Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Метелица:

ОО! Яка тут розмова цікава!

Elenochka писал(а):
И в продолжении мишиной темы - парочка анекдотов:

Laughing Laughing Laughing

Зірочок вам ясних, дівчатка! Бо щось хмарно на дворі. Щойно вийшла на подвір’я – ні зюзі у небі не видно. Мабуть вже сніжити почне.

Тира писал(а):
Dolly, по поводу мышей Завелась как-то осенью и шурудела по ночам. Поставили самодельные гуманные мышеловки,

Привіт, Тира! Оце так-так Shocked! А як потім тих мишей з того "гуманного"ковпаку випускати, і головне – е-е, куди? Якщо на подвір,я, вони ж зарази знов у тепло дременуть Laughing

В мене теж є миша. Брррр :scoff: … Знайшла сліди її віроломної міграції через якийсь отвір у стелі на моїй кухні, а також псування щіточки-помазочка для тістечка. Але !(і тут я радісно плигаю і потираю рученята), в мене також є кішка! АХАХА! і я дуже сподіваюся що вона захистить мене і моє бідне шестидесятикілограмове з великим га-гаком тіло Embarassed від посягання сірої зубастої підступної мумби-юмби, що нечутно підкрадається до нього ближче і ближче серед ночі брррр… буєєєєє… :scoff:
Ну і історія у мене є, а як же. Laughing Моя кішечка, моя ніжнісінька рибонька британсько-персидських «кровей», яка взагалі-то мишей ловити не зобов'язана (бо миші це зло, і її мама ніколи, ніколи! – а це казала мама моєї любої подружки, коли дарували мені кошеня, - не буде «позориться» Laughing ) принесла мені до кухні одного ясного дня дриґаючє в її пащі мишеня і давай ганяти його туди-сюди проміж моїми ногами. Поки до мене дійшло, що там за моєю спиною шурхотить (вони набігали, мабуть, не одне коло Laughing ), я вже сиділа десь на мийці і верещала не гірше за пожарну сигналізацію Laughing ). І я сиділа там доволі довго, бо Сонька-засранка – це я про свою кішку, відволіклась і миша забігла під шафу. Де вона ділась потім – не знаю, але я ще довго боялася «сама» Embarassed Laughing заходити до кухні.

...

Elenochka:

Dolly писал(а):
Сколько у нас оказывается "мышиных" историй. У меня появилось ощущение, что мыши - это наше национальное достояние!

Это как раньше было с тараканами, они исчезли, теперь у нас мышиные истории...

P.S. Реклама замазки дыр в стенах Pinco

P.S. Рада, что анекдоты понравились

...

Тира:

Янина, привет!)) нашла в сети свою гуманную мышеловку)))
Если ты живешь в частном доме, то, конечно, варианты повторного заселения не исключены))) Я-то в квартире, мне чуть проще.
Метелица писал(а):
Соня

Боже, какая прелесть!! Я бы для такой Сони сама мышек ловила))))
Elenochka писал(а):
Реклама

Смотрю на мышу, ее выставленные вещички и так жааалко бедолагу

...

Alesia:

» Рецепт: "Холостяцкий завтрак" (бутерброды)

Дівчата, у мене таке враження, що ви і спати не лягали - так всю ніч про мишей і балакали)))
Яніна, Соня - чудо! Я згодна з Тірою - я би їй теж сама мишей ловила! Ні, кошаки - це купа позитивних емоцій! Страшенно люблю, коли вони свої пузіки підставляють, як в Іванки на фото!
А я хочу вам запропонувати "холостяцький сніданок". Звісно, для сніданку уже трохи пізненько, особливо за московським часом))), але може ще хтось щойно прокинувся і виліз з-під ковдри, як і я)))

...

Тира:

Alesia писал(а):
Звісно, для сніданку уже трохи пізненько

вкусно покушать никогда не поздно!))))
Alesia писал(а):
зробити фото-екскурсію вашого чудового одеського дворика

присоединяюсь к просьбе!
А пока... нашла в своем ноуте фотки. Снимала не я, моя знакомая. Ездила летом
в командировку в Донецк, ну и по Киеву по работе моталась. Смотрю сейчас на них
и вспоминаю лето.. тепло... околоспортивный интурист... красота!)))

...

Alesia:

Ох, літо! Клас! Ви пам"ятаєте, що у нас у темі літом робилося з цього приводу?
Тіра, а третя фотка ч.1 - це за кілька хвилин до того дощу, коли матч зупинили, так? Таке насичене фото... ніби зараз блискавка блисне на увесь форум!
І до теми про бутерброди у духовці))

...

Dolly:

Олеся, прикольный рецептик. Надо попробовать. Осталось только яблок купить... И сыр... И хлеб... Laughing Laughing Laughing

Тира, я уже и забыла про ЕВРО. Донецкие фотки просто супер... Про ту что с молнией вообще молчу. На следующий день (вернее в понедельник) мы пытались выгрести из кабинетов все последствия буйства стихии. Многие, как всегда летом оставили на работе окна открытые, так воды набралось - ужасть сколько!!! У некоторых коллег - кто в своих домах живет - крышу проломило, деревья поваляло, грядки в месиво превратило... Sad

...

Инна Стоянова:

» Крым. Опукский заповедник

...

lilya-mog:

Добрый вечер, девушки.
У меня есть вопрос. На днях подруга поделилась со мной "Закваской хлеба из монастыря". Есть целый ритуал приготовления этого хлеба. Он готовится шесть дней. И когда вы его испечете- то можно загадать желание. И оно, возможно, исполнится.
Кто-нибудь уже пробовал? Или это только в Запорожье?

...

Alesia:

Ліля, років з 5 тому він по Києву ходив масово під назвою "Почаївський хліб". І бажання треба загадувати вже тоді, коли починається процес приготування закваски. З тістом треба "розмовляти" кожен день. Я робила. З"їли. Якщо чесно - вже і не пам"ятаю, що загадувала))

...

Vanechka:

В Луцьку теж пару років тому була така мулька. Я пекла і 3 друзям передала. Що загадувала не пам"ятаю, напевно здоров"я просила чи щось подібне!

...

lilya-mog:

Олеся, Иванка, спасибо за ответы.
Даня, мне когда дали баночку закваски (из чего она- непонятно. Но пахнет дрожжами), то к ней прилагается рецептик, как готовить. Сначала она привыкает к дому, потом добавлять надо сахар, молоко, муку. А на шестой день разделить на 4 части и одну испечь. А другие- раздать. И когда готовишь хлеб и ешь его, нужно думать о чем-то, что хочешь чтобы исполнилось.
Только что полазила по сайтам- церковь это осуждает. А люди 50 на 50. Кто готовил- говорят, что у одних исполнилось. У других- нет. Наверное, от веры зависит. И от желания, конечно. Ведь есть такие вещи, что не купишь за деньги. А так- надежда.

...

Vanechka:

Ліль, я не знаю правда то чи брехня.Мені здається, що нічого поганого в цьому нема. Хлібець вийшов доволі смачний, на смак медовий. Щось схоже я їла у жіночому монастирі на Тернопільщині біля джерела святої Анни. Завжди купую ті медівники коли там буваю.

...

Атея:

ПРИВІТ ВСІМ ЗІ ЛЬВОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...

rosomaha-logan:

Привет всем кто знает славный город ОДЕССА-МАМА. И таки да я оттуда))))))))))

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню