Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
| Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
| Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
| Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
| Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
| Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
| Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
| Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
| Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
| Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
| Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
| Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
| Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
| Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Катерина-Ф:
Іванко, ти чи норму на хвороби вирішила перевиконати? Не за ті нормативи боретеся, панночко. Виздоровлюй швидше, сонце!
Поділюся, що мені допомогло швидше на роботу вийти. Я наприкінці лютого взагалі мало не мертва на роботу ходила, антибіотики й усе інше вже саме від мене тікало. Так я потім до біса послала все і залягла вдома під ковдру, добре, що у морозильнику були ягоди заморожені. тож брала у довільній пропорції малину, полуниці, чорну і червону смородину, в банку півлітрову складала, дочекавшись, доки все розтане, додавала 2 столові ложки меду, вимішувала добре, а потім окріп - і пара чайних ложок суміші. Тобто вітамінний напій, а допоміг краще, ніж будь-які ліки. Зараз вже хвороби - тьфу-тьфу! - немає, але й тепер на роботі у холодильнику баночку тримаю, п`ю замість кави.
Vanechka писал(а):оречі, яка у вас погода?
В нас вчора зранку навіть трішки дощило, волого, холодно було, а потім така сонячна погода стала! Я бігала взуття купувала в обідню перерву, так не хотілося повертатися до кабінета. Я зараз взагалі +12 теплої приязної погоди. Правда, це тільки ранок, вечір ще далеко. Правда, зривається поривчастий вітерець. Але то там, де море видно. А в цілому місто захищає себе будівлями.
...
Vanechka:
Тира писал(а):Иванка, вот за что я тебя нежно по-товарищески люблю, так это в том числе и за твой несгибаемый оптимизм! )))
то називається "вродися-вдайся"

Я не хотіла, воно само якось вийшло)))
Тира писал(а):я залюбки подивлюсь!
Ти нарвалася))) ги-ги)))
Тира писал(а):А как ты фотографировал в таких метеоусловиях??
намана! Мобільний телефjн завжи під рукjю

Ну і треба було ж собі на пам'ять про "мить весни" згадку залишити. Хто його зна коли ще таке 15 березня чудове буде

А кілька фото стибзила на Волиньpost)))
А це мої чоботи після майже тригодинної прогулянки)))
вікна в моїй кімнаті)))

...
Стерва- Ангел:
Привіт, дівчата.
У мене така ж Зима, як каже Іванка. Майже паралізувало рух транспорту, і всього іншого.
І це результат 3 днів падання снігу..
...
Ganna:
Натрапила випадково на відео. Я що чесно дуже прикро було дивитися це відео, але на правду не ображаються. Все дуже точно і правдиво
Цікаво, а коли і "на нашій вулиці буде свято"? Коли ми з гордістю будемо казати, що у нас все добре? Що наша така багата країна може забезпечити гідний рівень життя для всіх українців, а не тільки тих хто займає великі пости.....?
(риторичне запитання) ...
Катерина-Ф:
Іванко, Тіро, безсоромні, ану цитьте про фляки та супчики!

Піст! Не вводьте людей у спокусу! І так другий день шлунок котлетки вимагає!..
А взагалі, якщо чесно, то вже й справді втомилася від святкових страв. Хочеться чомусь... кхе-кхе... вівсяної каші. Так оце зранку й приготувала.
Хоча про котлету - теж правда: дуууже хотілося.
До речі, може, невеличке опитування проведемо? Як воно початок посту? Хтось постує? Якщо так, то які страви найчастіше готуєте? І на сніданок замість кави з молоком та бутерброду що приготували?
Якщо не секрет, звичайно...
Бо в мене з кулінарною фантазією не так щоб занадто.
...
Olwen:
Катерина-Ф писал(а):До речі, може, невеличке опитування проведемо? Як воно початок посту? Хтось постує?
Всім привіт! Не постую, бо, по-перше, я більше язичниця, ніж християнка в душі, а, по-друге, я хвора, то мені вже багацько років все прощається. Мені не можна постувати
...
Yanita Vladovitch:
Катерина-Ф писал(а):Хочеться чомусь... кхе-кхе... вівсяної каші.
А мне хочется перловой - просто обожаю ее: и солененькую (с лучком и укропчиком), и сладенькую (с тыквой и сухофруктами).
Катерина-Ф писал(а):До речі, може, невеличке опитування проведемо? Як воно початок посту? Хтось постує?
Я на диете: мне углеводы (почти) нельзя - в основе питания жиры (и белки тоже). А так хочется каши!!!
...
Тира:
Катерина-Ф писал(а):ану цитьте про фляки та супчики!
Цитата:Як воно початок посту?
Э-э-э...
Я не пощусь, т.к. не переношу ни диет, ни голода. А именно сейчас, прям в этот момент готовлю
гороховый суп с "краковской" колбаской вместо копченостей
Катерина-Ф писал(а):До речі, може, невеличке опитування проведемо? Як воно початок посту? Хтось постує? Якщо так, то які страви найчастіше готуєте? І на сніданок замість кави з молоком та бутерброду що приготували?
Якщо не секрет, звичайно...
По поводу поста - хочется соблюдать, но как-то все время не получается... Живу вдвоем с сыном. Покупаю ему еду, а он не всегда ее доедает. Не будешь же выбрасывать... Поэтому поститься не получается, к сожалению... .
...
Катерина-Ф:
Ой, та я сама не так щоб сильно посту дотримуюсь. Ото витримаю з тиждень, а потім як зірвусь...
Правда, напередодні Паски, у Страсний тиждень, якось намагаюсь утриматись від скоромного. Я колись у школі-інтернаті санаторного типу навчалась (за спинальним типом), так до того перлової каші на дух не переносила, а потім - ото вже смаки міняються!

- так ладна була її навіть на воді готованою їсти. Тепер у піст інколи готую. Або пусті супи на перловій крупі. Та власне у мене піст більше на розвантажувальні дні більше схожий.
Yanita Vladovitch писал(а):А мне хочется перловой - просто обожаю ее: и солененькую (с лучком и укропчиком),
Йой, а ми з мамою на прощання перед постом пиріжки готували - солоний сир, кріп, яйце, тільки пиріжки не закриті були, а просто застєбнуті з двох боків. Так смачно вийшло!
...
Vanechka:
Привіт! А я пощу! В минулому році самій захотілося, не силувала себе. Мабуть, просто доросла. В цьому році вирішила постити з самісінького початку. Не знаю, чому кажуть, що під час посту люди голодають?! Хибне враження!
Кать, замість кави з молоком і бутера з ковбасою в мене зелений чай і картопляні пиріжки з грибами. На обід готували фасолю (а-ля ченахи ) з грибами і морквою. Замість цукерок-халва і печиво з насінням. А також, печені з медом і корицею яблука.
Ну як? Голодний раціон?
...
Olwen:
Vanechka писал(а):Наташ, ну так сказала ніби я когось силую до цього!Людина робить вибір сама.

а баба Яга проти!
те, що вибір сам робиш, то точно! Якщо силувати, то нічого гарного з цього не вийде!
Але в мене настільки жива пам"ять голоду моєї сім"ї, що все, що пов"язане з дієтами та постами, то не про мене. Мало того, ще й шкідливо.
Відволічемося від постів та суперечок!
А зараз про моїх вихованців: ходили сьогодні дивитися на популяцію брандушки різнокольорової
Ось!
...
Оксаночка:
В этом году начать поститься не получилось. А так да, стараюсь хотя бы один пост в году выдержать.
Vanechka писал(а):Не знаю, чому кажуть, що під час посту люди голодають?! Хибне враження!
Согласна.
Правда есть одно "но" - поститься дороже по деньгам. Обычный скоромный рацион обходится дешевле и придётся дополнительно раскошелиться))
Тира писал(а):А именно сейчас, прям в этот момент готовлю
гороховый суп с "краковской" колбаской вместо копченостей
Тогда мы идём к вам (с) )))))
...
Катерина-Ф:
Оксаночка писал(а):Обычный скоромный рацион обходится дешевле и придётся дополнительно раскошелиться))
Ну, чула я таке: дешева рибка - погана юшка. Тож хочеш-не хочеш, замислишся. А ще як послухаєш та подивишся по ТБ, що там у тій ковбасі...

Та й взагалі, здоров`я дорожче. Звичайно, коли воно дозволяє.

Якщо городина виросла на моїй грядці, то я не хвилююсь. А коли купуєш грибки десь біля дороги на Чорнобиль або біля моєї рідної "Азовсталі"...
(Ну, це я вже занадто
) ...
Elenochka:
О, не пощусь я. Не мое это.... Мне обязательно надо маска, сладенького - ни один день не могу без этого....
Olwen писал(а):А зараз про моїх вихованців: ходили сьогодні дивитися на популяцію брандушки різнокольорової
красивый цветок!
Натусь, только у меня вопрос: А на русском языке это как будет? А то я что-то сегодня приболела, и не охота по словарям шерстить....
...