Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
| Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
| Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
| Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
| Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
| Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
| Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
| Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
| Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
| Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
| Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
| Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
| Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
| Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Инна Стоянова:
» Евровидение-2013. Финал. Злата Огневич (Украина)
Финальное выступление Златы Огневич - и бронза "Евровидения" для Украины [Видео]
В финале "Евровидения-2013" Злата Огневич набрала 214 баллов и заняла третье место. На втором месте - Азербайджан. У представителя этой страны Фарида Мамедова с песней "Hold me" - 234 балла. Больше всего в этом году Европе понравилась исполнительница из Дании Эммели де Форест и ее композиция "Only Teardrops". Ее оценили 281 баллом. Хозяином "Евровидения-2014" становится Дания.
...
Оксаночка:
Инна Стоянова писал(а):В финале "Евровидения-2013" Злата Огневич набрала 214 баллов и заняла третье место.
Бронза тоже хорошо!
Злату назвали самой красивой исполнительницей на Евровидении - 2013))
В какой-то момент показалось, что богатырь её уронит. Як незграба вышагивал))
...
Elenochka:
Инна Стоянова писал(а):В финале "Евровидения-2013" Злата Огневич набрала 214 баллов и заняла третье место.
Инна спасибо за информацию! Хотела посмотреть финал, но не получилось!
Третье место это же хорошо.... В следующем году проходим на Евровидение опять и , что самое главное не будут тратиться деньги на проведение его у нас....
...
Vali:
Іннусю, дякую за Євробачення!
Elenochka писал(а):Хотела посмотреть финал, но не получилось!
Третье место это же хорошо.... В следующем году проходим на Евровидение опять и , что самое главное не будут тратиться деньги на проведение его у нас....
Повністю згодна!

Я як згадаю, коли в на було Євробачення, який в Києві творився дурдом. На переході станції метро хвилин 30 стояла. Та щей з котом якого везла з ветлікарні.
...
Катерина-Ф:
Панночки, всім добренького!
Инна Стоянова писал(а):заняла третье место
А 3-є місце на "Єврі" - це не 19-е з 24 існуючих (де вони тепер, ті горе-співуни?!

).
Україночки, то як пройшли вихідні? Вже, напевне, люди повкривалися міцним весняним дачним загаром?
А в нас із п`ятниці на суботу вночі - похвалюся - пройшов такий дощара - здавалося, небо з землею місцями міняються. Десь із годину все ревіло-гуло, блискавками жахало, а потім пройшло. Так зараз вся земелька дихає, кожна травиночка, кожен листик на кущах-деревах хизуються зеленню травневою, ароматом весняним, пахощами живими. Колос у полі на очах наливатися починає: по край городу трішечки зійшло ячменя - квітне золотистим пилом дрібним. Врожай нам на цей рік пророкує, якщо знов спека не стане випікати з землі і людей все, що живе ще є.
А вчора вдень краями ще дощі ходили, а до мами моєї не дійшли, на жаль, не нас, інших вмивали.
...
Charisma:
Ой девочки привет!!! А мне можно к Вам?
...
greta-nata:
Yanita Vladovitch писал(а):Зізнаюсь, я цього ще не зробила. Ну не люблю я фотографувати![/size]
Ага. Вот ти і попала. Як собі хочеш, але мусиш борг відробляти.
Наташа, вітаємо в темі, заходь, не соромся, тут всі свої!
Rie писал(а):девчата, с третьим местом на евровидении! ) так приятно!
Дійсно! Чудова новина, оце дійсно співачка так співачка! Правда мені ще б хотілося, щоб і Матвієнко якось себе показала на Євробаченні. Ця дівчина - справжня гордість нашої країни, слухаючи її, дякуєш Богу, що ти українка. Хто не чув, будь-ласка:
...
Karolina love:
Всем привет!! Я тоже с Украины, с города Киева

Возьмете к себе??
...
Vanechka:
» г.Галыч. Музей архитектуры и быта Прикарпатья
Катерина-Ф писал(а):Ви, паночко, такі красоти бачили і доси ще не презентували світлини?
Я 2 дні як в тумані, вчора заснула в маршрутці))) проспала свою зупинку

то про які світлини могла йти мова?! Але вже туман розсіюється.
і так, екскурсія перша!!!
Крилос – село Галицького району Івано-Франківської області. Саме тут у середні віки була столиця Галицько-Волинськоко князівства – Галич. Зараз Крилос входить до національного історичного заповідника. У селі є 2 музеї – музей Історії Галича та музей народної архітектури та побуту Прикарпаття.
Я була у Музеї народної архітектури та побуту Прикарпаття. Музей-це сукупність різних хат з різних куточків Прикарпаття, є тут і гуцульські хати. Першою спорудою – покутська хата з села Торговиця Городенківського району (кін. ХІХ – поч.. ХХ ст..). Всередині хати різноманітний посуд, одяг, цимбали.
Далі олійня кінця 19 ст. (с. Олешня Тлумацького р-ну). Всередині є цікаві прилади, на яких колись робили олію.
Наступнй об’єкт – гуцульська хата “гражда”, яка складається з двох жилих кімнат, розділених сінями(хоромами) і системи господарських приміщень, розміщених під одним дахом. Перевезена з с.Устеріки Верховинського р-ну. Побудована у 1889 р., на відміну від попередньої хати у цій є підлога з дощок (у першій – була глиняна).
В наступній хаті (с.Поляниця Долинського р-ну, 1878 р.) в одній з кімнат – зробили експозицію школи.
Ще одна будівля – хата багатого селянина з села Вікторів Галицького р-ну – представляє Опілля. В хаті є багато різних вишивок.
Також на території музею знаходиться недобудована церква.
Остання хата, де була, це – стодола з Бойківщини у якій ми бачили величезний дерев'яний човен.
...
Rie:
ой, який дракоша! дуже сподобалось.
Іванка, там усі хатини 18-го-19-го сторіччя?
як побачила дахи, відразy вспам'ятала
- це на півночі Німеччини. Їх там багато таких. І що цікаво, люди досі живуть тих буддівлях.
...
Катерина-Ф:
Панночки, всім добренького!
На вулиці гарна погода, в ніч з п_ятниці на суботу був дощ, гарно і лагідо, а мене знов недобра сила у соцмережі підштовхнула і зіпсувала знов настрій. Знов прочитала
Звоните поздней ночью мне, друзья,
не бойтесь помешать и разбудить;
кошмарно близок час, когда нельзя
и некуда нам будет позвонить.
Игорь Губерман
А потім подивилась і подумала, що навіть сумний настрій може подарувати щось хороше:з якогось переляку мимоволі знайшла у тій же соцмережі людину, яку не бачила маже 30 (!!!!!) років, з часів дитинства. І так добре стало!
...
Катерина-Ф:
Дівчатка, всім привіт! Всіх з кінцем робочого тижня, останнім днем весни і початком літа!
Vita-life, гарна тема в тебе: почитала, позаздрила трохи вмілим ручкам - і махнула рукою на свої: "Не з того місця ви в мене виросли!" А якщо чесно, то я часом і ґудзика не осилю за один раз пришити: остеохондроз бісів ніяк не сприяє тонкій роботі.
Я тут знов із соцмережі зідрала напередодні літніх відпусток з побажанням нам, молодим і красивим, бути слабкими, аби чоловіки були сильними - хоча б для того, щоб валізи носили
Будь, пожалуйста,
послабее.
Будь, пожалуйста.
И тогда подарю тебе я
чудо запросто.
И тогда я вымахну -
вырасту, стану особенным.
Из горящего дома вынесу
тебя, сонную.
Я решусь на все неизвестное,
на все безрассудное -
в море брошусь,
густое, зловещее,
и спасу тебя!..
Это будет сердцем велено мне,
сердцем велено...
Но ведь ты же
сильнее меня, сильней
и уверенней!
Ты сама
готова спасти других
от уныния тяжкого,
ты сама не боишься
ни свиста пурги,
ни огня хрустящего.
Не заблудишься,
не утонешь,
зла не накопишь.
Не заплачешь
и не застонешь,
если захочешь.
Станешь плавной
и станешь ветреной,
если захочешь...
Мне с тобою -
такой уверенной -
трудно очень.
Хоть нарочно,
хоть на мгновенье -
я прошу, робея,-
помоги мне
в себя поверить,
стань слабее.
Роберт Рождественский
...
Elenochka:
Yanita Vladovitch писал(а):Одесса выстояла. Почти.
За исключением сорваных крыш, поваленых деревьев, вывернутых столбов электро-сети, порваных провадов, раздавленых машин и убитых Одесситов....
...
Оксаночка:
Стихию контролировать трудно, и не растеряться при этом ещё труднее. Да и не учат сейчас как правильно вести себя при этом. Раньше хоть по Гражданской обороне занятия проводили, но помнится я их терпеть не могла.
...
Suvorik:
Привет. Днепропетровская область, город Никополь.
...