Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
| Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
| Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
| Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
| Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
| Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
| Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
| Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
| Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
| Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
| Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
| Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
| Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
| Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Alesia:
Скрутилася клубочком біля серця
мала зелена подружка - змія.
Послухай лиш, як тіло її б"ється,
Замри на мить - вона сестра твоя.
І хто, крім неї, так ще зрозуміє,
І хто, крім неї, допоможе жить?
У рік новий вона тебе зігріє,
Не дай лиш їй своєї крові пить!
(сто років не писала вірші, так що сильно не сваріть
)
З Новим роком, мої дорогі зміючки!)))
З Новим роком, моя рідна Україно!
Нехай у цьому році мала зелена істота стане за захисті вас і ваших родин! Будьте щасливі, будьте усміхнені, будьте успішні!
Я знаю точно - це буде наш рік, дівчата!
Я майже на тиждень випала з форуму. Вчора возила дітей на 10.30 на виставу "Казки Данського королівства" в Український дім))) Це жесть, скажу я вам - 31 грудня ще їздити на вистави. Поки завезла племінницю, поки діти поїли, поки приїхала з малечою до себе, поки ще трохи прошвендяла по базару - додому потрапила о третій годині. І почалося))) О восьмій вечора я ще рачкувала, домиваючи підлогу на кухні)) І я зрозуміла, чому досвідченіші дівчата почали вітати своїх форумних подружок заздалегідь - чи не з 28 грудня))) Тому що 31 грудня це вже може бути нереально))
Після десятої вечора я вже готова була послати новий рік під три чорти і заритися під ковдру. Лише домовленість з меншою, що вона дочекається Діда Мороза і отримає подарунки, змусила мене вислухати Президента, загадати бажання і випити келишок шампанського)) Ну а потім подзвонив Дід Мороз і дівчата почали шукати торбу з подарунками)) Довго шукали, вже навіть сердилися))) а вона стояла у них "під носом" у ящику з-під нового пилесоса)))
І вже одразу після першої години я вмостилася у ліжечко))
Мій внутрішній будильник повів себе як справжній друг - він розбудив мене сьогодні зранку не о 6.30 - як зазвичай, а о 7.30)))
Що може бути кращого, ніж випити смачної запашної кави о 7.45 ранку 1-го січня, стоячи на балконі, дихаючи чистим свіжим повітрям і спостерігаючи за тихим сонним містом))) Мабуть, це найспокійніший ранок в усьому році)))
...
Метелица:
Дівчатка, красунечки-україночки! Поздоровляю Вас з Новим роком! Бажаю щастя, блакитного неба, здоров’я та бездонної любові!
Sania писал(а):И рассказывайте, как встретили Новый год))))
О-ох, нарешті цей передноворічний робочій марафон скінчився)))

І хоча уся ця свистопляска злегка підзадовбує, але нічого не поробиш - робота є робота,
та і гроші ніколи не зайві))) Ноги болять, руки болять, а як болить язик від безкінечних теревеньок, ги-ги, ви собі не уявляєте)))
пробачте, що нию
Причалапала додому о пів на п’яту, з бананами, мандаринами і пляшкою грузинської «Алазанської долини». Скинула чоботи , поставила варити язик та м’ясце, подивилася що там молодшенький порсається на кухні (вай! який же він у мене умнічка: м’ясце запік, тортик зробив (правда на заказ, але заробив свої перші в житті гроші – аж шістдесят гривень), салатик покришив, та ще й нарізку заготував) і відрубилася на два часа. Прокинулась, зварила компот, зробила «язик заливний», жарке, поли протерла, плиту пошкрябала - к чорту, к чорту вже той манікюр…
Новий рік зустрічала у халаті та капцях, каюсь

Наїлась, випила пів чарки наливки і… спати. Перший раз у своєму дорослому житті задрихла ще до першого часу ночі))) Отак, не дуже цікаво, зате тихо і спокійно, завтра знову на роботу(((
П.С. Ага! Іграшки "доісторичні"! Дівчатка, подивилася, поплескала в долоні!

Вони чудові, ялинки та іграшки справжній скарб!
Тира писал(а):То ли я такая аккуратная, то ли раньше делали очень качественно,
Раніш робили якісно, нічого не скажеш, але ти таки «акуратненька»
Тіра! Як я заздрю таким дівчаткам, в яких завжди все на своїх місцях, правда-правда!

Сама я з тих забудьок, що в вечорі знімають колготки, а зранку голосно репетують, що їх в них вкрали, і ліфчик вкрали, саме той, котрий треба під зниклу в ночі в пересунутій шафі кофтинку вдягати, і гаманець з телефоном, і взагалі

… Ось я поки свої новорічні іграшки витягала, розбила одну(( і нажаль, саме з тих, із стареньких(((
Я теж пошукала і знайшла-таки!
вперше загружаю фото з телефону, бо фотік хтось із діточок "кокнув"
Зі святом Вас, Леді! ...
Elenochka:
Всем привет!!!
Я только домой вернулась после празднования Нового года!
Отчитываюсь: встретили в 10:00 дома по Российскому времени, в 11:00 в ресторане встречали по Одесски, в 12:00 по украинскому времени. Такая кононада была феерверков... со всех сторн, каждая компания устраивала свой. Насмотрелись , наслушались, натанцевались, легли на пару часиков в 6 часов, а потом следовало продолжение....
Короче - отметили велесо, шумно - отлично встретили новый год!
А вот и старые елочные игрушки, как и обещала:
Еще родительские игрушки
А это мои любимые:
...
Vanechka:
Привіт, дівчата! Випровадила гостей, помила посуд і заповзла до вас!!! Вночі писала привітання і дивлюсь, не одна я "стихоплётством" займалася)))
Віршики СУПЕР!!!
це від мене:
Не має кращого у світі свята
І всіх вас, любі україночки, я хочу привітати!
Та побажати щастя і добра,
Щоб доля лиш привітною до вас була
Щоб кожен день вам дарував тепло і ласку
А кожна нова мрія - віру в казку.
Нехай змія лиш мудрість нам дарує
А віра в краще хай надії наші всі реалізує!!!
З НОВИМ РОКОМ, дівчата!!!!
Зустріч Нового року у мене прийшла в спокійній, сімейній затишній атмосфері. І напевно, до мене таки підкрадається старість (жарт)

але мені не хочеться шумних гулянок до ранку, як раніше.
Ми до 4 ранку пили шампанське, дивилися телевізор, приймали привітання і самі вітали.
З шампанським вийшов прикол. Ми до свят почали готуватися заздалегідь і скупляти алкоголь. Я складала його собі в комод, тимчасово утворивши там бар)) За кілька днів моя подруга заропонувала мені взяти шампанське по оптовій ціні. Хех))) краще б вона цього не робила, бо я як справжня українка почувши про оптову ціну замовила 3 пляшки. Прийла додому і вирішила навести в барі порядок..... 13 пляшок шампанського... ну нічого, ще 3 не заважатимуть))) Вже не заважають
Всі кажуть, що 2012 був важким. А мені він приніс багато нового і позитивного: я вдруге поступила в університет, змінила місце проживання (ми вже майже доробили ремонт і обставили кімнати), познайомилася з багатьма хорошими людьми. І тепер щиро сподіваюся, що 2013 буде ще кращим.
Тира писал(а):Разбилась???(((
так, розбилася! Та я не жалкую! Це на щастя.
Alesia писал(а):Метелица писал(а):
Новий рік зустрічала у халаті та капцях,
я думала, я одна така)))
Я не в халаті, але дуже
по домашньому! ...
Vanechka:
Les писал(а):Ого, а голова не боліла?
на диво, ні.
Дякую.
Багато років поспіль, кожного Нового Року майже кожен житель планети вірить в чудо. Надіється, що прокинувшись вранці за вікном його (її) чекатиме казка, що в одну мить життя зміниться на краще, кожна принцеса зустріне свого принца, а зла Баба Яга перетвориться на добру люблячу бабусю, розтане холодне серце Снігової Королеви, старенький будинок перетвориться на величний королівський замок, а в світі пануватиме справедливість, чистота і щастя.
Кожного року дорослі люди перетворюються на радісну малечу прикрашаючи ялинки та власні домівки, тим самим піднімаючи святковий настрій собі та своїм оточуючим. Яскраві різнокольорові вогники, різноманітні кульки, дощик та гірлянди, різдвяні віночки та запозичені закордоном шкарпетки для подарунків - запорука хорошого настрою та відчуття свята!
І з дозволу
Тіри.....
...
Ms-s Olga:
Доброго всім вечора! З Новим роком!
Мабуть, мої іграшки дуже раритетні
[/img]
...
Тира:
Vanechka писал(а):І з дозволу Тіри.....
Ну насмешила... Новый анекдот!
Иванка, предисловие как к сказке. Очень хочется продолжение о королевстве и принце
Цитата:запозичені закордоном шкарпетки для подарунків
очень удачно и верно подмечено. Молодец!
Елка-1 - загляденье! Сочетание темно-зеленой хвои с белыми и темно-бордовыми (такими я вижу на своем мониторе) игрушками смотрится эстетично и нарядно.
Яблочная (?) композиция словно кокосовой стружкой присыпана. Так и хочется попробовать)))
При детальном рассмотрении игрушки словно ювелирные украшения))
Елка-2 с бантиками чудо как хороша)) А handmade и свечной домик, венок и рог изобилия - это те элементы, которые и украшают, и дополнительно создают праздничную атмосферу дома. И, вместе с тем, создают уют, имхо.
Ногти - апофеоз праздничного декора!)))
Теперь вопрос: та фотка, где ты "ждешь подарок", это настоящая печка? Действующая??
Свечи возле заслонки изумительные!))
Ms-s Olga писал(а):Ялинка
Пушистая нарядная сосенка)) А возле нее подарки, да?
Давно я не встречала Дед Мороза и Снегурочку под елкой)) С ними все по-настоящему!)))
А игрушки какие!
Оля, браво! Баклажан всем на зависть! Лебедь, светофор, домик, человечки - произведения искусства!))

А это не свечка, это пока я вся в мечтах, как за Карпаты перебраться,
люди катаются во Французских Альпах и сувениру потом оттуда привозят))

...
Катерина-Ф:
Vanechka писал(а):пічка до грубки
Ванюш, прям почти новогодний феншуй: и цветы, и шары...
Vanechka писал(а): Все!!! Я загордилася))) 3 дні ні з ким вітатися не буду
Ванечка, в эти же 3 дня завтраки не готовь и обеды не вари: не княжеское это дело...

И так переживут. А нет, кто проголодается, пусть в гости топают. У всех еще остатки с Нового года и подготовка к Рождеству...
У меня дома помимо разных "оливьев" и "шуб" - то, если честно, ни борща, ни соуса. Хотя из недоеденного холодца пристойный суп получится: вывернуть только в кипяток и зажарку сделать. А если честно -
ЛЕНЬ ГОТОВИТЬ!!!
Девоньки, как у вас???
...
Sania:
Привіт всім))))
Які класні фото!
А ми вчора з малою гуляли місто і я сфоткала нашу Мукачівську ялинку
Свою ялинку не фоткаю))) Вона у мене не така красива, як ваші
...
Dolly:
» Главная ёлка Донецка
Привет всем! Наконец-то я могу сюда зайти! Всех с наступившим! Радости и удачи!
А я выложу свои игрушечки, ну и елочку... Правда плохо видно.
...
Elenochka:
Какие елочки!!!
Молодцы девочки...
А я пока до фотика не могу добраться, чтобы свою сфотографировать...
На выходных выложу фотки...
А пока немного
Одесского юмора:
- Соломон Моисеевич, вчера я видел, что у дома вашей тёщи, стоял катафалк, весь из себя черный. Вас шо, можно уже поздравить?!
- Ой, что вы! В этом доме триста квартир, это такая лотерея.
Старый еврей уехал на историческую родину и пишет оттуда письмо друзьям в Одессу: "И вот я здесь. И мне таки хорошо. И мне таки так хорошо, так хорошо, что так мне, по*у, и надо.
Одесса, Привоз. Крупных размеров дама подходит к контейнеру с кофточками и спрашивает у продавца:
– А что-нибудь веселенькое есть на меня?
На что получает ответ:
– Нет, мадам – вас хочется обнять и тихо плакать... ...
Ms-s Olga:
Тира писал(а):
Пушистая нарядная сосенка)) А возле нее подарки, да?
Дякую за увагу! Дійсно, то подарунки - я іх потім дві години пакувала та складала у мішок.
Тира писал(а):
[spoiler=" под ней))"]
Дуже сподобалась хатинка!
Тира писал(а):
люди катаются во Французских Альпах и сувениру потом оттуда привозят))
У нас на роботі сімейна пара кожної зими їздять в гори - позаминулий рік у Францію, минулий - в Італію, в цьому місяці збираються в Австрію. Навіть діточок беруть з собою - 9-ти га 5-ти років.
Бажаю всім вам, любі мої дівчатка, здійснення мрій, особливо тих, що стосуються мандрівок!
Vanechka писал(а):
Ms-s Olga, а шо в тих подаруночках???? Помру від цікавості.
В картонній червоній упаковці - то конфетні від Рошен, а інші - іграшки, годинники, 3D-пазл, парфум. Особливо сподобався отой міні-футбол - наперстки з бутсами, що одягаються на пальці!
Dolly писал(а): [spoiler="Так выглядит главная елка Донецка!"]
Да... Стыдно признаться - не видела! Через площадь Ленина на работу не езжу, а в свободное время свободного времени для елки как раз и нет.
...
Катерина-Ф:
Девчонки, всем приветик!
Dolly писал(а):Это моя елочка
Это мои любимые игрушки. Третья - самая старая, я ее в детстве "стащила" у бабушки с дедушкой
Так выглядит главная елка Донецка!
Данечка, такая елочка симпотишная у тебя дома! И игрушки классные...
(*тихонько в стороне любуюсь чужой красотой). А главная городская - тут уже городская влада постаралась, молодцы!
Киевляночки, вашу городскую показывали как-то по ТВ. Что ж вы никто не хвастаетесь?

Это не прошлогодняя пирамида Хеопса. Есть что посмотреть.
Лена,
Elenochka писал(а):Одесса, Привоз. Крупных размеров дама подходит к контейнеру с кофточками и спрашивает у продавца:
– А что-нибудь веселенькое есть на меня?
На что получает ответ:
– Нет, мадам – вас хочется обнять и тихо плакать...
А вот это про меня.
Нескромно похвастаюсь

: прошлой зимой в Белокаменной была. Это оттуда. За этот год (правда, никуда не ездила) как-то выложу еще. Москва ставит елки с именами (вот это уже удивило).
Это где-то возле Большого. Елку, если не ошибаюсь, назвали "Щелкунчик".
Не помню точно, но где-то недалеко от Красной площади.
А это, кажись, уже Красная площадь.
...
eiva:
» Киев, "Корейский сад"
Вітаннячка, україночки!
Усіх з Новим Роком та наступаючим Різдвом!!!
Новий рік зустріла банально - в колі сім'ї і за книжкою. Нарешті придбала електронну книжку, зробила собі маленький подарунок до НР. Так що тепер не відриваюсь від читання
Дуже гарні ви фоточки іграшок повикладали

деякі навівають ностальгію за дитинством, адже маю такі самі. На жаль, своїх новорічних прикрас не маю змоги показати, тому пропоную вам поглянути трішки на "Корейськи сад", що нещодавно відкрився в Саду. Сама на відкриття не ходила, VIP-персон не було, окрім Патона та посла Кореї, та й натовпу не люблю. Тому пропоную "безлюдний" сад

Що цікаво, що його дуже швидко збудували корейські будівельники та співробітники Саду, які їм допомагали. На літо експозиція набуде кращого вигляду - насаджають всілякої рослинності.
...
Elenochka:
» Главная ёлка Одессы
И я наконец со своей елочкой....
Я конечно пыталась уместить нашу елку на фотоаппарат, но пока поместила, успела пару раз на 5-ую точку приземлиться...

И эта не достает до потолка 20 см, а в предыдущие года приходилось обрезать, чтобы звездочку одеть ...
А этой парочке лет немного побольше чем мне...

А это у нас в Одессе главная елка, на Думской площади-Приморский бульвар....
А еще у нас возле гл. Елки организовали экспозицию зверей из гирлянд... но на сегодня фоток не будет...
...