Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Инна Стоянова:

Смерч Торнадо в Форосе 14 августа 2012

...

Alesia:

Дівчата, щось мене потягнуло на українську класику, сижу, дибаюся в інтернеті, знайшла класні кліпи, яких ніколи не бачила.

Ну і це на "закуску"

...

Araminta:

Девочки, какие вы все молодцы, какие классные цветы! Я под это не заточена, у меня сдох даже один несчастный кактус:(
Любимый фильм - это сложно. Я много чего люблю - например, я давняя фанатка Бондианы. Скорее, я по жанрам - люблю Бродвей, хорошее фэнтези, избранные драмы.

...

Alesia:

Vanechka писал(а):
От шо значить лягти спати в 10 вечора))))

А я вчора весь вечір думку гадала: і де наша полуношниця ділася? Laughing
Катерина-Ф писал(а):
в одному наш клуб незмінний:

Ok
Катерина-Ф писал(а):
не надто інтелектуальне та філософське. Така от я!

Улюблені фільми?
Я не можу дивитися драми, трагедії, історичні фільми (ОиМ дивилася, закривши очі, затуливши вуха і подекуди вимкнувши звук) - я дуже впечатлітєльна, потім місяцями спати не буду - картинки перед очима стоять. Так що мої улюблені фільми це
* Роман с камнем
* Анжелика (крім останніх, коли вона в гарем попала)
* Телохранитель (з Х"юстон и Костнером)
* Мистер и миссис Смит
* Крокодил Данди
Це те, що перше в голову прийшло. Я рідко дивлюся, якось не виходить.

...

Тира:

Vanechka писал(а):
в кого який улюблений фільм?

Вопрос, конечно, интересный....
Катерина-Ф писал(а):
CSI

prv Особенно Лас-Вегас
А вообще, если навскидку, то:
- Грязные танцы
- Что сказал покойник
- Форест Гамп
- Властелин колец
- Ликвидация
- Огнем и мечом
и мн.мн. др. Сейчас и не вспомню

...

ЛОВ:

Vanechka писал(а):
Доречі, в кого який улюблений фільм?

Итак...

- Мистер и миссис Смит
- Грязные танцы
- Зорро
- Мушкетеры

Короче, про любовь! Хотя и Индиану Джонс смотрю с огромным удовольствием..

...

sveta-voskhod:

ЛОВ писал(а):
sveta-voskhod писал(а):
Я сюда давно по Партизански заходила, думала, вдруг нельзя

Ты что? Здесь всегда рады новым лицам!

Я живу в Казахстане, и языка не знаю, вот и думала что нельзя. Но теперь буду постоянно заходить к вам.

...

Alesia:

» Украинская диаспора в Казахстане

Я тут трохи інформації нашвидкоруч знайшла ...

...

Vanechka:

Света, МИЛОСТИ ПРОСИМ!!!!!!!К нам можно и даже нужно!

Alesia писал(а):
А я вчора весь вечір думку гадала: і де наша полуношниця ділася?

Через нашу дуже чуднУ Волинську погоду мій організм вирішив похворіти. Але то таке, прорвемося!!!
В мене трохи дивакуватий смак, люблю дивитися фільми різноманітного жанру. Щось йде, а щось не дуже, хоч ніби за жанром вони і однакові.
Отже моя добірка!

Два фільми які мене вразили за останні роки.

Також люблю всі фільми з Кіану Рівзом)) Класний він мені і все тут)))
Про радянські фільми мовчу, бо можу говорити про них годинами

...

lesochek:

Дівчата привіт)))
sveta рада вітати тебе в нашій темі

Vanechka писал(а):

Прочитала ще з ранку і весь час думала над поставленою задачею і навіть зараз сіла писати пост і все рівно думаю
Але якщо на вскидку, то це буде:
Сладкий ноябрь
Унесенные ветром
История любви
Достучаться до небес
Амели
Це що стосується західного кінематографу, і я не можу поділити ці фільми по місцям - для мене вони всі абсолютно рівнозначні.
А якщо брати наші старі добрі радянські фільми, то тут я як Іванка готова перераховувати безкінечно.

Ще хочу поділитися фільмом, який мене дуже вразив - "Вечное сияние чистого разума". Це не є мій улюблений фільм і скажу чесно дивилась я його не в дуже великому захваті, зате вже після перегляду він змусив мене замислитися. Але все рівно найбільший захват в мене викликала гра Джима Керрі. Наскільки я звикла до нього, скажімо в не дуже високоінтелектуальних комедіях, настільки він мене здивував в цій ролі - ліричний, щирий образ героя, якому дійсно співпереживаєш - протягом всього фільму я не могла відірвати погляду саме від Джима

...

Elenochka:

Катерина-Ф писал(а):
Пам`ятаєте анекдот: "Третій день не хочеться працювати. Мабуть, середа..." Це про мене.

