним із найстаріших міст на території Адріатичного моря - як доказ тому прекрасна пам'ятка архітектури - Старе місто
Поряд із Будвою - найбільший острів Чорногорії "Св. Миколая"
А ось і ще одне старовинне місто Котор, теж на території Чорногорії
А осі одна цікава особливість Боко-Которської затоки - переправа через нього - місцеві мешканці відмовились від будівництва моста через затоку, тож щоб уникнути об'їзду 87 кілометрів береговою смугою через затоку кожні 10 хвилин курсують пороми, якими і легкові авто, і автобуси, і фури переправляються на протилежний бік затоки
Просто не можу не поділитися парою слів про Дубровник (Хорватія). Місто також має свою неповторну історію, в свій час навіть існувала Дубровська республіка, переповідати все не буду, просто один факт, що найбільше вразив - старшиною міста, а пізніше республіки міг бути чоловік не молодший 50 років і вибирався він всього лише на 1! місяць і після цього не мав права висувати свою кандидатуру на цей пост протягом 2 років. Ну і про ще одну особливість - символом міста Дубровник є голуби і щодня місто виділяє 15 кг зерна для них. Так от, голуби збираються на дахах будинків, прилеглих до центральної площі міста об 11,30 і щойно вдарить перший дзвін на годинниковій башті об 12,00 вони всі одночасно спускаються щоб поласувати зерном)))
Ой, ну і ще один факт - усі старі міста - і Будву, і Котор, і Дубровник щоранку миють - ця традиція тягнеться ще з тих часів, коли вирувала епідемія чуми і задля запобігання поширенню захворювання міста були вислані бруківкою і щодня милися. З тих пір пройшло чимало часу, але кожного ранку всі міста вимивають сумішшю води та хлору - від цього, а також від великою кількості туристів бруківка настільки відполірована і блищить як дзеркало)))
Ще кілька слів про остів Святого Стефана - теж дуже красива місцина, на жаль на даний час закрита для відвідування туристами - хтось викупив острів і зараз там віли сильних світу цього, але пляж досі вільний - і я навіть вам не можу передати яка чиста вода на цьому пляжі - коли ти пливеш і внизу під тобою не тільки видно дно, а ще й риб, які косяками плавають під тобою))) А ще там я отримала безкоштовний сеанс фіш-пілінгу - у морі)))
Ну і наостанок кілька слів про самих чорногорців – вони дуже привітні і дуже радіють туристам (ще б пак – ми залишаємо там свої євро), а ще вони нікуди не поспішають і мають свої заповіді – я навіть пам'ятку собі з ними прикупила)))
1. Людина народилась втомленою і живе, щоб відпочити.
2. Люби ліжко своє, як себе самого.
3. Відпочинь удень, щоб вночі ти міг поспати.
4. Не трудись – робота вбиває.
5. Якщо бачиш, що хтось відпочиває – допоможи йому.
6. Роби менше і лише те, що можеш, але й те що можеш – доручи іншому.
7. У затінку дерев – спасіння, від відпочинку ще ніхто не помирав.
8. Праця приносить хвороби – не помри молодим.
9. Коли випадково виникне бажання попрацювати, присядь і зачекай – побачиш – це мине.
10. Коли бачиш місце, де їдять і п'ють – приєднуйся, коли бачиш місце, де працюють – йде геть, щоб не заважати.
Вибачайте за такий великий пост
...
lesochek:
» Богдан Сильвестрович Ступка (27.08.1941 - 22.07.2012)
Дівчата вітаю)
Я сьогодні зайшла вранці в інтернет прочитати новини і просто впала в ступор - сьогодні вранці у Феофанії не доживши місяць до 71 дня народження помер Богдан Ступка... Я розумію, що він довго хворів і хворе серце просто не витрамало, але тим не менш так шкода...
Вічна пам'ять великому Актору і Людині...
Ступка Богдан Сильвестрович – народний артист України (1980), народний артист СРСР (1991), лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (1993), лауреат Державної премії СРСР (1980), лауреат Міжнародної премії імені К.С. Станіславського (Росія, 1996), лауреат Премії незалежних критиків “Кришталева Турандот” (Москва, 2001), Академік-засновник Академії мистецтв України (з 1996), Академік кінематографічних мистецтв “Ніка” (2005 р.), академік Європейської кіноакадемії (2005 р.)
Кавалер орденів: Президентська відзнака “За заслуги” І, ІІ, ІІІ, ступенів; Дружби народів (Росія); Офіцерський Хрест за заслуги Речі Посполитої Польщі.
Видатний український актор театру і кіно Богдан Сильвестрович Ступка народився 27 серпня 1941 року в м. Куликів, Нестерівського району, Львівської області. 1961 року Б. Ступка закінчив акторську студію при львівському драматичному театрі ім. М. Заньковецької, а пізніше (1984 р.) заочний відділ театрознавчого факультету Київського державного інституту театрального мистецтва імені І. Карпенка-Карого.
Творчий шлях розпочав на кону Львівського Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької у 1961 році Його вчителем по студії був режисер Борис Тягно – вихованець легендарного Леся Курбаса. Далі впродовж всього творчого життя актора його діяльність спрямовував видатний майстер режисури Сергій Данченко. У Львові були створені образи Володі (“В дорозі” В. Розова), Річарда та Едмунда (“Король Лір” В. Шекспіра), Дон Жуана (“Камінний господар” Лесі Українки), Треплєва (“Чайка” А. Чехова).
З 1978 року митець працює у Національному театрі імені Івана Франка. Галерея ролей, що він їх зіграв, продемонструвала самобутність виконавської естетики, яка, увібравши краще із здобутків попередників, переломляючись у часі, що його тонко відчуває актор, породжує у глядному залі потрясіння.
Першими на кону франківців створені такі видатні образи, як Микола в “Украденому щасті” І. Франка та Іван Войницький у “Дяді Вані” А. Чехова.
Творчому почерку Ступки Б.С. притаманне тонке відчуття жанру, стилю сценічного твору. Це обумовило різноплановість його образів. Він яскраво артистичний і неординарний в будь-якій виставі: Іван Петрович Котляревський – “Енеїда” І. Котляревського (за цю роботу актор удостоєний премії ім. І. Котляревського), Артуро Уї – “Кар¢єра Артуро Уї” Б. Брехта, Поприщин – “Записки божевільного” М. Гоголя. Мерлін – “Мерлін” Т. Дорста і У. Еллер, Поет – “Сни за Кобзаем” Т. Шевченка, Росмер – “Росмерсгольм” Г. Ібсена. На вищому градусі емоцій зіграні ним король Лір в однойменій трагедії В. Шекспіра та Едіп у виставі “Цар Едіп” Софокла, створеній на франківській сцені видатним грузинським режисером Робертом Стуруа. Автор психоаналізу Зігмунда Фройда у п¢єсі англійського сучасного драматурга Террі Джонсона “Істерія”. Серед ролей останніх сезонів І.Франко ,, Посеред раю на майдані” Кліма, Лев Толстой ,, Лев і левиця ”І.Коваль, ,, Мефістофель”, ,, Фауст”, ,,Легенда про Фауста” Йоганна Шпіса, Гейсельбрехта, Крістофера Марло. Лише неординарна, воістину глибока творча особистість спроможна осягнути геній славнозвісного психоаналітика. Фройд Ступки – це неймовірний синтез граничної правдивості і внутрішнього проникнення у саму сутність природи підсвідомості.
Особливою для актора є роль Тев¢є у виставі “Тев¢є-Тевель” за Шолом Алейхемом. Завдяки вилученій внутрішній енергії, проникливому відчуттю Істини Буття, український актор, створюючи образ молочника Тев¢є сягнув вершин духовності. За виконання цієї ролі актор удостоєний Національної премії ім. Траса Шевченка. В січні 2004 року під час показу 300 вистави “Тев¢є-Тевель” Б.С. Ступка був удостоєний Почесного титулу Честі із врученням ордену “Жива легенда”.
В 1997 та 1999 рр. Б.С. Ступка був визнаний кращим актором року. У 2003 р. актор був удостоєний премії“Театральний тріумф”.
Підтвердженням високого класу майстерності стала участь Богдана Ступки в міжнародних театральних та кінопроектах, які відзначені почесними преміями та нагородами. Серед них:
Гран-Прі на 7 Міжнародному кінофестивалі в Москві за краще виконання чоловічої ролі у фільмі Ю.Ільєнка “Білий птах з чорною ознакою” (1970р.
Гран-Прі на 26 Міжнародному кінофестивалі в Москві за краще виконання чоловічої ролі у фільмі Д. Месхієва “Свої” (2004 р.);
Приз жюрі кінематографістів ХІ Мінського міжнародного кінофестивалю “Листопад” “За кращу чоловічу роль” у фільмах “Свої” Д. Месхієва, “Водій для Віри” П. Чухрая, “Стара казка” Є.Гофмана (Польща, 2004 р.).
2005 р. приніс дві найвищі нагороди Росії: Національну премію Росії “Золотий овен” та премію “Ніка” – кінематографічних мистецтв Росії.
В жовтні 2008 року на ІІІ Римському міжнародному кінофестивалі нагороджений Срібним Марком Аврелієм за краще виконання чоловічої ролі ( фільм ,,Серце на долоні” спільний Польсько-український проект режисер Кшиштов Зануссі).
Понад 30 років Б.С. Ступка є однією із знакових фігур у кінематографі. На його творчому рахунку численні кінороботи, що їх актор створив в Україні, Росії, Югославії, Польщі. Серед них: композитор Леонтович “Дударики” (Україна), Керенський “Червоні дзвони” (Росія), Чепурний “Діти сонця” (Росія), Лисенко “Микола Вавілов” (Росія), Остап Вишня “Житіє Остапа Вишні” (Україна), Борис Годунов “Смерть Іоана Грозного” (Росія), Стальський “Пастка” (Україна), Сталинський “Гріх” (Україна), Протоієрей “Нині прослався Син людський” (Україна), Богдан Хмельницький “Вогнем і мечем” (Польща), Мазепа “Молитва за гетьмана Мазепу” (Україна), Чінгіз-хан “Чінгіз-хан” (Україна), Бєжнєв “Заєць над прірвою” (Росія), ,,Тарас Бульба” в однойменному фільмі (Росія).
З 30 грудня 1999р. по 30 травня 2001р. Ступка Б.С. працював на посаді Міністра культури і мистецтв України.
З 2001 року Ступка Б.С. – художній керівник Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка. Продовжуючи і розвиваючи традиції, закладені славними попередниками: фундатором театру Г.Юрою та багаторічним творчим побратимом С.Данченком, Б.С. Ступка вводить в репертуар незвичні для українського кону імена: класиків української літератури Г. Сковороди (“Буквар Миру”), Г.Кониського (“Трагедокомедія о воскресенії мертвих”), знайомить з давньою індійською культурою (“Шякунтала” Калідаси), творчістю польського класика ХХ століття С.І. Віткевича (“Мама, або Несмачний витвір...”), повертає на сцену Софокла та Ф. Достоєвського (“Цар Едіп”, “Брати Карамазови”). Прагнучи розширити художню палітру франківців, Б.С. Ступка запрошує на постановки режисерів із діаметрально-протилежними творчими засадами. З театром співпрацюють режисери з Росії, Польщі, Грузії, Канади. Сьомий сезон при театрі з ініціативи художнього керівника активно функціонує експериментальний “Театр у фойє”.
За останні сезони в трупу франківців влилося вісімнадцять молодих артистів, більшість з яких вже встигли завоювати прихильність глядачів та визнання в театральної громадськості.
З 2007 року Б.С.Ступка розпочав викладацьку діяльність в Національному університеті театру кіно і телебачення ім.І.Карпенка-Карого. Він є художнім керівником акторського курсу.
Декілька років тому театр ім. І. Франка став дійсним членом Міжнародного інституту театру, що не тільки сприяє популяризації українського театрального мистецтва у світі, а і є свідченням наполегливої цілеспрямованої діяльності художнього керівника Б.С. Ступки по ствердженню авторитету кращих здобутків національної культури.
Почула у новинах, що він мав бажання померти того ж дня, що і його мати, оскільки вони були народжені в один день. Бажання не справдилося, оскільки Богдаан Сильвестрович не дожив до дня смерті своєї мами всього один день...
Тира писал(а):издалека любовалась)) А на сам остров вход только для гостей отеля, что, увы, нам не по карману((
ну на сам острів я також не потрапила, я лише насолоджувалась пляжем біля нього (безкоштовним) і дуже раділа цьому, тому що коли побачила ціну пляжу для гостей готелю 50 євро - в мене очі на лоб полізли!
...
Lorelei:
Важко усвідомити, що не побачу його на сцені... Богдан Сільвестрович, не просто видатна постать, він мудра людина, яку хотілось би слухати і ловити кожне його слово... У нього все було від душі... Царство небесне, низький уклін ...
...
greta-nata:
» г.Канев, могила Т.Г.Шевченко
Дівчата, вітаю!
Лена, дякую тобі за екскурсію, а ще більше за заповіді - все про мене!
Б. Ступці вічна пам"ять в наших серцях...
Вчора їздила в Канів на могилу нашого батька - Т. Г. Шевченка, теж хочу поділитися. По-перше, хочу сказати, що весь заповідник ім. Т.Г. шевченка знаходиться на дуже мальовничих кручах Дніпра, згідно з заповітом:
Як умру, то поховайте
Мене на могилі
Серед степу широкого
На Вкраїні милій,
Щоб лани широкополі,
І Дніпро, і кручі
Було видно, було чути,
Як реве ревучий.
Ось саме канівські кручі над могутнім Дніпром найбільше відповідають бажанню поета. Літом 1845 року, коли поет подорожує Дніпром до Переяслава повз Канів, його дуже вражає навколишня краса. Т.Г. Шевченко мріяв приїхати сюди 1861 року, купити хатинку і оселитися тут назавжди. Але, як відомо, мріям великого поета так і не судилося здійснитися.
Спочатку тіло поета було поховане на Смоленському кладовищі Санкт-Петербурга, але згодом, за сприянням родичів Шевченка, вирішено було перепоховати Тараса Григоровича в Каневі. Тепер могила Т.Г.Шевченка знаходиться на Чернечій горі. 20 серпня 1925 року рішенням уряду радянської республіки було створено Державний історико-культурний заповідник "Могила Тараса Григоровича Шевченка".
Були вечером, злива в Каневі була шалена, потім дуже холодно, але все це не завадило полюбоватися видами.
Щодо самої історії поховання поета, то відомо, що він помер і похований спочатку у Петербурзі, але його з часом переправили в Київ, а потім вниз по Дніпру до місця вічного поховання на баржі доставили власноруч друзі і родичі.
Mогила на Чернечій горі стала Єрусалимом і Меккою українців. Tyт було заснуване "Братство Тарасівців", активісти якого творили партії, котрі проголосили 22 січня 1918 року незалежність України.
А 1978-го ветеран Організації українських націоналістів із Калуша Олекса Гірник спалив себе, протестуючи проти русифікації, саме на могилі Тараса Шевченка.
Одеська обсерваторія просила 1926 року встановити на Чернечій горі телескоп тому, що атмосфера тут - найпрозоріша в країні і за небесними світилами можна спостерігати весь день. А чому - невідомо...
Буревії не зачіпають дерева навколо могили Шевченка у радіусі 50 метрів. І якщо в розрізах гірської породи інших гір етапи творення Землі відображені послідовно, то в Чернечій найстаріші пласти - нагорі.
Гетьмани Іван Підкова, Яків Шах і Самійло Кішка, за переказами, заповідали поховати їх у Каневі тому, що "саме там зародився увесь наш рід". А принаймні частина істориків переконана, що етнонім Русь походить саме від ріки Рось, яка протікає й у цих місцях.
Дуже величне місце, скажу я вам, такий спокій там та тиша, а ще душе незвичайні відчуття від відвідування такої величної пам"ятки!
...
Likerra:
Вітаю всіх!
Дійсно, коли з життя йде Людина, його проводжає історія.
Дуже жаль, я так і не спромоглась подивитись Тевє Тевеля...а без Богдана Ступки я так розумію, він вже буде не той.
...
vita-life:
Доброго дня!
Сьгодні тільки почула про смерть Богдана Ступки. Вічна пам"ять!
Це був не просто актор, це людина-епоха. Ціла епоха українського театру та кіно. Важко усвідомити, що цієї людини вже не буде з нами.
...
vita-life:
» Киев, Пирогово. Музей под открытым небом
Музей укаїнської архітектури та побуту в с. Пирогово (Київщина).
Колись була на екскурсії. Залишилось багато фото. Можливо вам буде цікаво...
Музей національної архітектури й побуту - це можливість пройтися по всім найцікавішим куточкам України за один екскурсійний день, побачити буквально зсередини життя українського народу в 17-20 століттях, познайомитися із предметами побуту звичайного будинку українця. Музей являє собою open aіr експозицію етнографічних районів країни, тобто вся територія музею розташувалася не в павільйонах і інших будівлях, а під відкритим небом, що робить музей дуже привабливим для туристів із всіх куточків миру.
Музей національної архітектури й побуту Пирогово був заснований у далекому1969 році, однак відвідувачів він прийняв через сім років в 1976. З кожним роком музей стає усе більш і більш популярним, а також поповнює свою колекцію архітектурних будов і предметів побуту свого історичного періоду. Так за час свого існування на території музею Пирогово сконцентровано більше двох сотень різних будівель, які символізують свої регіони й історичні періоди країни.
Ще однією відмінною рисою музею Пирогово, що, мабуть, виділяє його з величезної маси подібних світових музеїв, - є різні театралізовані подання, гуляння під час народних свят. На території Пирогово часто можна зустріти людей і працівників у національних костюмах, зайнятих різним ремеслом того часу - ткаль, ліпників посуду із глини й інших. Прогулянки під українську народну музику взагалі стають чимсь особливим, дарують незабутні відчуття. Під час українських народних свят на території музею проходять спеціальні театралізовані подання: танці й танці навколо багаття, спів.
Це тільки маленька частинка того, що у мене є.
...
Vanechka:
» Отпуск на Кипре
Привітик! Погода в Україні почала налагоджуватися, що мене не може не радувати))) Хочу вам трошки розповісти про свій відпочинок.
Кіпр-це країна-острів у Середземному морі, географічно відноситься до Азії. Частина острову знаходиться в турецькый окупації з 1974 року.( діє паспортний контроль)
Основна мова - грецька, але практично все населення острову розмовляє англійською, що для мене було просто раєм. Навідь водій у автобусі, що є основним видом транспорту для туристів, легко пояснить усе на інгліші))) Для нас був незвичним лівосторонній рух. Так і не змогли до нього звикнути, дорогу перебігали! Але чемні водії завжди пропускали дивлячись на божевільних туристів.
Доречі, основна маса відпочиваючих англійці. Валюта -євро. Кіпріоти дуже привітні і чесно кажучи, трішки ліниві)))) Я б теж так хотіла жити за таким робочим графіком як і вони, в літній період магазини працюють з 9.00 до 13.00 і з 16.00 до 19. а зимою на годинку меньше. В середу і суботу працюють взагалі пів дня. Ми з сестрою зрозуміли чому в середу у них майже вихідний, бо це найспекотніший день тижня. Вечори вітряні і приємна прохолода приносить лише задоволення.
На вулицях ростуть пальми, юки, фікуси, гранотові, мандаринові, лимонні, оливкові дерева та інжир. Я натирила лимонів.
Ми відпочивали у Протарасі. Це тихе спокійне місто з величезною кількістю магазинів, супермаркетір та барів, дуже красивими пляжами і гарненькими церквами. Тим хто любить нічне життя і дискотеки треба їхати у Айя-Напу.
...
Daisy-:
Я из Запорожской области!
...
Les:
Привіт, я теж українка, з маленького міста Золотоноша Чераської області.
...
Vanechka:
» Культура и Спорт: свежие достижения))
Олена Костевич здобула бронзу у стрільбі на 10 метрів з пневматичного пістолета. Це перша медаль для України Перша медалька!!! Дай Бог, не остання!!!
Марія Яремчук зайняла третє місце на пісенному конкурсі "Новая Волна"!!!
Дівчата, спека, спека!!! Ми сьогодні були на "водоспаді". Як же класно!!!!!!!!!!!!!
...
Les:
Alesia писал(а):Les, дівчата, вітаємо! Бачите, у нас тут усе по-домашньому!
ЛОВ писал(а): Les, добро пожаловать!
Vanechka писал(а):Леся, ЛАСКАВО ПРОСИМО до нашої дружної компанії!!!!!
Дякую за гостинність!
greta-nata писал(а):Розкажіть щось про себе чи про своє місто-регіон. Я в Золотоноші була колись проїздом...
greta-nata А що розповісти? У нас невеличке місто, мальовниче. До Дніпра недалеко, тому богато золотонісьців на вихідні відпочівають на річці. У селах поряд з нами є декілька рибних ставків, і ми там частенько рибачемо. Живу я не в центрі міста, а на околиці. Багато зелені, свій сад, город, мало машин; у мене двоє малих діток, тому їм весело і цікаво. Ідять усе домашнє: яблука, груші, кавунчики та дині, весь час граються в пісочку, ганяють з котиком по траві, час-від-часу виїзджаємо з ними до Дніпра - я вважаю, що дітям немає кращого відпочинку, ніж це. Отаким я бачу своє місто Золотоноша.
...