Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

lesochek:

» Политика: Выборы-2012. Фото-факты

Україночки вітаю)))
Лесюнь ти героїня - витримати весь цей жах - це дійсно подвиг!!!
Alesia писал(а):
у нас на дільниці було щось подібне на бюлетенях написано, я не знала, чи можна фотографувати, не ризикнула.

Я не знаю чи бачили ви це в інтернеті, тому викладаю фотки зіпсованих бюлетенів. До речі, за їх результатами у нас до ВР пройшов Дарт Вейдер

Чесно, коли вперше побачила ці фотки навіть горда була за почуття гумору нашого народу

...

Катерина-Ф:

Дівчата, вітаю! В нас сьогодні холодина, але це так, до слова! Wink
Олесю, з поверненням!FlowersСлава переможницям бюлетенів, паперів і бюрократів!Ar
Тобі справді не позаздриш. Я трохи в новинах дивилась про те, як здавались бідолашні комісії, як в жінки від ДВК вже істерика була, як помирали на дільницях, і подумала собі тихенько, що мені ще невимовно пощастило в ті рази, коли "добрі колеги" по школі мене втюхували у комісії (я просто членом комісії була). Правда, сиділи чекали своєї черги перед ОВК у промерзлій міліцейській машині (мабуть, зеків у тепліших возять, ніж та, з якою нам "пощастило". Та й давно це було). А то майже півдоби підраховували бюлетені - їх там до біса було. Куди вибирали - не згадаю, це десь у середині 90-х було. Й так ті бюлетені та кандидати остогидли були, що не хотілося їх і запам`ятовувати.
Alesia писал(а):
Так що, дівчата, якщо ви на другий день після виборів ввечері бачите людину з червоними очима, яка йде по вулиці і її хитає з боку в бік, і яка з трохи неадекватним виразом обличчя говорить по телефону фразу: "Ми здалися!", знайте - перед вами член дільничної виборчої комісії, який вийшов з ОВК, успішно здавши протоколи))).

Бачила вчора двох таких, мабуть, їх ще дні три хитатиме: їхали дві тітоньки ввечорі, не схоже, що з роботи, бо активно обговорювали бюлетені, проценти й протоколи. Я спочатку подумала, що дві економістки після здачі якоїсь звітності, та начебто не час. Тепер буду знати: комісію додому відпустили.
Лена, Дарт Вейдер принаймні не бреше про свої наміри. Wink
Дівчата, не за темою, але SOS, SOS, SOS! Моя начальниця помалу чудить: їй треба для сина (5-й клас) реферат про Пушкіна. А я -ranting- маю їй той реферат десь підшукати. Підкажіть, де можна знайти щось більш-менш пристойне?Confused[/b]

...

eiva:

» Хеллоуин/Самайн. Тыква - главный овощ дня))

Дібрій дєнь, украіночкі! *це я по-азаровськи* Smile
Тира писал(а):
Читаю как главы из приключенческого романа)))

За такими подіями дійсно можна писати роман Laughing
Тира писал(а):
Теперь буду знать избирательную кухню изнутри))

А в мене батько був два рази поспіль головою комісії ще за часів Кучми. Потім плюнув і сказав, що більше цією дурнею не займатиметься, але його все таки вговорили і він ще раз був в комісії, але як заступник голови. А от брат був наглядачем від Соцпартії в "помаранчевий період"... Після цього члени нашої родини лише виборці.
Vanechka писал(а):
Я останню ніч ночую в квартирі якій прожила майже все своє життя, це капєц....))))Хех!

Так, кидати насиджене місце важко, особливо, коли там життя прожив...
Les писал(а):
У нас взагалі ще багато обурених тим, що спостерігачам багатьом не заплатили, обіцяють заплатити пізніше або коли той кандидат, від кого булв спостирігач, стане (дорветься) до влади.

Обіцянки-цяцянки. так взагалі можуть не заплатити. Мій брат як був спостерігачем, майже нічого й не отримав за ті вибори. А теж обіцяли. А потім пізніше з'ясувалось, що представник партіі в нашому районі, що все це діло розкручував, агітував і т.д. просто прихватізірував ці гроші собі, а людям майже нічого не заплатив. Отаке може бути.
lesochek писал(а):
Дарт Вейдер

Оце перли rofl В нашого народу дійсно є почуття гумору: "Зоряні війни", "Надприродне" і аніме рулять rofl Такі шедеври в музей треба.

Дівчатка, сьогодні вночі в США, країнах Зх. Європи та деяких країнах СНД святкується День Усіх Святих. Хоча я б сказала, що Ніч. У нас теж це свято набуло досить непоганої популярності, тому от пошукала інформацію про нього: шо воно таке і з чим його їдять Laughing

Так що сьогодні всім роздаємо гарбузи на кашу Laughing А кому набридли кавалери - гарна нагода дати гарбуза Wink

...

Alesia:

» Политика: Выборы-2012. Эпопея, ч.5

Дівчата, дякую всім за підтримку! Виплакалась я в рідній хатинці, як каже Тіра, дійсно - аж полегшало))) Останню серію вам зараз видам, і все, ну його в баню - ці вибори))
Лєнчик, бюлетені - супер! Дійсно, почуття гумору в нашого народу неймовірне!))) Якщо я ще колись піду на вибори (але лише як член ДВК, ніякого керівництва!), то буду їх теж фотографувати.
Іванка, я теж починала з третього туру у 2004 р. Але ці вибори чомусь були найважчі. Рівень злості на ДВК у народа підвищився, чи як його назвати - була купа претензій до нас від виборців, яких не було у списках. Хоча по всіх каналах телебачення постійно нагадували - якщо ви не отримали запрошення, прийдіть і перевірте себе у списку виборців. Це ж золота аксіома усіх виборів. А винними робили нас, тому що ми повинні були всіх обзвонити і уточнити! Одним з перших на дільницю прийшов один пан, який добряче "заправився" з самого ранку)) і забув дома окуляри. Чіплявся до всіх членів ДВК, щоб показали йому, де його партія. А ми не можемо цього робити, це категорично заборонено! Він жмакав бюлетені, кидав їх на підлогу, поривався вийти кілька разів. До мене підійшов спостерігач і сказав: Ви маєте якось вирішити це питання, тому що це пряме порушення, ми зараз будемо писати акт. Цю ситуацію узгоджувала теж я)) Бігала за ним, вмовляла, шукала в інших виборців окуляри з таким мінусом, як у нього, просила їх допомогти виборцю виконати його громадянський обов"язок)). Ох, більше години він нам нерви мотав, але таки знайшла я окуляри, які йому підійшли. Коли він нарешті проголосував і вийшов, ми всі зітхнули з полегшенням)) Аналогічних ситуацій було кілька.
Інша ситуація. Приходить дівчина з паспортом і свідоцтвом про одруження - вона поміняла прізвище. Її, відповідно, за новим прізвищем нема у списках. Починає бушувати, а її чоловік нас звинувачує у тому, що ми за неї проголосуємо. Покликали голову нашої комісії, а вона у нас була з почуттям гумору. Приходить вона і каже:
- Я вас слушаю.
- Я вышла замуж.
- Поздравляю.
... пауза... дівчина дивиться на нас і продовжує:
- Я хочу проголосовать.
- Вас с такой фамилией нет в списках, почему Вы не пришли раньше?
- Я принесла с собой все подтверждающие документы.
- Я очень рада, но проголосовать Вы не сможете.

Що тут почалося! Ми вислухали від її чоловіка стільки, що вистачило б на кілька комісій.
За 15 хвилин до закінчення голосування прийшла одна зірка з одного каналу телебачення. Хех (як пише Іванка), її теж не виявилося у списках! Пішла вона до голови розбиратися. Голова її питає те саме - чому вона не прийшла раніше і не перевірила себе? Зірка, мабуть, очікувала грому аплодисментів і прохань з автографами, але нічого не дочекалась))) Почала погрожувати: зараз тут буде бригада журналістів з телебачення. Голова наша відповідає: Мы будем очень рады, приезжайте, пожалуйста)))
Зірка пішла страшенно незадоволена. У неї, як виявилося, новий будинок, у якому прописано лише кілька квартир. І нові дані, звісно, у держреєстр ще не попали.
Багато виборців приходило із закордонними паспортами і теж піднімали бучу, що їм не видають бюлетені.
Але самий великий облом був з кавою. Ми скинулися і купили каву - мелену і розчинну, чаї, цукор, 100 штук одноразових стаканчиків і т.д. Як завжди буває - скинулися не всі, а пили каву літрами усі, та ще й спостерігачі приєдналися, а їх було близько 20. Стояло у нас на вході 2 хлопців з екзит-полу з одної ГО, і дівчина з іншої. Стояли і мерзли з 8 ранку. Запропонували ми їм каву. На свою голову))) Абсолютно хлопці не соромилися, ще й пред"явили нам потім претензії, коли ми, побачивши темпи, з якими зникає кава, заховали її, залишивши лише для членів ДВК. А мене ці ситуації страшенно сердять, я не люблю шаровиків. Уйнялися лише тоді, коли я їм сказала, що все було куплено на власні гроші, і вони теж можуть до нас долучитися, скинувшись по 10 грн.)))

