Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

eiva:

» Воздвижение Креста Господня

Привітики, дівчатка!
Яка атмосфера тут у нас! Стільки всього пропустила...
Іванка, з пройдешнім святом тебе!!! Щастя, здоров'я крепкого і нехай всі твої бажання здійснюються!

Дівчатка, вітаю всіх з християнським святом Воздвиженням Хреста Господнього!!!

...

greta-nata:

Ой, не можу не скористатися нагодою прорекламувати улюблене, після Києва, місто. Laughing
Прохолодно ці дні було, тому я все більше по театрах ходжу, була в Опері на балеті "Спляча красуня", такої краси, скажу вам чесно, в Київі немає, і Опера сама - просто чудо архітектурного мистецтва, і сам балет, постановка, костюми - все на високому рівні, дійсно Оперний театр європейський на 100%, київському ой як далеко... Також мене приємно здивувала постановка "Ромео і Джульєтти" в Театрі Муз. Комедії, не зрівняти з нашими вяленькими постановками і бідненькими костюмами. Короче кажучи, всім раджу і сама кожен рік відкриваю для себе Нову Одесу. Laughing

...

sveta-voskhod:

» Рецепт: перец фаршированный баклажанами

LaughingМне тоже пожарник выпал!
Команда, однако!! Tongue
Пишу рецепт- пошагово.
Перец болгарский-30 шт
баклажаны-2 кг
лук-3 шт.
сок томатный-2,5л
сахар,соль-по 1 ст. ложке
уксус 9%-100 г

масло растительное-200 г
Баклажаны очистить от кожуры, мелко порезать, хорошо посолить и оставить на 40 минут.
Затем отжав, обжарить на растительном масле.
Приготовить зажарку из лука, затем тертую морковь.
К луку и моркови добавить обжаренные баклажаны, немного потушить, минут 10.
Перец очистить от семян, пробланшировать и остудить.
Перец начинить начинкой, наполнить простерилизованные банки, я брала литровые.
Приготовить заливку, смешать сок, уксус, сахар и соль.смотреть выше! Заливку вскипятила и горячей заливала перцы. Этой заливкой залить перцы, стерилизовать 25 минут. Закатать и под шубу. У меня получилось 5 литровых банок. По 6 перчин. В заливку добавила горошек душистый, травки - базилик, петрушку.
Приятного аппетита!!

...

eiva:

» Киев. НБС им.Гришко. Выставка осенних цветов

Привіт україночки!
Ой, як тут весело! Very Happy Very Happy Very Happy Одразу підіймається настрій...
В Саду відбулась виставка осінніх квітів - хризантем та жоржин 28.09.2012
Презентую вам кліп зі своїх фотографій. Шкода лишень, що освітлення було не дуже, тому і фото не дуже якісні...

...

Elenochka:

Всем привет!
Девочки, тут мне подкинули про Сократа притча....

Сократ мог выразиться короче, сказав: "Фильтруй базар!"

Tри фильтра информации по Cократу

Однажды знаменитый греческий философ Сократ (469-399 гг. до н.э.) встретил на улице знакомого, и тот ему говорит: - Сократ, знаешь, что я только что услышал об одном из твоих учеников?
- Погоди, прежде, чем ты мне это расскажешь, я хочу провести небольшой экзамен, который называется "Испытание тройным фильтром". - Тройным фильтром? - Да, - продолжил Сократ. - Прежде, чем ты мне расскажешь что-либо о моем ученике, было бы неплохо, чтобы ты минутку подумал и профильтровал то, что ты собираешься мне рассказать. Первый фильтр - на Правдивость. Ты абсолютно уверен, что то, что ты собираешься мне рассказать, является абсолютной правдой? - Нет, Сократ, я услышал об этом от одного знакомого и решил... - Значит, - сказал Сократ, - ты точно не знаешь, правда это или нет. Тогда давай применим второй фильтр - на Добродетель. То, что ты собираешься мне сказать о моем ученике, - это что нибудь хорошее? - Нет, как раз наоборот... - Итак, - говорит Сократ, - ты хочешь мне сказать о нем что-то плохое, но ты не уверен, правда ли это. Однако, ты по прежнему можешь пройти испытание и сообщить мне эту информацию, если она пройдет через третий фильтр - на Полезность. Принесет ли мне то, что ты собираешься рассказать, какую-либо пользу? - Скорее всего, нет… - Таким образом, - подвел итог Сократ, - если ты собираешься рассказать мне что-то отрицательное, не правдивое и бесполезное о моем ученике, то зачем это рассказывать вообще? - Да, Сократ, как всегда ты абсолютно прав. Именно поэтому Сократа считали великим философом и премного за это уважали. Также это объясняет тот факт, что Сократ так и не узнал, что его ученик Платон переспал с его женой Ксантиппой.

...

Alesia:

» Рецепт: куриное филе под сливочным соусом

Подивилася я на шикарні Светині картинки, і згадала один рецепт, який на днях опробувала. Нам усім сподобалося. Один шматочок розпарили на наступний день - теж було дуже смачно. Для мене особисто рецепт цікавий, і, що головне - зовсім не складний. Назва досить заманлива - "Куряче філе під вершковим соусом".
1 кг філе помити, обсушити, посолити-поперчити, обсмажити ціленькими половинками на сковороді до рум"яної шкірочки. 1 склянку жирних 20% вершків вилити в мисочку, вичавити 3-4 зубчика часника, додати 1 чайну ложку гірчиці, сіль, перець.
Філе викласти у форму для запікання, залити зверху соусом і посипати тертим сиром - 100 гр.
У духовку на 20-25 хвилин.
Все!

Я взяла 3 зубчика часника - на смак не відчувався, лише аромат "літав" по всій квартирі. Гірчиця у мене була Чумак "пікантна з зернами" - на смак теж майже не відчувалася. Але якщо буде "російська", думаю, трохи вплине і на смак - вона все ж таки сильніша. Вершки у мене були 12% - теж нормально.
Головне у рецепті - не перетримати у духовці. 20 хвилин досить з головою. Після 20 хвилин я вимкнула духовку і залишила його там на пару хвилин "доходити".
Форма у мене була трохи завелика, тому вершки не покрили філе повністю. У процесі запікання я кілька разів полила їх соусом.
Філе виходить дуже ніжне і соковите, всі ті приправи - часник, гірчиця, перець - вплинули більше на аромат, а не на смак.
Смачного!

...

lesochek:

» Батурин - "Гетманская столица",ч.1

Привіт!!!
Вітаю усіх дівчат з підвищеннями, а Іванку із Днем Вчителя!!!

Хочу поділитися з вами своєю поїздкою вихідного дня до Батурина на екскурсію до Національного історико-культурного заповідника "Гетьманська Столиця". У різні роки Батурин був резиденцією гетьманів Дем'яна Многогрішного, Івана Самойловича, Івана Мазепи, Пилипа Орлика та Кирила Розумовського.

Пи.Си. Це ще не всі фото і всі місця з Батурина, але хост вже відмовляється грузити картинки, тому якщо вам буде цікаво доповню решту ррозповді завтра.

...

lesochek:

» Батурин - "Гетманская столица",ч.2

Привіт)))
Продовжую свою екскурсію по Батурину)))

...

Тира:

Лена, спасибо за виртуальную экскурсию! Фотки - не оторваться, до того интересно
Я так поняла, это была однодневная поездка? Если не сложно, расскажи подробнее как, откуда, сколько и почем.
Поделись опытом))

...

lesochek:

Тира писал(а):
Поделись опытом))

Слушаюсь мой генерал!!!
Так, ти права - то була одноденна поїздка, але як такого досвіду у частині як доїхати і таке інше я не знаю - поїздку нам організовув профком, автобус наймав також профком. Ми виїзжали з Києва близько 8 години ранку (метро "Лісова"), в дорозі до Батурина провели 3 години, на місці нас зустрічала екскурсовод і цілий день вона провела з нами. Єдине, що зауважу - всі пам'ятки розташовані у різних місцях, тобто краще туди їхати все ж машиною, щоб не ходити багато пішки.
Крім того, ми ще відвідували Миколо-Крупицький жіночий монастир, там у нас була зустріч із ігуменею, тож нас там ще й погодували.
У них є свій сайт, то ж якщо в тебе є питання, на які я не відповіла ( а я думаю, що я мало на що відповіла))) то можеш глянути тут.

До речі, Олеся тобі вдалось переглянути фотки чи ні?

...

lesochek:

Лесюнь навіть не знаю як пояснити свої відчуття, але частинкою історії в такі моменти я певно себе не відчуваю. В мене з'являються зовсім інші відчуття - у Цитаделі в мене мурашки по шкірі бігали від уявлення про те, скільки людей загинуло на цьому місці (дітей, жінок), жаль і біль від цього, а також думки про те, що цього всього могло б і не бути, якби Меншикову не розповіли про таємний підземний вхід до Цитаделі...
У палаці Розумовського були зовсім інші відчуття - також жах, але вже від того, що ця чудова будова стільки років перебувала в жахливому стані, скільки коштовних речей звідти було просто вкрадено і тд...
Під час таких екскурсій мене завжди охоплює жаль, що в нащій країні таке жахливе ставлення до власної історії - з боку держави, з боку більшості населення...

А профспілка у нас працює через одне місце - такі екскурсії бувають дуже рідко ще й коштують не малих грошей, але я вдячна їм хоча б за організацію автобуса.

...

ayrin:

Усім привіт!!! Приймете до своєї компанії?

...

ayrin:

Олеся, дякую!!! Wink Кілька слів про себе. Я із Запорізької області, славетного козацького краю. Smile Живу в місті Бердянську, що на березі Азовського моря.

...

Alesia:

greta-nata писал(а):
я нарешті їду додому

...

Sania:

Дівчатка, привіт)))))

Можно к вам?

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню