Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
| Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
| Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
| Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
| Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
| Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
| Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
| Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
| Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
| Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
| Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
| Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
| Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
| Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Катерина-Ф:
Панночки, всім доброго ранку!
З запізненням, але всіх вітаю з Благовіщенням!
Іванко, синоптик ти наш народний, за непоганий врожай, але без конопель, холодну середню весну, пізню кукурудзу спасибі, а де ж хліб? Хотілося б все ж таки хоч з борошном бути.
Olwen писал(а):Фіалка запашна.
Ой, і в мене такої краси за двором у квітнику кілька кущиків квітне! Таке диво!!!

А рукодільниця справді гарна! Майстриня!

В мене за вікном дощ гамселить, так приємно подивитись на рукотворну красу. Спасибі!
Похвалюсь трішки на такою красою: на тижні на роботі розквітла герань королівська
Дівчата, жах! 
В нас грім прогримів тільки що, і не раз - і це на голі дерева!!!

Все, врожаю - .........
...
vita-life:
» Перлы. "Страшне перо не в гусака" (с)
Olwen писал(а):Запрошую вас почитати мою нову статтю з рукоділля
Чудові роботи! Як тобі тільки вдається ще й квіточки зробити... Я б так не змогла.Терпіння не в истачило б.
Катерина-Ф писал(а):Похвалюсь трішки на такою красою: на тижні на роботі розквітла герань королівська
Дуже хочу собі саме Королівську герань. Мені колись свекруха дала свою. Така гарна, квіти яскраво-рожевого кольору, а в середині фіолетово-бордові.
В мене вона декілька разів цвіла, а потім якось так розрослася, що все вікно на кухні закрила... Я відвезла свекрусі, а в неї та чомусь пропала... Тепер я знаю як за нею доглядати потрібно, щоб цвіла регулярно, але, нажаль, знайти не можу. Я скільки по місту ходила, шукала - такого кольору не знайшла. Дійшло, навть до того, що по дорозі до батьків їхала і людям у вікна заглядала. Думала, ось побачу, зупиню машину і піду канючити собі хоч гілочку.
А грім на голе дерево у нас був десь тиждень тому. Так що, запасаймося продуктами, доки не пізно.
...
Elenochka:
А я поняла, что у нас Пасха будет холодной...
И это на майские праздники.... Кошмар!
Смотрите, что надыбала на просторах интернета:
...
Elenochka:
Vanechka писал(а):Але як то зарплати не платять? І ти ще туди ходиш аж цілих два місяці? Дурдом!
Ванечка я такому уже не удивляюсь... Я знаю парочку спортивного направления школ - которым зарплата платиться через соц страх - так там с нового года люди зарплаты до сих пор не видели.....
...
Оксаночка:
Elenochka писал(а):так там с нового года люди зарплаты до сих пор не видели.....
Ужас, я думала у нас невыплаты зарплат уже побеждены((
...
vita-life:
Сьогодні їздили до батьків. Бачили процес латання доріг, себто "ямковй ремонт". Скажіть, мої любі, як так можна латати дороги: ямку залатали, а поряд штук п"ять незалатаних залишили? Те що латалось раніше - пороздовбувалося. Ремонтують... спереду йде дядько з мітлою вимітає пилюку з ямок, далі дядько з квачем - маже смолою... Посміялися б, якби не було так прикро... Дорога в жахливому стані. І це називається дорога міжобласного значення... Скачала з інтернету каринку. Яка ж вона правдива...
...
Анна Романова:
Всім привіт!
Можна до вас приєднатися?
Я з Кривого Рогу - міста червоних горобців та помаранчевих калюж
...
Оксаночка:
Анна Романова писал(а):Я з Кривого Рогу - міста червоних горобців та помаранчевих калюж

Привет, землячка))
greta-nata писал(а):Ого, звучит многообещающе...
*
ворчит* Не такi вже вони й червонi. Так трiшечки руденькi))
А помаранч лично у меня ассоциируется только с полит движением и в жизни я теперь этим определением цвета не пользуюсь))
...
Vanechka:
» Налистники с маком
Привіт, дівчата!
Катюш, не знаю чи ти ще дотримуєшся посту та вирішила кинути рецепт налисників з маком.
Тісто:
1,5 л мінеральної газованої води
приблизно 4-5 склянок борошна
1 ст. л. олії
1 ст. л. цукру
дрібка солі
Начинка:
мелений варений мак
родзинки
чорничне (або смородинове) варення
цукор до смаку
Зізнаюся чесно, ми давно не готуємо макову начинку власноручно. На щастя в нас є повно магазинчиків, відділів, точок з продуктами з Польщі, Німеччини, Італії. Ціни на відсотків 20-30 дешевші ніж на аналогічні товари українського чи російського виробника та і якість краща.
...
Alesia:
Vanechka писал(а):порушення етичних норм в рекламі
1. формування купи комплексів у глядачів - починаючи від відсутності в їх побуті чогось такого, що "життєвонеобхідне", а ти й не знав))
2. явне зловживання кількістю оголеного жіночого тіла - починаючи від реклами перфораторів, кахелю, сантехніки тощо.
3. нав"язування споживання слабких алкогольних напоїв, особливо пива - вплив на молодь і загалом підростаюче покоління, яке легко піддається зовнішнім впливам. Як правило, реклама того ж пива супроводжується великою кількістю "справжніх друзів", чудово проведеним часом тощо.
Це так, що перше в голову прийшло))
...
Оксаночка:
Vanechka писал(а):написати про порушення етичних норм в рекламі
Это когда реклама водки и спиртных напитков до 23-00 запрещена, но тем не менее она всё равно есть с утра до вечера? Или об чем речь?
...
Тира:
Иванка, от твоего нового наряда тепло))) Особенно, когда за окном дождь моросит.
Alesia писал(а):2. явне зловживання кількістю оголеного жіночого тіла - починаючи від реклами перфораторів, кахелю, сантехніки тощо.
Точно! Святая правда! Особенно меня умиляют бигборды с рекламой бетона от Ковальской. На нем (рекламном щите) девушка: на голове каска, в руках мастерок, одета в комбинезон на голое тело, сиське, миль пардон, вываливаются за лямки. Мне интересно, это хто? Владелица бетонного завода?? ))))
...
Alesia:
Тіра, а рекламу перфораторів зі слоганом "Быстрее, глубже, сильнее" пам"ятаєш? Цей інструмент - перфоратор

, його тримає чоловіча рука, поверх неї лежить ніжна жіноча долонька і цей слоган! Ну капець просто.
А та баришня, що ти згадала, ще зверху на даху сидить - просто убивала мене та реклама)) А реклама кахелю від Артема? Повністю оголена чорношкіра мадам вигнулась кішкою на викладеній кахелем підлозі)) слоган був - забула, але ключове слово "пристрасть". О як! Я на неї бідну дивилася і думала, як же їй холодно))
Іванка, ще один пункт - реклама медичних препаратів. З нації роблять країну суцільно і перманентно хворих людей, у яких одна турбота в житті - купити ліки! Від кашлю, від проносу, від шлунку, від печії, від нежитю (шо кому потрібніше). І особливо ліків, у яких дитяча аудиторія!
...
Vanechka:
дівчата дякую вам! приклади суперові! у Львові теж був чудовий бігборд на в'їзді. Реклама якихось будтоварів. На їх фоні стояла дічина в коротенькій спідничці і підпис: Сосну в подарунок! (акція до Нового Року)

Найбільше цю рекламу оцінили мужчинчики))))
Лесь, а ти нагадала мені рекламу "Імпаза", де аптекар таким нещасним голосом каже: Ви більше до нас не прийдете?
Я думаю, в аптеку - ні, але як вип'є пігулочку, то прискаче до тебе додому)))дякувати)))
...
Alesia:
Іванка, твоя "сосна в подарунок" нагадала мені одну історію)) Писала я якось статтю на конференцію про сімейні цінності в Україні і дзвонила всім друзям з інших міст - питала, що там у них)) Приятелька - одеська журналістка (Одеса -

) розповіла, що у них була історія, пов"язана із рекламою чи то щойно відкритого магазина, чи то акції якоїсь, яку уособлювала молода дівчина з девізом "Даю всем!" Приятелька казала, що піднялася величезна хвиля громадського обурення, і рекламу прибрали))
...