Света, я рада, що тобі теж пішли мої рецепти. А я ось хочу спробувати салат за рецептом Айрін з оселедцем зробити.
Тіра, де ти купуєш заморожену рибу? Я купила якось у Сільпо, то там 400 гр води виявилося, більше не хочу)))

...

Vanechka:

» Тернопольская обл., с.Кривче. Пещера "Хрустальная"

Добрий вечір! Дивилася фотки бюлетенів, сміялася голосно і довго)))

Лесь, ожила?
Тіра, я тепер власниця 3G-модема Київстар з підключеним пакетом. (дорого правда трохи)ДЯКУЮ за пораду!!!! З мене сто грам і пончик!

Поки ще з нормальним інетом виконую обіцянку.
Печера "Кришталева", с. Кривче, Тернопільщина.

Трішечки інформації. Не буду обтяжувати інфою з Вікіпедії, її ви самі там зможете прочитати, а розповім про те, що сподобалось, або не сподобалося мені. Я була там двічі. (Фотки з першї екскурсії по Тернопільщині запаковані в коробку, яку ще потім треба буде знайти Тому фотки будуть лише з екскурсії номер 2!)
Екскурсійний маршрут по печері скадає 2 800 км, 500 м з яких це підземний коридор, який веде у так звані зали.Температура в печері і влітку і взимку +11. Навколо кристали, багато з яких мають свої назви,цілий зоопарк під землею - голова буйвола з каменю(його ви побачите на фото), змія, та павлін.
Нам показали ліжко печерної людини. Але що саме цікаво, люди у цій печері ніколи не мешкали. Ще трам є перев'язаний яскравим бантиком камінь біля якого всі загадують бажання, а також камінець до якого потрібно прикластися чолом, щоб зняти головний біль. А він у вас точно буде, бо ще ніхто не вийшов з печери не тріснувшись кілька раз головою об якийсь чудо-камінець.
Під час екскурсії в нас кілька раз вимикалося світло)) Тепер я знаю, що означає накласти повні штані)) Не буквально звичайно, але це дуже страшно, хоча ти і розумієш, що позаду тебе і перед тобою є люди. І ще ми встигли познайомитися з милими створіннями, кажанчиками. Вони сотнями висять на стелі прямо у тебе над головою. наші дівчата, навіть, встигли їх погладити.
Екскурсоводи дуже привітні, розказують масу легенд і байок. Якщо ви ще не були у "Кришталевій" печері, не пошлкодуйте часу і грошей і обов"язково завітайте!

Вибачте за сумбур, просто в останні дні в мене все так "бадабум", стало з ніг на голову.

...

greta-nata:

» Рецепт: пирог

Дівчата, я сьогодні такий рецепт чудовий знайшла! Знаючи, що всі ми тут сміливі кунінари-експериментатори, спішу його вам у дзьобику принести. Смачнючий пиріг, хто приготує - не пошкодує, зуб даю! Отже,

Тісто

2 яйця
100 г цукру
250 г сметани
1/2 ч.л. соди
200 г муки
2 с.л. розтопленого вершкового масла

Начинка

200 г тровогу
100 г цукру
2 яйця
1 с.л. манки
ягоди (я брала полуниці з морозилки, можна з варення і т. д.)

Виливаємо жидкувате тісто на деко, в центр в заглиблення виливаєм жидкувату начинку (не лякайтесь) і фінішуємо все це діло ягодами по центру.
Я робила 2 порції, один пиріг вийшов начинка запеклась зверху, в іншому - всередині (тісто покрило все) і так, і так вийшло чудово, у мене всі в захваті! Фоткала другий пиріг, бо першого вже немає...

...

Les:

» Рецепт: медовый пирог

Vanechka писал(а):
Фотки з печери

Як цікаво!
greta-nata писал(а):
Дівчата, я сьогодні такий рецепт чудовий знайшла! Знаючи, що всі ми тут сміливі кунінари-експериментатори, спішу його вам у дзьобику принести. Смачнючий пиріг, хто приготує - не пошкодує, зуб даю! Отже,

Мабуть дуже смачний пиріг, обов'язково спробую. Дякую.
А в мене є улюблений медовий пиріг, який я час від часу роблю для домашніх. Він дуже легко робиться, я ще називаю його ледачим пирогом. Ось рецепт (може когось зацікавить):

...

Les:

Alesia писал(а):
Леся, дякую за рецепт! Обожнюю медову випічку! А кремом всередині змащувати не треба? Чи зверху? Він сухий не виходить?

Ні, змащувати не потрібно. Зверху він виходе м'який і трохи липкуватий, як мед, але зовсім трохи. Бочки и дно м'які, але якщо перетримати в духовці, то можуть трохи хрумтіти (було в мене раз), а в середині пиріг виходить пористий, але зовсім несухий (навіть якщо перетримати в духовці), але солодкий і дуже смачний wo

...

Alesia:

» Рецепт: "Пундики" (с) из творожной массы

Дівчата, заразили ви мене рецептами, згадала один свій, із творожка. Може, ви його всі і знаєте))
В моїй родині він прижився під назвою "пундики". Звідки ця назва взялася - ніхто не знає))
Готуєте творожну масу як на сирники, додаєте гашену соду, багато цукру - вони мають бути солодкими, і більше борошна. Тісто має бути досить густим. Раніше я мучилася, засипаючи стіл борошном, щоб його розкачати. Тепер беру просто великою ложкою масу, кладу в іншу долоню і розкачую між долонями - легко і просто)). Смажити на середньому вогні, щоб гарно пропеклися. У мене вони чомусь виходять переважно трикутними. Засипати цукровою пудрою. І все! Розлітаються з шаленою швидкістю - моя дітвора їх дуже любить))

...

Alesia:

Les писал(а):
Дякую за смачну ідею.

Wink
Дівчата, порадьте.
Взимку я накупила купу насіння в Ашані і передала в село. Однією з купленого було насіння капусти кольрабі - брала просто на пробу - чи виросте щось, а воно взяло і виросло, та ще й просто неймовірних розмірів. Бабуся розказувала - всі сусіди збігалися по черзі дивитися на це чудо)) Листя було більше за лопухи, а сама капуста - більша за голову Smile Одна біда - ніхто не хоче її їсти, і тому її майже всю сплавили мені, так і сказавши: це твоя капуста, забирай)))
Я її додавала в овочеві супчики, борщ, терла разом з морквою на салат з часником і майонезом. І все. І більше рецептів не знаю. А капусти багато!))) Сьогодні приїхала чергова партія кольрабі)) Кажуть, що вона дуже корисна. Може, хтось знає з неї цікаві страви? Скиньтеся мені у записнушку з рецептами, благаю)))

Другий - оладки.

...

Sania:

Тира писал(а):
а если попробовать замариновать

Моя мама делала суповую заправку: на крупной тёрке кольраби и морковь, добавляла петрушку и пересыпала солью. Не знаю, как она делала, но я обычно засаливаю суповую заправку в соотношении 1:1:1, т.е. по 1 кг овощей и 1 кг соли. Хранить лучше в холодильнике, но у меня и в кладовке неплохо стояло.

...

sveta-voskhod:

Девы! Утро доброе! О кольраби. В этом году посадила ее в своем огороде, в первые. Поливает муж, как то вечером говорит, твоя капуста грыжу нарастила. Я удивилась, как это, спрашиваю. Еле утра дождалась, а он это о кольраби. Я из нее как по корейски делаю. И просто тертую, с солью, черным перцем и чесночком, заправка любая, можно майонез, или масло, тоже вкусно. И она очень долго храниться, в прохладном месте.

...

eiva:

greta-nata писал(а):
Свєта, дорогенька, з срібною каблучкою!

Приєднуюсь до привітань Flowers

greta-nata писал(а):
Ейва, а що там з виборами, бо я взагалі ТВ не дивлюся.

Ситуейшн такий, що в нас можуть бути знову повторні вибори (результатом задоволені лише Регіони і КПУ) Shocked Це як найгірший варіант. Самі знаєте, куди підуть знову грошики із наших кишень. В кращому варіанті переголосування відбудуться лише в тих округах, в яких найгірша ситуація з підрахунком голосів (зникла комісія Shocked голова комісії Shocked ще й досі не можуть порахувати бюлетені Shocked ...). Знаєте, дивлюсь новини... така думка, що це найбрудніші і найгірші вибори за всю історію України... Таке враження, ніби нам, народу, я маю на увазі, начхати, що в нашій державі коїться. От дивилась "Вечірній квартал" - диву даюсь: рубрика "видумана новина": депутати вирішили збільшити кількість в ВР до 500 чоловік. Таких відповідей, чесно кажучи, я не очікувала Shocked Невже таки дійсно в нас люди не цікавляться нічим, окрім "виживання", а молодіж - гульками, одяганками і т.д. і т.п.?! Мене це розчаровує: наше "виживання" залежить і від нашого громадянського обов'язку, а не лише від того, де ми працюємо, чи живемо... Потрібно брати приклад з американців - вони до виборів ставляться дуже відповідально, тим більше, що вони у них не прямі.

...

Alesia:

Катерина-Ф писал(а):
Олесю, як епопея з кочерижкокольрабі? Щось вже начаклувала? Похвалися трошки.

Катруся, доповідаю!
1. Суп-пюре - ви вже його бачили))
2. Оладушки (1:1 з яблуками).
3. Овочеві супчики, борщ - зайвий раз переконалася, що кольрабі у перших стравах ніжніша і м"якша, ніж білокачанна капуста. До того ж, я її тру на буряковій тертушці і вона створює в супчику гущину.
4. Салат: потерти капусту, додати 2 варених яйця, сіль, перець, майонез.
5. Майже класика - з часником і майонезом (як морковку).
6. По-корейськи. Але тут мене спіткав облом. Всі старі терки я повикидала, а нову спеціальну для цього рецепту купити не можу - нема на базарі)) Сьогодні мені продавець заприсягнувся, що завтра рівно о 10.30 вона буде)))
Оце і все моє "чаклунство" Smile

Дівчата, я уже другий день дурію від натуральних масел. Це мені порадила мій перукар, і я зробила собі суміш: олія зародків пшениці, олія жожоба, олія виноградних кісточок та олія персикових кісточок. Позавчора з меншою змішувала все це в пластиковій мисочці і розливала назад у баночки. Мій перукар з червня місяця "сидить" на цих маслах замість кремів. За два місяці у неї знайчно зменшились лобові і носогубні зморшки (а їй 57 років). Але є ще один секрет - перед оліями треба змастити обличчя соком алое вера. То я сьогодні оббігала весь Виноградар - лише у Великій аптеці знайшла його. В інструкції написано, що він стимулює виробництво колагену і омолоджує шкіру - так що баришням, яким за 35, варто взяти це на "озброєння". І ще купила собі тверду кокосову олію. І от сижу і вже півдня мащу нею шкіру навколо очей - просто в захваті! І для масок для очей вона дуже підійде, коли робити маски для обличчя. Вони є по 15 і по 50 мл, то я звісно, взяла більшу))) Для губ вона мені не дуже сподобалася, але сухі ділянки шкіри - суперово! Якщо я нічого не наплутала, то для губ більше підходить олія какао, і от сижу і думаю - зараз бігти чи вже до завтра почекати?
Ще є тверді олії манго (але опис на мене враження не справив), какао (це буде моя наступна покупка Smile ) і пальмова (нічого особливого, як на мене). До того ж, дуже симпатичні баночки)) tender А меншій своїй взяла загоюючий бальзам для губ (теж у баночці), там суміш каріте, какао, кокосу, троянди і т.д.

...

eiva:

Alesia писал(а):
я уже другий день дурію від натуральних масел

Ооо, натуральні масла - це супер. Самій подобаються. І не лише в косметичних, а й в лікувальних цілях. Колись працювала в "Космо", так в період ГРВІ дуже популярними були ефірна олія чайного дерева, евкаліпту, лимонника...
Alesia писал(а):
упила собі тверду кокосову олію

Де? Де? Де? А велика банка, чи маленька? Сонечко, підкажи будь ласка, бо там де я буваю її немає, лише рідка. Рідка кокосова олія йде з домішками (жасмином на приклад) і її відсоток набагато менший. Аромат супер, звісно, мені він дуже подобається. Але хочу ще й тверду. Я використовую кокосове масло для волосся. Дівчата, ефект неймовірний - волося навіть без бальзаму дуже м'яке, легко розчісується, блищить і масніє значно повільніше. А ще мені подобається, що кокосове масло добре змивається. От звичайне лопухове змити - це щось, треба ледь не півпляшки шампуню...

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню