Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
| Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
| Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
| Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
| Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
| Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
| Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
| Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
| Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
| Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
| Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
| Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
| Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
| Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Инна Стоянова:
Добрый вечер!
Смотрю Квартал, смех уже перешел в слезы и икоту
...
Elenochka:
Инна Стоянова писал(а):Смотрю Квартал, смех уже перешел в слезы и икоту
А это вчера по 1+1 показывали. Прямо перед выборами....
Ната спасибо, стараюсь вылечиться...
...
lesochek:
Привіт україночки)))
greta-nata писал(а):Виповнили свій громадський обов"язок?
А то - ще з раночку)))
Хочу поділитись одним скріном, не знаю наскільки це правда і цілком можливо, що це монтаж, та все ж
...
Les:
Привіт, дівчатка. На тему виборів... Вчора в інтернеті натрапила на одну картинку, може вона стара, але цікава.
...
sveta-voskhod:
День добрый! Украиночки!

Как Ваши успехи в выборах? Смотрю ТВ, но там покажут то, что наше руководство пропустит.
...
Катерина-Ф:
Дівчата, з бадьорим початком нової трудової!
Les писал(а):вона стара, але цікава.
Лесюню, не в бровь, як то кажуть... Це точно про нас. Кожного разу - одне й те ж.... Тобто партії начебто й різні (інколи пріоритети міняються, тобто новий хазяїн бабло підкидує більше за попереднього, можуть назву партії для приколу поміняти, або до іншої фракції стройовим маршем переходять), але пики - ті ж самі (то Кащей, то Змій Горинич, то Баба Яга - на вибір для грабунку!) І навіть обіцянки-цяцянки - ті ж. Я пішла, голосувала навіть, але взяла принципово зіпсувала бюлетень: "Так не діставайся ж ти нікому!" Все одно - всі брешуть, трясця їм в печінки!
...
Les:
Катерина-Ф писал(а):Я пішла, голосувала навіть, але взяла принципово зіпсувала бюлетень: "Так не діставайся ж ти нікому!" Все одно - всі брешуть, трясця їм в печінки!
А я теж розневірилась в цих виборах. Минулі рази ставила "галочку" навпроти строчки "проти всіх", так як вже нікому не вірю і нічого не жду від них, а цей раз навіть і цієї строчки немає
greta-nata писал(а):Так не люблю обговорювати політичні теми, але не можу залишатись осторонь.
Отже, шоу триває, підрахували половину, регіони попереду, хто б сумнівався.
Звичайно, хто б сумнівався. Це, мені здається, було відомо ще заздалегідь.
...
Катерина-Ф:
eiva писал(а):в новинах попереджали
О, тоді все зрозуміло: я не знаю, коли я ті новини й дивилася. Дарма що в типографії працюю, газету вже місяці з 3-4 не тримала в руках
eiva писал(а):якийсь дятел по голові настукає...
А це завжди будь ласка: люблять наші наробри (тобто нарнероби) вигадувати нам які небудь геморої: минулого разу пояснили це тим ЄВРО, хоча яким краєм ЄВРО стосується, на скільки в нас з різними країнами годинникова різниця. З Австралією нас би ще зрівнювали по годинниках. В Росії он на Далекому Сході вже ранок, а в Москві люди третій сон бачать...
...
Sania:
Здристи!

. Это я после "Квартала" так))))
Я тут зашла выполнить часть обещания)))
Другие не хотят теперь грузиться, поэтому придётся подождать))))
Не могу найти фотки из замка, а фотик остался на работе))). А я в отпуске))). Принесут фотик, я вам замок Мукачевский покажу)))
...
Тира:
Иванка, я понимаю, что 400 грн на дороге не валяются, сама точно так же мучилась перед покупкой модема. И жаба давит, и деваться некуда. Но если ты остаешься без Инета на неопределенный срок, а выходить в сеть все же надо, то, наверное, стоит все-таки подтянуть пояс и купить флэшку. И зачем потом выбрасывать?? У тебя ноутбук?
Я покупала, когда уезжала летом на дачу. В селе Интернета, естественно, нет. Заехала в офис компании "КиевСтар" поглазеть на стенды и посоветоваться с продавцом-консультантом. В телефоне у меня сим-ка киевстаровская, потому и модем такой же присматривала. Хотела 3G, но мне сказали, что в моей деревне он не пройдет, т.к. на тот момент (2 года назад) 3 джи ловил не во всех городах, не говоря уже о мелких нас.пунктах. Меня спросили, как на местности работает телефон, хорошо ли ловит антенну (до Киевстара я была на ЮМС, ото была засада. Спортивное ориентирование по селу, ё-моё!((( ) В общем, купила я 2 джи и за 100 км от Киева флэшка нормально работала. Когда в городской квартире пропадал Инет, я тоже пользовалась модемом. Пакет себе установила XL: 7.20 гр за сутки использования, независимо от того, сколько раз входишь и выходишь, и без абонплаты. Безлимитка. Меня все устраивало. Но в последнее время у меня на первом этаже чет плохо стал ловить Киевстар, приходится класть телефон черти куда, чтоб поймал антенну(( Флэшка, естественно, тоже не тянет(( Зато в дороге к ноутбуку милое дело.
Это я к тому, что варианты могут быть разные. И последствия тоже))
...
Alesia:
» Политика: Выборы-2012. Эпопея, ч.1
Привіт, україночки! Скучила за вами страшенно!
Перечитала все, що ви тут понаписували. Бачила, про громадянський обов"язок говорили))) Я його виконала по повній - як заступник голови ДВК. Отака була, навіть гірше

. Прийшла додому вчора о пів на п"яту вечора - з 8-ї ранку до 16-ої години стояли в черзі в ОВК, здавали протоколи. До нас навіть МНС приїжджало, вибило забиті двері другого входу, а там є хол і тапчани, люди хоча б з вулиці пішли. І привезло 2 величезні солдатські польові термоси з солодким гарячим чаєм з лимоном, народ хоч трохи зігрівся. Це було щось страшне, навіть не хочеться згадувати. Прийшла і впала, в прямому смислі слова. Оце тільки більш-менш нормально соображати голова почала.
Бачила
Лєнин скрін, у нас на дільниці було щось подібне на бюлетенях написано, я не знала, чи можна фотографувати, не ризикнула. І на плакаті одного кандидата чорним фломастером написали всім добре відоме слово з трьох букв))) Замазали його коректором, а воно ще товстіше проступило))) Добре, що був другий комплект плакатів, завісили.
Тіра, переживаю за оселедці - нормальні вийшли? Чи сварила мене?))) Червона рибка виходить смачна - знаю, бо сама її роблю, а от оселедці робила дуже давно, чогось забуваю. То як там оселедці?
...
Alesia:
» Политика: Выборы-2012. Эпопея, ч.2
Тіра, я страшенно рада, що тобі сподобалося! Правда, наче камінь з душі спав!))) Переживаю за свої рецепти, бо смаки все-таки в усіх різні! Я теж страшенно люблю оселедець перекладати цибулькою і заливати маслом, купую для таких справ кукурудзяну олію. Старша моя особливо таку цибульку полюбляє, тягає її "втіхаря")))
Ой, у нас таких контрольних вистрілів було кілька! Насміялися з деяких так, що боки боліли))) Особливо вразив один бюлетень - там у кожному віконечку для позначки зверху вниз було написано по одній букві, яка в кінцевому результаті вилилася у фразу: ..й вам, а не Верховна Рада, під...си.
Це були мої четверті вибори, і обписані бюлетені зустрічалися на кожних, але не в такій кількості і не з такими текстами, як на цих. Були ще такі написи (їх писали вздовж усього бюлетня):
"За Бога, за царя, за отечество", "Слава тебе, Господи, слава тебе", кілька було зі словами "нема достойних", "я проти всіх" і так далі. При чому переважали такі надписи на одномандатних бюлетенях - з партіями народ визначився, а от з кандидатами було реально важче.
У нас було дуже багато спостерігачів, протягом дня приїжджало кілька іноземних делегацій - і канадці, і Європарламент, і Світовий конгрес українців, і ще кілька. Була одна пані з Парижа, цікаво сказала про себе: я францужанка (з наголосом на "жа"). Їх цікавило усе - починаючи від того, яким чином потрапляють люди у ДВК, і закінчуючи тим, хто є суб"єктами подання членів ДВК. На всі ці розмови голова моєї дільниці "делегувала" мене - мовляв, у мене це гарно виходить)). Так що я ще й наболталась позавчора))
Була у нас одна спостерігач від ПР, десь зі Сходу. Коли розкладали бюлетені вже по купкам, страшенно "возмущалась": и что так много за Батькивщину, не может такого быть. На що їй інша спостерігач відповіла: А что вас, собственно, удивляет? Вы же в Киеве на Подоле))).
Ой, буду завершувати, замучила я вас, мабуть, своїми виборчими спогадами!
...
Alesia:
» Политика: Выборы-2012. Эпопея, ч.3
Тоді продовжу)))
Десь до другої ночі (я вже навіть точно не пам"ятаю) ми рахували бюлетені, до 8-ї ранку писали протоколи, а потім поїхали в ОВК їх здавати. Приїхали, вигрузилися і майже годину простояли на вулиці - в приміщення навіть не можна було зайти, такі черги. Страше це видовище - стомлений народ, який, скрючений у самих неймовірних позах, спить на своїх мішках з бюлетенями. Навіть молоді хлопці не витримували такого навантаження. Та плюс ще й перемерзли страшенно, поки на вулиці стояли. Додайте сюди ноги, стомлені за добу від чобіт з каблуками, капронові колготки і т.д., і вийде досить переконлива картина.
У нас було 3 мішки, компактно упаковані, і від того просто непідйомні. За правилами в ОВК їде не менше 4-х членів ДВК - голова, його заступник (хоча в іншому посібнику цього немає) і по два представники від переможців - від партії і кандидата. У нас це були самі справжні бабульки, одна 1939 р.н. І був ще з нами чоловік - мішки тягати.
Народ стомлений, змучений, а тут ще й новини невтішні - дуже багато дільниць неправильно оформили протоколи, і їх не приймали. Вони верталися на свої дільниці і переробляли їх, потім знову їхали в ОВК. І деякі по три рази так. Так що настрій був ще той)) Я перший раз була заступником голови і сказала собі, що й останній. Правда, одна жінка, голова іншої дільниці, сказала: это как роды, сначала очень больно, а потом все быстро забывается))
Але ми молодці - здалися з першого разу! Нас навіть ОВК привітала з правильним оформленням усіх документів і аплодувала нам. Перед нами здало документи 38 дільниць, з них лише 3 - з першого разу. Коли ОВК почала нас вітати, я зрозуміла, що не витримую - у мене покотилися сльози, кажу їм: можна, я вийду, а то зараз плакати буду. Вони посмілися, кажуть: навіщо плакати, радіти треба. Я відповідаю: так від радості))).
Так що, дівчата, якщо ви на другий день після виборів ввечері бачите людину з червоними очима, яка йде по вулиці і її хитає з боку в бік, і яка з трохи неадекватним виразом обличчя говорить по телефону фразу: "Ми здалися!", знайте - перед вами член дільничної виборчої комісії, який вийшов з ОВК, успішно здавши протоколи))). Як наші бабульки витримали - честно, не знаю. Моя голова комісії жартувала: Олеся, придешь домой и скажешь: здравствуйте, дети, я ваша мама)))
Мої друзі з мене кепкували: ничего себе вы работаете, вся страна уже знает имя победителя, а вы все еще протоколы сдаете)))
...
Vanechka:
Леська, я тобі співчуваю, сонце! Бо знаю яка це важка і невдячна справа, а особливо коли бачиш результати. Я з 18 років брала участь на всіх виборах, і як звичайний член дільничної виборчої комісії і як секретар, і як заступник голови, і як голова тої самої клятої виборчої дільниці. А клятої, тому, що головування припало на 3 тур виборів президента у 2005 році. Я ніколи їх не забуду. Я тоді на радіо засвітилась, ха, і навіть, на телебаченні)))) Після них, я ще разок сходила заступником і сказала: Допобачення качки, прилітайте завтра! Ноги моєї тут не буде, прийду лише у якості виборця. Читала твої розповіді і згадувала, як ми здавалися до 9 години ранку, при чому ми оформили все правильно, а нам сказали, що ні. Ми три рази верталися назад, а в кінці кінців, нас прийняли з першим протоколом, який виявився правильним, просто члени ОВК були настільки виснажені, що в деяких випадках не могли логічно мислити. І наша дільниця, потім по словам одного кандидата в депутати прогреміла у газетах, як ярий фальсифікатор голосів виборців

Блін, але є шо згадати тепер))))
А моя мама в цьому році попрацювала спостерігачем, то після того як проспала весь день сказала: Хай вони згорять тівибори!

То ми трохи познущалися над нею, по доброму.
Тира писал(а):Но как же не пожаловаться в рiднiй хатинцi? Где, как не здесь? Где выслушают, поймут и приголубят
Дякую

моя проблемка вирішилася само собою, брат запропонував віддати мені свій чи 2G чи 3G модем, у нього зараз інший, а киівстаровський лежить без діла. Так шо мені треба купити сімку і вибрати тарифний план.(це він так мені пояснив, як воно насправді буду виясняти по ходу). Я останню ніч ночую в квартирі якій прожила майже все своє життя, це капєц....))))Хех!
Ейва, на рахунок нетбука, головна його відмінність і перевага це маленькі розміри. Він значно менший за ноут. А в усьому іншому я "не сильна", зате маю друзів, що розбираються і допоможуть вибрати.
...
Les:
Alesia писал(а): Бачила, про громадянський обов"язок говорили))) Я його виконала по повній - як заступник голови ДВК.
Відразу кажу, что дуже тобі співчуваю. Зараз кого не спитаю своїх знайомих, що теж працювали на дільницях, то всі втомлені, незадоволені та злі.
Alesia писал(а):Була одна пані з Парижа
Мені моя кума, яка була спостерігачем, казала, що в них була англійка на дільниці. То вона була в шоці. Дільниця була в школі, а туалети виявилися, як завжли, забиті та закриті. Тому всі ходили на вулицю. Але ми (українці) якось звикли до вуличних туалетів, а англійська леді була шокована, і зі сльозами на очах просила, щоб її відвезли до біотуалету або до якогось супермаркету. Але у нас маленьке провінційне містечко, тому біотуалетів у нас чомусь немає, а супермаркети вночі не працюють. Бідна англійка трохи не здуріла з сорому, коли пішла на вулицю в туалет, підсвічуючи собі мобільним))
Alesia писал(а):Десь до другої ночі (я вже навіть точно не пам"ятаю) ми рахували бюлетені, до 8-ї ранку писали протоколи, а потім поїхали в ОВК їх здавати. Приїхали, вигрузилися і майже годину простояли на вулиці - в приміщення навіть не можна було зайти, такі черги. Страше це видовище - стомлений народ, який, скрючений у самих неймовірних позах, спить на своїх мішках з бюлетенями. Навіть молоді хлопці не витримували такого навантаження. Та плюс ще й перемерзли страшенно, поки на вулиці стояли. Додайте сюди ноги, стомлені за добу від чобіт з каблуками, капронові колготки і т.д., і вийде досить переконлива картина.
Прям жахіття якесь,
Олеся . Але це вже в минулому
У нас взагалі ще багато обурених тим, що спостерігачам багатьом не заплатили, обіцяють заплатити пізніше або коли той кандидат, від кого булв спостирігач, стане (дорветься) до влади. Жах
...