Как же я тебя понимаю... особенно после похода в налоговую! Никому не хотелось взорвать эту чудную организацию?...
Vanechka писал(а):

А вот это сложно, я бы даже сказала - очень сложно.
Я больше по жанрам фильмы смотрю.
Предпочитаю боевики, фантастику (только хорошо продуманую, а не такую, как "Скай" или "Война миров" - совершенно не впечатлили) и комедии люблю.
Но из таких, что запомнились:
- Константин
- Клуб первых жен (кстати рекомендую - понравится всем)
- Убрать перископ
- Сержант билко
- Перевозчик
- Смертельное оружие
- Ограбление по-итальянски
- Побег из Шоу-шенка
- Шерлок Холмс (советский!!!!)
и многие другие, но это то что пришло в голову, пока писала...

...

sveta-voskhod:

Алеся! Спасибо тебе за Вакарчука! У меня вчера был вечер встречи с Украиной. Такие песни, так за душу берет, слезы сами катятся, а на душе, как то и светло и грустно одновременно. rose Там же прочла отзыв на клипы, украинский язык сильнее всех других позволяет выразить всю палитру чувств, разбудить даже дремлющее сердце. Я присоединяюсь к этому в полной мере.
Мои любимые фильмы, есть много, по настроению, но эти всегда смотреть могу:
"Унесенные ветром", "Гордость и предубеждение","Царская охота", "Дракула" и "Огнем и мечем"

...

Alesia:

Катерина-Ф писал(а):
Эх, Светочка, побывала б ты на украинских свадьбах!

Ну що ж - справа йде до осені - пори весіль в Україні.
Познаходила цікаве відео.
Кінь, курка, які є в ролику - обов"язкові складові українського весільного народного обряду, з якими пов"язано багато вірувань, передбачень, у них у всіх своє навантаження у весільному дійстві і своя семіотика. Наприклад, на Житомирському Поліссі кінь був одним із головних дійових осіб - його заводили у хату, і якщо він у ній випорожнився - значить, молода не чесна. Курку молода заносила у хату молодого , коли тільки вступала до неї. Печена курка - регіонально одна з головних обрядових страв.
Обов"язкова річ - пригощання всіх зустрічних. У давнину молодих одружував увесь рід, згодом цю функцію перейняло на себе село. Представниками громади були старости. Однією з дуже цікавих рис українського весілля є наявність у ньому слідів культу предків. Так, старости, запрошуючи гостей до слова, обов"язково називали імена померлих родичів молодої і молодого.
Пили українці дуже мало. І пили по черзі, а не всі разом одночасно підіймали келихи. Староста обходив гостей по колу, і по черзі кожному наливав чарку.
Цікавим елементом українського традиційного весільного обряду є звичай одружування батьків молодих, які видали заміж/одружили останню дитину. Ну, а весільних ряжених, мабуть, знають усі.
Ой, зупиніть хтось мене, бо я зараз розійдуся...
В українському інтернеті відео багато, можливо, дівчата знайдуть щось краще за моє. Той, що я вибрала, мені сподобався найбільше. Света, погуляй на українському весіллі. (Наскільки я зрозуміла, співають хлопці з гурту "Мед Хед")

...

lesochek:

Дівчата привіт)))
Вирішила і я вас трішки повеселити. Мені нещодавно показали це відео - і я передивилась все що є на ю-тьюб

...

Vanechka:

Alesia писал(а):
Вона була вражена

Надіюсь, позитивно вражена!
Alesia писал(а):
а в очах - можливі варіанти подальшого використання цієї ідеї!

Знаючи своїх "канфєток" вони будуть не в захваті (дуже ревниві щодо своїх ідей), але ми їм не скажемо
Alesia писал(а):
Але нас дуже турбує ключове з погляду дитини питання: так це просили за щось вибачення, чи ні?

Складне питання, не думаю, що комусь це цікаво. Але я тобі відповім, в мене особливі діти, наш "В" клас знає вся школа. Ми спокійно жити не вміємо, не клас, а суцільна пригода! І в директора ми класом були, і завучі в нас часті гості))) В мене як в тому анекдоті: ""работа дала мне многое - раньше у меня не было ничего, а сейчас - ничего и дёргающийся глаз"". Явно про мене))) Але для мене вони найкращі!Вони діти! Я сварюся, але в той же час готова любому глотку порвати за них! Для мене не головне, щоб вони вчилися на відмінно, а головне,щоб вони були людьми! А це відео вони зробили просто так, на той момент, ще не встигли нічого "этакого" витворити. Вони на 8 Березня пісню про мене склали і довбали всіх вчителів, щоб ті послухали чи гарно і чи я не ображусь)))) А я ревіла потім, як бабулька, якій років 80)))
На кожне моє ДН клас прикрашають кульками,малюють плакати, розписують дошку і не дають вчителям на ній писати))) І получають за це від мене!!

Вибачаюсь за "засорение эфира"!

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню