Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Катерина-Ф:

Панночки, всім доброго ранку!
З запізненням, але всіх вітаю з Благовіщенням!
Іванко, синоптик ти наш народний, за непоганий врожай, але без конопель, холодну середню весну, пізню кукурудзу спасибі, а де ж хліб? Хотілося б все ж таки хоч з борошном бути. Laughing
Olwen писал(а):
Фіалка запашна.

Ой, і в мене такої краси за двором у квітнику кілька кущиків квітне! Таке диво!!! tender А рукодільниця справді гарна! Майстриня! Very Happy В мене за вікном дощ гамселить, так приємно подивитись на рукотворну красу. Спасибі! Flowers
Похвалюсь трішки на такою красою: на тижні на роботі розквітла герань королівська

Дівчата, жах! Shocked В нас грім прогримів тільки що, і не раз - і це на голі дерева!!! Все, врожаю - .........

...

vita-life:

» Перлы. "Страшне перо не в гусака" (с)

Olwen писал(а):
Запрошую вас почитати мою нову статтю з рукоділля

Чудові роботи! Як тобі тільки вдається ще й квіточки зробити... Я б так не змогла.Терпіння не в истачило б.
Катерина-Ф писал(а):
Похвалюсь трішки на такою красою: на тижні на роботі розквітла герань королівська

Дуже хочу собі саме Королівську герань. Мені колись свекруха дала свою. Така гарна, квіти яскраво-рожевого кольору, а в середині фіолетово-бордові.

В мене вона декілька разів цвіла, а потім якось так розрослася, що все вікно на кухні закрила... Я відвезла свекрусі, а в неї та чомусь пропала... Тепер я знаю як за нею доглядати потрібно, щоб цвіла регулярно, але, нажаль, знайти не можу. Я скільки по місту ходила, шукала - такого кольору не знайшла. Дійшло, навть до того, що по дорозі до батьків їхала і людям у вікна заглядала. Думала, ось побачу, зупиню машину і піду канючити собі хоч гілочку. Laughing
А грім на голе дерево у нас був десь тиждень тому. Так що, запасаймося продуктами, доки не пізно.

...

Elenochka:

А я поняла, что у нас Пасха будет холодной...
И это на майские праздники.... Кошмар!

Смотрите, что надыбала на просторах интернета:

...

Elenochka:

Vanechka писал(а):
Але як то зарплати не платять? І ти ще туди ходиш аж цілих два місяці? Дурдом!

Ванечка я такому уже не удивляюсь... Я знаю парочку спортивного направления школ - которым зарплата платиться через соц страх - так там с нового года люди зарплаты до сих пор не видели.....

...

Оксаночка:

Elenochka писал(а):
так там с нового года люди зарплаты до сих пор не видели.....

Ужас, я думала у нас невыплаты зарплат уже побеждены(( Gun

...

vita-life:

Сьогодні їздили до батьків. Бачили процес латання доріг, себто "ямковй ремонт". Скажіть, мої любі, як так можна латати дороги: ямку залатали, а поряд штук п"ять незалатаних залишили? Те що латалось раніше - пороздовбувалося. Ремонтують... спереду йде дядько з мітлою вимітає пилюку з ямок, далі дядько з квачем - маже смолою... Посміялися б, якби не було так прикро... Дорога в жахливому стані. І це називається дорога міжобласного значення... Скачала з інтернету каринку. Яка ж вона правдива...

...

Анна Романова:

Всім привіт!
Можна до вас приєднатися?
Я з Кривого Рогу - міста червоних горобців та помаранчевих калюж Smile

...

Оксаночка:

Анна Романова писал(а):
Я з Кривого Рогу - міста червоних горобців та помаранчевих калюж Smile

Привет, землячка))

greta-nata писал(а):
Ого, звучит многообещающе...

*ворчит* Не такi вже вони й червонi. Так трiшечки руденькi)) Wink
А помаранч лично у меня ассоциируется только с полит движением и в жизни я теперь этим определением цвета не пользуюсь)) Laughing

...

Vanechka:

» Налистники с маком

Привіт, дівчата!
Катюш, не знаю чи ти ще дотримуєшся посту та вирішила кинути рецепт налисників з маком.

Тісто:
1,5 л мінеральної газованої води
приблизно 4-5 склянок борошна
1 ст. л. олії
1 ст. л. цукру
дрібка солі

Начинка:
мелений варений мак
родзинки
чорничне (або смородинове) варення
цукор до смаку

Зізнаюся чесно, ми давно не готуємо макову начинку власноручно. На щастя в нас є повно магазинчиків, відділів, точок з продуктами з Польщі, Німеччини, Італії. Ціни на відсотків 20-30 дешевші ніж на аналогічні товари українського чи російського виробника та і якість краща.

...

Alesia:

Vanechka писал(а):
порушення етичних норм в рекламі

1. формування купи комплексів у глядачів - починаючи від відсутності в їх побуті чогось такого, що "життєвонеобхідне", а ти й не знав))
2. явне зловживання кількістю оголеного жіночого тіла - починаючи від реклами перфораторів, кахелю, сантехніки тощо.
3. нав"язування споживання слабких алкогольних напоїв, особливо пива - вплив на молодь і загалом підростаюче покоління, яке легко піддається зовнішнім впливам. Як правило, реклама того ж пива супроводжується великою кількістю "справжніх друзів", чудово проведеним часом тощо.

Це так, що перше в голову прийшло))

...

Оксаночка:

Vanechka писал(а):
написати про порушення етичних норм в рекламі

Это когда реклама водки и спиртных напитков до 23-00 запрещена, но тем не менее она всё равно есть с утра до вечера? Или об чем речь?

...

Тира:

Иванка, от твоего нового наряда тепло))) Особенно, когда за окном дождь моросит.
Alesia писал(а):
2. явне зловживання кількістю оголеного жіночого тіла - починаючи від реклами перфораторів, кахелю, сантехніки тощо.

Точно! Святая правда! Особенно меня умиляют бигборды с рекламой бетона от Ковальской. На нем (рекламном щите) девушка: на голове каска, в руках мастерок, одета в комбинезон на голое тело, сиське, миль пардон, вываливаются за лямки. Мне интересно, это хто? Владелица бетонного завода?? ))))

...

Alesia:

Тіра, а рекламу перфораторів зі слоганом "Быстрее, глубже, сильнее" пам"ятаєш? Цей інструмент - перфоратор Smile, його тримає чоловіча рука, поверх неї лежить ніжна жіноча долонька і цей слоган! Ну капець просто.
А та баришня, що ти згадала, ще зверху на даху сидить - просто убивала мене та реклама)) А реклама кахелю від Артема? Повністю оголена чорношкіра мадам вигнулась кішкою на викладеній кахелем підлозі)) слоган був - забула, але ключове слово "пристрасть". О як! Я на неї бідну дивилася і думала, як же їй холодно))

Іванка, ще один пункт - реклама медичних препаратів. З нації роблять країну суцільно і перманентно хворих людей, у яких одна турбота в житті - купити ліки! Від кашлю, від проносу, від шлунку, від печії, від нежитю (шо кому потрібніше). І особливо ліків, у яких дитяча аудиторія!

...

Vanechka:

дівчата дякую вам! приклади суперові! у Львові теж був чудовий бігборд на в'їзді. Реклама якихось будтоварів. На їх фоні стояла дічина в коротенькій спідничці і підпис: Сосну в подарунок! (акція до Нового Року) Найбільше цю рекламу оцінили мужчинчики))))

Лесь, а ти нагадала мені рекламу "Імпаза", де аптекар таким нещасним голосом каже: Ви більше до нас не прийдете?
Я думаю, в аптеку - ні, але як вип'є пігулочку, то прискаче до тебе додому)))дякувати)))

...

Alesia:

Іванка, твоя "сосна в подарунок" нагадала мені одну історію)) Писала я якось статтю на конференцію про сімейні цінності в Україні і дзвонила всім друзям з інших міст - питала, що там у них)) Приятелька - одеська журналістка (Одеса - ) розповіла, що у них була історія, пов"язана із рекламою чи то щойно відкритого магазина, чи то акції якоїсь, яку уособлювала молода дівчина з девізом "Даю всем!" Приятелька казала, що піднялася величезна хвиля громадського обурення, і рекламу прибрали))

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню