Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Elenochka:

» Истории из жизни времен СССР

Добрый вечер украиночки!
Пока наши спортсмены нас не радуют особо предлагаю немного юмора:

...

Vanechka:

Інна Осипенко-Радомська здобула срібло Олімпійских ігор у змаганнях байдарок-одиночок на 500 метрів!!!!

...

Катерина-Ф:

greta-nata писал(а):
Та ти шо??

Може, й збрехала яка бісова морда, та кажу ж: "ЧУЛА". sorry перед усією спортивною спільнотою.
Як то кажуть: "ОБС", - одна баба сказала.

...

Катерина-Ф:

prv панам англійцям: все чесно в коханні та на війні. (Ще раз привіт англійсько-олімпійському суддівству ranting ranting ranting )

...

Vanechka:

У нас знову БРОНЗА!!!!!!
Наші легкоатлетки Олеся Повх, Христина Стуй, Марія Ремень и Єлизавєта Бризгіна у естафеті 4 по 100м вибороли бронзову медаль!

Тарас Шелестюк теж посів третю сходинку у змаганнях із боксу.

...

Тира:

В качестве примера кусочек моей кухни))

зы. так ежики, оказывается, у тебя не в доме живут. А я-то думала... Тогда конечно, никаких неудобств))

...

Alesia:

Тіра, так у тому й річ - це таке вийшло превью! я навіть редагувала картинку, збільшувала розміри - без толку. це я фоткала на мобільний, мабуть, тому вона така мала. Ти мене уже колись вчила, я все так і зробила.
Тира писал(а):
В качестве примера кусочек моей кухни)

Тіра, у мене майже аналогічний шматочок кухні.! таке ж розташування! І полиця зверху була така ж! Тільки я впихнула новий 2-х метровий холодильник, і її задля правильної вентиляції довелося зняти! Лише дверей на балкон нема і кольори інші - зверху кремовий, знизу фісташковий. Тільки на дірку у меблі не звертайте уваги - це автозапал зламався, витягла полицю, прийдеться шукати майстра.

Ну, вийшло ж більшого розміру! Зараз буду практикуватися з їжачком! Вибачайте вже, трохи вас помучу...
нєа, не хоче збільшуватися.

...

Vanechka:

Сижу розглядаю ваші кухні, дуже гарненькі!!!! Кухні, дивлюся у всіх схожі розташуванням і побутова техніка "металік" у моді))) Я тільки сьогодні фоткала свою, щоб показати знайомій, бо в неї вона теж маленька і ій треба заощадити місце.

...

Тира:

Иванка, глечики - эт моя слабость)) и вообще - керамика. Где видела, оттуда и тащила в дом. пока муж в один непрекрасный момент не вывез все на дачу((
Но кое-что осталось))) не такое старинное, но и не новое. Один отчистили от копоти и разрисовали (не я)
извините за качество. Когда забралась на табуретку и тянулась фотиком к кувшину, жутко тряслись руки))

В другом углу еще два кувшина. Один похож на человека, второй еще негритосик - в копоти))

...

greta-nata:

Дівчата, привіт, трохи не заглядувала, а тут вже цілий творчий бум! По-перше, сердечно вітаю іменинницю з найкращим святом у році, Днем народження! Лов, це тобі!

Дівчата, дуже гарні інтер"єри! Дуже дивно, настільки схожі, що аж дивно, вам ні? У мене інша зовсім кухня, холодильник стоїть навпроти....
Тіра, також хочу підтримати тебе у твоїй щирій любові до глечиків! Недавно купила 2 глечика, сама їх обожнюю (взагалі, люблю всю кераміку, особливо майоліку) хочу їх розмалювати, але не знаю як правильно вибрати фарбу, щоб була термостійкою (у мене кума випікає в глечиках). У кого будуть якісь поради - приймаю з радістю. І ось один з моїх глечіків:

...

Alesia:

lesochek писал(а):
Лесюню як почуваєшся після бренді у кукурузкою?

очень даже живенько... легше, ніж очікувала
Тира писал(а):
Он

ох, яка краса... я, коли бачу такі речі, зразу уявляю себе принцесою, яка кружляє в танку по залу...
Тира писал(а):
второй еще негритосик - в копоти))

Ой, ти не образишся, як що я напишу, що я б його таким і залишила? страшенно люблю, коли відчувається дух старовини. Піч, сажа, бабусині руки...

Тира писал(а):
есть у меня мое личное сокровище, за которое я выдержала бой быков))))

у мене теж є маленьке сокровище. я впевнена, що мені вдалося його втіхаря і без бою (написала ці два слова і Вакарчука згадала Laughing ) забрати собі лише тому, що нікого із родичів - ні тьоті, ні двоюрідних сестер на той момент не було в селі, і я сама на горищі лазила...

А це я сфоткала його дно, сподіваюся, цифри будуть видні

Натуля, я в шоці... бомба...

...

Vanechka:

Тира писал(а):
Иванка, начинай экскурсию!)))

Хто перший на кухню запросив, той і по квартирі першим народ водить))))

Катерина-Ф писал(а):
Давно чекаємо... Клуб самогубців.

Катюха, яка ти в нас войовнича))))

Моє сімейство дуже любить кошики, кошички і корзини!Їм завжди знаходять застосування.

Кожен дуріє посвоєму!

...

greta-nata:

Vanechka писал(а):
Все ти знаєш))) Нам пора чат собі завести))

Я тільки за!
Vanechka писал(а):
Але ж то вже хитрюган))))

Mr. Green

Ой, дівчата, дивіться заради вас усе... навіть пішла в кухню і сфоткала своїх малюків, хворіють вони у мене, правда, по тій причині, що Тіра казала, ех! Але я оптиміст!

...

vita-life:

Vanechka писал(а):
З Маковеєм вас, дівчата!!!!

Дякую і теж всіх вітаю зі святом!
Тільки-но наїлась маківничків. Ммммм...
І раз вже пішла така гульня, то:

Нажаль, всіх, що цвіли, не фотографувала... Є на мобільному, та якість самі знаєте яка...

Пасочку купувала Embarassed , своя не вдалась - поїхала вехівочка. Ну не вмію я пекти хліб у духовці... Інша справа - в бабусиній печі! Решта все своє, домашнє (окрім помідора і огірка Laughing )

...

Vanechka:

Alesia писал(а):
що є принаймні одна панянка, яка не перестане зі мною після цього вітатися

Я нікому не скажу хто вона

Хех, нафоткала я сьогодні свою "растительность")) Хоча Леськіна колекція крутіша, он який фурор навела

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню