Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Оксаночка:

Alesia писал(а):
О як! Я на неї бідну дивилася і думала, як же їй холодно))

А у нас мебель на бигборде, в частности диваны, так рекламировали. Девушка возлежала к зрителю спиной в одних кружевных плавках. А зима вокруг. Так и хотелось её чем нить прикрыть. Laughing

...

Alesia:

Оксаночка, ну все-таки диван тепліше холодної підлоги)) Я жартувала, що вона тому так і вигнулася, щоб мінімізувати контакт кахелю з тілом)) на ній навіть полосочки на тілі не було))
А взагалі, звичайно, якщо все це проаналізувати, то страшно стає.

...

Yanita Vladovitch:

Vanechka писал(а):
Проблема цієї ночі: написати про порушення етичних норм в рекламі

Не знаю, чи є тут порушення саме етичних норм, проте не втрималася, тому що згадала рекламу солодощів. Скільки усього солодкого рекламують: дорослий ще якось може себе контролювати (у нього інші інтереси або сила волі краща), а дитина отого надивиться і потім благає "Купи цукерку, купи шоколадку, купи шоколадно-молочний напій, купи ще щось". А якщо батьки вирішили не привчати дитину до солодощів (воно ж така хімія!)? Ось так і порушується виховний процес.

...

vita-life:

І я свій глек на капусту...
Яніточко, а як тобі - " Мама купує мені Кіндер-шоколад. Тому що вона мене любить" Тобто, якщо мати не купує такого шоколаду то дитину свою не любить? так? Це, напевно, щоб діти мали чим шантажувати батьків, а ті в свою чергу, купували саме цей товар.
Оксаночка писал(а):
А у нас мебель на бигборде, в частности диваны, так рекламировали.

Бачила рекламу меблів "Лівс". Розставлені жіночі ноги в чулочках (на ширину плеч, а то і ширше Laughing ), а між ними - диван. Напис: "Два метри задоволення!" Laughing

...

vita-life:

Як добре, що в мене мала виросла вже і розуміє все.
А якщо серйозно замислитися... чи не може бути свого роду психологічної травми в малих дітей. Адже можуть взяти собі в голову, що їх не люблять...

...

Elenochka:

Всем привет!
Вот это темку вы подняли....

Yanita Vladovitch писал(а):
Або якщо хтось один із батьків (інших родичів) купую, а інші забороняють, тоді: "Ти погана, тому що не купила, а, наприклад, бабуся хороша, тому що..."

Вот такая ситуация была у меня пару дней назад.
Муж пошел с малым гулять, а вернулись с киндер-сюрпризом..... Проводила воспитательную работу и с мужем, и с малым..... а малый мне в ответ: Там же игрушка!!!! Он мне теперь с этой Машей не дает покоя, ему сказали что там еще медведь нужет (одна из бабушек постаралась ) Теперь вот ломай голову, как его от этого отвлечь.....

...

Оксаночка:

А мы своей киндеры покупали)) Целые коллекции собирали разных мультяшных героев - бегемотиков, гномиков и т.д. Hun А ещё тофиту. Это желейки такие были)) Laughing

...

Yanita Vladovitch:

Elenochka писал(а):

Продовжуючи тему: згадала ще дитячу косметику. Знаючи любовь дівчаток до маминих речей, можна сказати - то для дорослих. А щодо "дитячої" так не скажешь, бо ж вона "ДИТЯЧА!!!". Хто ще не зрозумів, я категорично проти таких речей.

...

Nagini:

Alesia писал(а):
"Даю всем!"

У нас з таким слоганом рекламували... інтернет. Нікого не обурило, бо висів той сіті-лайт довгенько. Може, й досі висить. Коли треба - можу навідатися сфотографувати.

Ой, дівчатоньки, про кіндер-сюрпризи не треба. То хворе питання. А ще чупа-чупси.

...

Анна Романова:

Elenochka писал(а):

Действительно актуальная тема.
Мы как-то на паре поднимали психологическую и юридическую стороны этого вопроса (я на психолога учусь). Так вот, в законодательстве четко сказано, что реклама детских товаров не должна использовать краткие, хорошо запоминающиеся песенки. Интересно, куда вообще правительство смотрит? Детей легче всего завлечь рекламой и все заинтересованные этим пользуются, не заморачиваясь ни психологическим, ни юридическим, ни моральным аспектами!

...

полиграфистка:

Доброго дня!

Може це зухвало, але звертаюся до панянок з Києва: Дівчата, хто в‘яже! Підкажіть магазин, де є гарний вибір пряжі для в‘язання! Бажано недалеко від метро. Був улюблений магазинчик у підземному переході біля м. "Арсенальна", приїхала туди у четвер, а його немає. Чогось мені закортіло зв‘язати щось цікаве собі на літо, а де купити бавовняну або льняну пряжу не знаю, а часу шукати обмаль.

Заздалегідь щиро дякую!

P.S. З цікавістю прочитала дискусію щодо реклами усіляких дитячих "кіндер-сюрпризів".
У мене дорослий син, але якось так сталося (певно, нам з чоловіком пощастило), що синові, навіть коли він був маленьким, можна було пояснити, що зараз немає грошей, або, що це не корисно. А ми, батьки, домовилися з бабусями-дідусями, що те, що можна купувати дитині, а що не можна, вони заздалегідь обговорюють з нами. Щоби всі, як то кажуть, "дули в одну дуду".
Згадала чотирирічну дитину своїх знайомих: вони привчили обох своїх дочок, що коли у батьків є гроші, то вони купляють дітям подарунки, а коли з грошами не дуже, то доведеться почекати. Ми якось зустрілися з ними в супермаркеті, мала питає: "А можна мені "Рафаелло"?", мати відповідає, що зараз скрутно з грошима, пізніше. Дитина погоджується, бачить, що старша сестра (14 років) узяла з полиці якійсь шампунь, щоби подивитися, і голосно й з гідністю каже старшій: "Ти що, не знаєшь, що зараз грошей немає?!" Така вихователька! Smile

Це я до того, що все залежить від того, як виховують дитину, яка ситуація в сім‘ї, які відносини...Хоча це, звичайно, не знімає питання про те, що реклама, у більшості випадків, просто збиває з ніг udar !

...

Топаз:

Привет, землячки)
Я не успела к теме номер один, но поскольку убила сегодня немного времени на поиск рекламных роликов, то все же добавлю кое-что.
Была одно время у пива Стелла Артуа реклама - очень красивая для меня но в то же времы вызывающая негативное отношение к этой марке.
Вот один из роликов

нищий писатель ради бокала пива отдает свою шедевральную рукопись!

А во втором ролике показывали как мужчина идет по городу, и замечает девушку - то тут то там, и кажется судьба так и дарит им мимолетные встречи. И вот в момент когда девушка то ли споткнувшись рассыпала яблоки, то ли что - и вот он момент - иди помогай и знакомься! И видно что у него такая мысль была, но тут на другой стороне улицы он видит вывеску - стелла артуа и подумав идет туда. И потом пьет пиво и наблюдает как кто-то другой девушке помогает...
Это у меня вызывало такой протест против подобной рекламы. Пропаганда деградации какой-то.

...

Vali:

Привіт землячки!
Давно мала намір зайти до Вас і познайомитись, нарешті наважилась.
Ну як водиться у нас на Київщині, я до вас не з пустими руками.

...

Катерина-Ф:

Панночки, всім добренького - і всіх з початком нового трудового тижня!
Ой скільки ви тут нагомоніли! Very Happy
Іванко, за налиснички - спасибі Flowers Ти права: на жаль, не втрималась, оскоромилась, бо з пісною їжею у городі багато не напрацюєш, тож на вихідних, як остання тварюка, наїлася маминого борщу з курятиною і два дні махала лопатою у городі - картопелька, цибулька, морква з буряком самі не хочуть сіятись і рости. От і доводиться... Embarassed А вже будні типографські не вимагають багато енергії, тож попостую. (Вже слинку ковтаю, на фото налисничків дивлячись Laughing )
Новеньким - всім привітики!
А які ви темки підняли - просто захват!
Іванко, мабуть, я в свинячий голос напишу, але це вже б краще правда психолог обґрунтував і виклав, але ті хедендшолдерси, прокладки та несвіже дихання - чи не формує у свідомості пересічного громадянина ще одну фобію? Адже пропозиція "простого вирішення проблеми" (з"їж, випий) - чи це не є завуальованою пропагандою західного способу життя? (це я вже так, навздогін Non )
А щодо того, що можна дітям купувати і чим годувати: племінниця вагітною була, з чоловіком та його друзями на пікнік поїхала, з дуру напилася чи "Фанти", чи якоїсь іншої блекоти - і потрапила до реанімації, дитя доносила, слава Богу, але тепер хлопчик купу алергій має. Так що проблема шкідливих продуктів для моїх родичів - мало не "проблема № 1".
І як подумаєш (повертаючись до баранів, навколо яких вже танцювали), що купуючи навіть звичайні продукти - м"ясо, сир, печиво, курицю звичайнісіньку - не знаємо, чим ми годуємо дітей.
Я, до речі, "В контакте" знайшла ось таке

...

Yanita Vladovitch:

Любі мої україночки! Як вам новина про податок на нерухомість? Сьогодні податок набув чинності .
Одна стаття
Друга стаття
Посилання на Податковий кодекс

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню