Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
| Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
| Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
| Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
| Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
| Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
| Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
| Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
| Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
| Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
| Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
| Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
| Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
| Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Оксаночка:
Alesia писал(а):О як! Я на неї бідну дивилася і думала, як же їй холодно))
А у нас мебель на бигборде, в частности диваны, так рекламировали. Девушка возлежала к зрителю спиной в одних кружевных плавках. А зима вокруг. Так и хотелось её чем нить прикрыть.
...
Alesia:
Оксаночка, ну все-таки диван тепліше холодної підлоги)) Я жартувала, що вона тому так і вигнулася, щоб мінімізувати контакт кахелю з тілом)) на ній навіть полосочки на тілі не було))
А взагалі, звичайно, якщо все це проаналізувати, то страшно стає.
...
Yanita Vladovitch:
Vanechka писал(а):Проблема цієї ночі: написати про порушення етичних норм в рекламі
Не знаю, чи є тут порушення саме етичних норм, проте не втрималася, тому що згадала рекламу солодощів. Скільки усього солодкого рекламують: дорослий ще якось може себе контролювати (у нього інші інтереси або сила волі краща), а дитина отого надивиться і потім благає "Купи цукерку, купи шоколадку, купи шоколадно-молочний напій, купи ще щось". А якщо батьки вирішили не привчати дитину до солодощів (воно ж така хімія!)? Ось так і порушується виховний процес.
...
vita-life:
І я свій глек на капусту...
Яніточко, а як тобі - " Мама купує мені Кіндер-шоколад. Тому що вона мене любить" Тобто, якщо мати не купує такого шоколаду то дитину свою не любить? так?

Це, напевно, щоб діти мали чим шантажувати батьків, а ті в свою чергу, купували саме цей товар.
Оксаночка писал(а):А у нас мебель на бигборде, в частности диваны, так рекламировали.
Бачила рекламу меблів "Лівс". Розставлені жіночі ноги в чулочках (на ширину плеч, а то і ширше

), а між ними - диван. Напис: "Два метри задоволення!"
...
vita-life:
Як добре, що в мене мала виросла вже і розуміє все.
А якщо серйозно замислитися... чи не може бути свого роду психологічної травми в малих дітей. Адже можуть взяти собі в голову, що їх не люблять...
...
Elenochka:
Всем привет!
Вот это темку вы подняли....
Yanita Vladovitch писал(а):Або якщо хтось один із батьків (інших родичів) купую, а інші забороняють, тоді: "Ти погана, тому що не купила, а, наприклад, бабуся хороша, тому що..."
Вот такая ситуация была у меня пару дней назад.
Муж пошел с малым гулять, а вернулись с киндер-сюрпризом.....

Проводила воспитательную работу и с мужем, и с малым..... а малый мне в ответ: Там же игрушка!!!! Он мне теперь с этой Машей не дает покоя, ему сказали что там еще медведь нужет (одна из бабушек постаралась

) Теперь вот ломай голову, как его от этого отвлечь.....
...
Оксаночка:
А мы своей киндеры покупали)) Целые коллекции собирали разных мультяшных героев - бегемотиков, гномиков и т.д.

А ещё тофиту. Это желейки такие были))
...
Yanita Vladovitch:
Elenochka писал(а):Вот это темку вы подняли....
Продовжуючи тему: згадала ще дитячу косметику. Знаючи любовь дівчаток до маминих речей, можна сказати - то для дорослих. А щодо "дитячої" так не скажешь, бо ж вона "ДИТЯЧА!!!".
Хто ще не зрозумів, я категорично проти таких речей. ...
Nagini:
Alesia писал(а):"Даю всем!"
У нас з таким слоганом рекламували... інтернет. Нікого не обурило, бо висів той сіті-лайт довгенько. Може, й досі висить. Коли треба - можу навідатися сфотографувати.
Ой, дівчатоньки, про кіндер-сюрпризи не треба. То хворе питання. А ще чупа-чупси.
...
Анна Романова:
Elenochka писал(а):Вот это темку вы подняли....
Действительно актуальная тема.
Мы как-то на паре поднимали психологическую и юридическую стороны этого вопроса (я на психолога учусь). Так вот, в законодательстве четко сказано, что реклама детских товаров не должна использовать краткие, хорошо запоминающиеся песенки. Интересно, куда вообще правительство смотрит? Детей легче всего завлечь рекламой и все заинтересованные этим пользуются, не заморачиваясь ни психологическим, ни юридическим, ни моральным аспектами!
...
полиграфистка:
Доброго дня!
Може це зухвало, але звертаюся до панянок з Києва: Дівчата, хто в‘яже! Підкажіть магазин, де є гарний вибір пряжі для в‘язання! Бажано недалеко від метро. Був улюблений магазинчик у підземному переході біля м. "Арсенальна", приїхала туди у четвер, а його немає. Чогось мені закортіло зв‘язати щось цікаве собі на літо, а де купити бавовняну або льняну пряжу не знаю, а часу шукати обмаль.
Заздалегідь щиро дякую!
P.S. З цікавістю прочитала дискусію щодо реклами усіляких дитячих "кіндер-сюрпризів".
У мене дорослий син, але якось так сталося (певно, нам з чоловіком пощастило), що синові, навіть коли він був маленьким, можна було пояснити, що зараз немає грошей, або, що це не корисно. А ми, батьки, домовилися з бабусями-дідусями, що те, що можна купувати дитині, а що не можна, вони заздалегідь обговорюють з нами. Щоби всі, як то кажуть, "дули в одну дуду".
Згадала чотирирічну дитину своїх знайомих: вони привчили обох своїх дочок, що коли у батьків є гроші, то вони купляють дітям подарунки, а коли з грошами не дуже, то доведеться почекати. Ми якось зустрілися з ними в супермаркеті, мала питає: "А можна мені "Рафаелло"?", мати відповідає, що зараз скрутно з грошима, пізніше. Дитина погоджується, бачить, що старша сестра (14 років) узяла з полиці якійсь шампунь, щоби подивитися, і голосно й з гідністю каже старшій: "Ти що, не знаєшь, що зараз грошей немає?!" Така вихователька!
Це я до того, що все залежить від того, як виховують дитину, яка ситуація в сім‘ї, які відносини...Хоча це, звичайно, не знімає питання про те, що реклама, у більшості випадків, просто збиває з ніг

!
...
Топаз:
Привет, землячки)
Я не успела к теме номер один, но поскольку убила сегодня немного времени на поиск рекламных роликов, то все же добавлю кое-что.
Была одно время у пива Стелла Артуа реклама - очень красивая для меня но в то же времы вызывающая негативное отношение к этой марке.
Вот один из роликов
нищий писатель ради бокала пива отдает свою шедевральную рукопись!
А во втором ролике показывали как мужчина идет по городу, и замечает девушку - то тут то там, и кажется судьба так и дарит им мимолетные встречи. И вот в момент когда девушка то ли споткнувшись рассыпала яблоки, то ли что - и вот он момент - иди помогай и знакомься! И видно что у него такая мысль была, но тут на другой стороне улицы он видит вывеску - стелла артуа и подумав идет туда. И потом пьет пиво и наблюдает как кто-то другой девушке помогает...
Это у меня вызывало такой протест против подобной рекламы. Пропаганда деградации какой-то.
...
Vali:
Привіт землячки!
Давно мала намір зайти до Вас і познайомитись, нарешті наважилась.
Ну як водиться у нас на Київщині, я до вас не з пустими руками.
...
Катерина-Ф:
Панночки, всім добренького - і всіх з початком нового трудового тижня!
Ой скільки ви тут нагомоніли!
Іванко, за налиснички - спасибі

Ти права: на жаль, не втрималась, оскоромилась, бо з пісною їжею у городі багато не напрацюєш, тож на вихідних, як остання тварюка, наїлася маминого борщу з курятиною і два дні махала лопатою у городі - картопелька, цибулька, морква з буряком самі не хочуть сіятись і рости. От і доводиться...

А вже будні типографські не вимагають багато енергії, тож попостую. (Вже слинку ковтаю, на фото налисничків дивлячись

)
Новеньким - всім привітики!
А які ви темки підняли - просто захват!
Іванко, мабуть, я в свинячий голос напишу, але це вже б краще правда психолог обґрунтував і виклав, але ті хедендшолдерси, прокладки та несвіже дихання - чи не формує у свідомості пересічного громадянина ще одну фобію? Адже пропозиція "простого вирішення проблеми" (з"їж, випий) - чи це не є завуальованою пропагандою західного способу життя? (це я вже так, навздогін

)
А щодо того, що можна дітям купувати і чим годувати: племінниця вагітною була, з чоловіком та його друзями на пікнік поїхала, з дуру напилася чи "Фанти", чи якоїсь іншої блекоти - і потрапила до реанімації, дитя доносила, слава Богу, але тепер хлопчик купу алергій має. Так що проблема шкідливих продуктів для моїх родичів - мало не "проблема № 1".
І як подумаєш (повертаючись до баранів, навколо яких вже танцювали), що купуючи навіть звичайні продукти - м"ясо, сир, печиво, курицю звичайнісіньку - не знаємо, чим ми годуємо дітей.
Я, до речі, "В контакте" знайшла ось таке
Гринпис обнародовал чёрный список производителей ГМ-продуктов
(По данным Greenpeace)
1 Шоколадные изделия Hershey's Cadbury Fruit&Nut
2 Mars M&M
3 Snickers
4 Twix
5 Milky Way
6 Cadbury (Кэдбери) шоколад, какао
7 Ferrero
8 Nestle шоколад "Нестле", "Россия"
9 Шоколадный напиток Nestle Nesquik
10 Безалкогольный напиток Соса-Соla "Кока-Кола" Соса-Соla
11 "Спрайт", "Фанта", тоник "Кинли", "Фруктайм"
12 Pepci-Со Pepsi
13 "7-Up", "Фиеста", "Маунтин Дью"
14 Сухие завтраки Kellogg's
15 Супы Campbell
16 Рис Uncle Bens Mars
17 Соусы Knorr
18 Чай Lipton
19 Печенье Parmalat
20 Приправы, майонезы, соусы Hellman's
21 Приправы, майонезы, соусы Heinz
22 Детское питание Nestle
23 Hipp
24 Abbot Labs Similac
25 Йогурты, кефир, сыр, детское питание Denon
26 McDonald's (Макдональдс) сеть "ресторанов" быстрого питания
27 шоколад, чипсы, кофе, детское питание Kraft (Крафт)
28 кетчупы, соусы. Heinz Foods (Хайенц Фудс)
29 детское питание, продукты "Делми" Unilever (Юнилевер)
...
Yanita Vladovitch:
Любі мої україночки! Як вам новина про податок на нерухомість?
Сьогодні податок набув чинності .
Одна стаття
Друга стаття
Посилання на Податковий кодекс ...