Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Катерина-Ф:

Іванко, ти чи норму на хвороби вирішила перевиконати? Не за ті нормативи боретеся, панночко. Виздоровлюй швидше, сонце!
Поділюся, що мені допомогло швидше на роботу вийти. Я наприкінці лютого взагалі мало не мертва на роботу ходила, антибіотики й усе інше вже саме від мене тікало. Так я потім до біса послала все і залягла вдома під ковдру, добре, що у морозильнику були ягоди заморожені. тож брала у довільній пропорції малину, полуниці, чорну і червону смородину, в банку півлітрову складала, дочекавшись, доки все розтане, додавала 2 столові ложки меду, вимішувала добре, а потім окріп - і пара чайних ложок суміші. Тобто вітамінний напій, а допоміг краще, ніж будь-які ліки. Зараз вже хвороби - тьфу-тьфу! - немає, але й тепер на роботі у холодильнику баночку тримаю, п`ю замість кави.
Vanechka писал(а):
оречі, яка у вас погода?

В нас вчора зранку навіть трішки дощило, волого, холодно було, а потім така сонячна погода стала! Я бігала взуття купувала в обідню перерву, так не хотілося повертатися до кабінета. Я зараз взагалі +12 теплої приязної погоди. Правда, це тільки ранок, вечір ще далеко. Правда, зривається поривчастий вітерець. Але то там, де море видно. А в цілому місто захищає себе будівлями.

...

Vanechka:

Тира писал(а):
Иванка, вот за что я тебя нежно по-товарищески люблю, так это в том числе и за твой несгибаемый оптимизм! )))

то називається "вродися-вдайся" Я не хотіла, воно само якось вийшло)))

Тира писал(а):
я залюбки подивлюсь!

Ти нарвалася))) ги-ги)))
Тира писал(а):
А как ты фотографировал в таких метеоусловиях??

намана! Мобільний телефjн завжи під рукjю Ну і треба було ж собі на пам'ять про "мить весни" згадку залишити. Хто його зна коли ще таке 15 березня чудове буде А кілька фото стибзила на Волиньpost)))

...

Стерва- Ангел:

Привіт, дівчата.
У мене така ж Зима, як каже Іванка. Майже паралізувало рух транспорту, і всього іншого.

І це результат 3 днів падання снігу..

...

Ganna:

Натрапила випадково на відео. Я що чесно дуже прикро було дивитися це відео, але на правду не ображаються. Все дуже точно і правдиво

Цікаво, а коли і "на нашій вулиці буде свято"? Коли ми з гордістю будемо казати, що у нас все добре? Що наша така багата країна може забезпечити гідний рівень життя для всіх українців, а не тільки тих хто займає великі пости.....?(риторичне запитання)

...

Катерина-Ф:

Іванко, Тіро, безсоромні, ану цитьте про фляки та супчики! Піст! Не вводьте людей у спокусу! І так другий день шлунок котлетки вимагає!.. Wink Wink Wink
А взагалі, якщо чесно, то вже й справді втомилася від святкових страв. Хочеться чомусь... кхе-кхе... вівсяної каші. Так оце зранку й приготувала. Хоча про котлету - теж правда: дуууже хотілося. Laughing
До речі, може, невеличке опитування проведемо? Як воно початок посту? Хтось постує? Якщо так, то які страви найчастіше готуєте? І на сніданок замість кави з молоком та бутерброду що приготували? Якщо не секрет, звичайно... Wink
Бо в мене з кулінарною фантазією не так щоб занадто. Sad

...

Olwen:

Катерина-Ф писал(а):
До речі, може, невеличке опитування проведемо? Як воно початок посту? Хтось постує?

Всім привіт! Не постую, бо, по-перше, я більше язичниця, ніж християнка в душі, а, по-друге, я хвора, то мені вже багацько років все прощається. Мені не можна постувати

...

Yanita Vladovitch:

Катерина-Ф писал(а):
Хочеться чомусь... кхе-кхе... вівсяної каші.

А мне хочется перловой - просто обожаю ее: и солененькую (с лучком и укропчиком), и сладенькую (с тыквой и сухофруктами).

Катерина-Ф писал(а):
До речі, може, невеличке опитування проведемо? Як воно початок посту? Хтось постує?

Я на диете: мне углеводы (почти) нельзя - в основе питания жиры (и белки тоже). А так хочется каши!!!

...

Тира:

Катерина-Ф писал(а):
ану цитьте про фляки та супчики!

Цитата:
Як воно початок посту?

Э-э-э...
Я не пощусь, т.к. не переношу ни диет, ни голода. А именно сейчас, прям в этот момент готовлю
гороховый суп с "краковской" колбаской вместо копченостей Non

...

kl:

Катерина-Ф писал(а):
До речі, може, невеличке опитування проведемо? Як воно початок посту? Хтось постує? Якщо так, то які страви найчастіше готуєте? І на сніданок замість кави з молоком та бутерброду що приготували? Якщо не секрет, звичайно... Wink

По поводу поста - хочется соблюдать, но как-то все время не получается... Живу вдвоем с сыном. Покупаю ему еду, а он не всегда ее доедает. Не будешь же выбрасывать... Поэтому поститься не получается, к сожалению... .

...

Катерина-Ф:

Ой, та я сама не так щоб сильно посту дотримуюсь. Ото витримаю з тиждень, а потім як зірвусь... Embarassed
Правда, напередодні Паски, у Страсний тиждень, якось намагаюсь утриматись від скоромного. Я колись у школі-інтернаті санаторного типу навчалась (за спинальним типом), так до того перлової каші на дух не переносила, а потім - ото вже смаки міняються! Wink - так ладна була її навіть на воді готованою їсти. Тепер у піст інколи готую. Або пусті супи на перловій крупі. Та власне у мене піст більше на розвантажувальні дні більше схожий. Laughing
Yanita Vladovitch писал(а):
А мне хочется перловой - просто обожаю ее: и солененькую (с лучком и укропчиком),

Йой, а ми з мамою на прощання перед постом пиріжки готували - солоний сир, кріп, яйце, тільки пиріжки не закриті були, а просто застєбнуті з двох боків. Так смачно вийшло! Ar

...

Vanechka:

Привіт! А я пощу! В минулому році самій захотілося, не силувала себе. Мабуть, просто доросла. В цьому році вирішила постити з самісінького початку. Не знаю, чому кажуть, що під час посту люди голодають?! Хибне враження!
Кать, замість кави з молоком і бутера з ковбасою в мене зелений чай і картопляні пиріжки з грибами. На обід готували фасолю (а-ля ченахи ) з грибами і морквою. Замість цукерок-халва і печиво з насінням. А також, печені з медом і корицею яблука.
Ну як? Голодний раціон?

...

Olwen:

Vanechka писал(а):
Наташ, ну так сказала ніби я когось силую до цього!Людина робить вибір сама.

а баба Яга проти!
те, що вибір сам робиш, то точно! Якщо силувати, то нічого гарного з цього не вийде!
Але в мене настільки жива пам"ять голоду моєї сім"ї, що все, що пов"язане з дієтами та постами, то не про мене. Мало того, ще й шкідливо.

Відволічемося від постів та суперечок!
А зараз про моїх вихованців: ходили сьогодні дивитися на популяцію брандушки різнокольорової

Ось!

...

Оксаночка:

В этом году начать поститься не получилось. А так да, стараюсь хотя бы один пост в году выдержать.
Vanechka писал(а):
Не знаю, чому кажуть, що під час посту люди голодають?! Хибне враження!

Согласна.
Правда есть одно "но" - поститься дороже по деньгам. Обычный скоромный рацион обходится дешевле и придётся дополнительно раскошелиться)) Wink

Тира писал(а):
А именно сейчас, прям в этот момент готовлю
гороховый суп с "краковской" колбаской вместо копченостей

Тогда мы идём к вам (с) )))))

...

Катерина-Ф:

Оксаночка писал(а):
Обычный скоромный рацион обходится дешевле и придётся дополнительно раскошелиться))

Ну, чула я таке: дешева рибка - погана юшка. Тож хочеш-не хочеш, замислишся. А ще як послухаєш та подивишся по ТБ, що там у тій ковбасі... :scoff: Та й взагалі, здоров`я дорожче. Звичайно, коли воно дозволяє. Laughing Якщо городина виросла на моїй грядці, то я не хвилююсь. А коли купуєш грибки десь біля дороги на Чорнобиль або біля моєї рідної "Азовсталі"... (Ну, це я вже занадто Laughing )

...

Elenochka:

Катерина-Ф писал(а):

О, не пощусь я. Не мое это.... Мне обязательно надо маска, сладенького - ни один день не могу без этого....
Olwen писал(а):
А зараз про моїх вихованців: ходили сьогодні дивитися на популяцію брандушки різнокольорової

красивый цветок!
Натусь, только у меня вопрос: А на русском языке это как будет? А то я что-то сегодня приболела, и не охота по словарям шерстить....

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню