Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Инна Стоянова:

» Евровидение-2013. Финал. Злата Огневич (Украина)

Финальное выступление Златы Огневич - и бронза "Евровидения" для Украины [Видео]
В финале "Евровидения-2013" Злата Огневич набрала 214 баллов и заняла третье место. На втором месте - Азербайджан. У представителя этой страны Фарида Мамедова с песней "Hold me" - 234 балла. Больше всего в этом году Европе понравилась исполнительница из Дании Эммели де Форест и ее композиция "Only Teardrops". Ее оценили 281 баллом. Хозяином "Евровидения-2014" становится Дания.

...

Оксаночка:

Инна Стоянова писал(а):
В финале "Евровидения-2013" Злата Огневич набрала 214 баллов и заняла третье место.

Бронза тоже хорошо!
Злату назвали самой красивой исполнительницей на Евровидении - 2013))
В какой-то момент показалось, что богатырь её уронит. Як незграба вышагивал))

...

Elenochka:

Инна Стоянова писал(а):
В финале "Евровидения-2013" Злата Огневич набрала 214 баллов и заняла третье место.

Инна спасибо за информацию! Хотела посмотреть финал, но не получилось!
Третье место это же хорошо.... В следующем году проходим на Евровидение опять и , что самое главное не будут тратиться деньги на проведение его у нас....

...

Vali:

Іннусю, дякую за Євробачення!
Elenochka писал(а):
Хотела посмотреть финал, но не получилось!
Третье место это же хорошо.... В следующем году проходим на Евровидение опять и , что самое главное не будут тратиться деньги на проведение его у нас....

Повністю згодна! prv Я як згадаю, коли в на було Євробачення, який в Києві творився дурдом. На переході станції метро хвилин 30 стояла. Та щей з котом якого везла з ветлікарні.

...

Катерина-Ф:

Панночки, всім добренького!
Инна Стоянова писал(а):
заняла третье место

А 3-є місце на "Єврі" - це не 19-е з 24 існуючих (де вони тепер, ті горе-співуни?! Wink ).
Україночки, то як пройшли вихідні? Вже, напевне, люди повкривалися міцним весняним дачним загаром?
А в нас із п`ятниці на суботу вночі - похвалюся - пройшов такий дощара - здавалося, небо з землею місцями міняються. Десь із годину все ревіло-гуло, блискавками жахало, а потім пройшло. Так зараз вся земелька дихає, кожна травиночка, кожен листик на кущах-деревах хизуються зеленню травневою, ароматом весняним, пахощами живими. Колос у полі на очах наливатися починає: по край городу трішечки зійшло ячменя - квітне золотистим пилом дрібним. Врожай нам на цей рік пророкує, якщо знов спека не стане випікати з землі і людей все, що живе ще є.
А вчора вдень краями ще дощі ходили, а до мами моєї не дійшли, на жаль, не нас, інших вмивали. Laughing

...

Charisma:

Ой девочки привет!!! А мне можно к Вам?

...

greta-nata:

Yanita Vladovitch писал(а):
Зізнаюсь, я цього ще не зробила. Ну не люблю я фотографувати![/size]

Ага. Вот ти і попала. Як собі хочеш, але мусиш борг відробляти.

Наташа, вітаємо в темі, заходь, не соромся, тут всі свої!

Rie писал(а):
девчата, с третьим местом на евровидении! ) так приятно!

Дійсно! Чудова новина, оце дійсно співачка так співачка! Правда мені ще б хотілося, щоб і Матвієнко якось себе показала на Євробаченні. Ця дівчина - справжня гордість нашої країни, слухаючи її, дякуєш Богу, що ти українка. Хто не чув, будь-ласка:

...

Karolina love:

Всем привет!! Я тоже с Украины, с города Киева Ar Возьмете к себе??

...

Vanechka:

» г.Галыч. Музей архитектуры и быта Прикарпатья

Катерина-Ф писал(а):
Ви, паночко, такі красоти бачили і доси ще не презентували світлини?

Я 2 дні як в тумані, вчора заснула в маршрутці))) проспала свою зупинку то про які світлини могла йти мова?! Але вже туман розсіюється.

і так, екскурсія перша!!!
Крилос – село Галицького району Івано-Франківської області. Саме тут у середні віки була столиця Галицько-Волинськоко князівства – Галич. Зараз Крилос входить до національного історичного заповідника. У селі є 2 музеї – музей Історії Галича та музей народної архітектури та побуту Прикарпаття.
Я була у Музеї народної архітектури та побуту Прикарпаття. Музей-це сукупність різних хат з різних куточків Прикарпаття, є тут і гуцульські хати. Першою спорудою – покутська хата з села Торговиця Городенківського району (кін. ХІХ – поч.. ХХ ст..). Всередині хати різноманітний посуд, одяг, цимбали.
Далі олійня кінця 19 ст. (с. Олешня Тлумацького р-ну). Всередині є цікаві прилади, на яких колись робили олію.
Наступнй об’єкт – гуцульська хата “гражда”, яка складається з двох жилих кімнат, розділених сінями(хоромами) і системи господарських приміщень, розміщених під одним дахом. Перевезена з с.Устеріки Верховинського р-ну. Побудована у 1889 р., на відміну від попередньої хати у цій є підлога з дощок (у першій – була глиняна).
В наступній хаті (с.Поляниця Долинського р-ну, 1878 р.) в одній з кімнат – зробили експозицію школи.
Ще одна будівля – хата багатого селянина з села Вікторів Галицького р-ну – представляє Опілля. В хаті є багато різних вишивок.
Також на території музею знаходиться недобудована церква.
Остання хата, де була, це – стодола з Бойківщини у якій ми бачили величезний дерев'яний човен.

...

Rie:

ой, який дракоша! дуже сподобалось. Іванка, там усі хатини 18-го-19-го сторіччя?

як побачила дахи, відразy вспам'ятала

- це на півночі Німеччини. Їх там багато таких. І що цікаво, люди досі живуть тих буддівлях.

...

Катерина-Ф:

Панночки, всім добренького!
На вулиці гарна погода, в ніч з п_ятниці на суботу був дощ, гарно і лагідо, а мене знов недобра сила у соцмережі підштовхнула і зіпсувала знов настрій. Знов прочитала

А потім подивилась і подумала, що навіть сумний настрій може подарувати щось хороше:з якогось переляку мимоволі знайшла у тій же соцмережі людину, яку не бачила маже 30 (!!!!!) років, з часів дитинства. І так добре стало!

...

Катерина-Ф:

Дівчатка, всім привіт! Всіх з кінцем робочого тижня, останнім днем весни і початком літа!
Vita-life, гарна тема в тебе: почитала, позаздрила трохи вмілим ручкам - і махнула рукою на свої: "Не з того місця ви в мене виросли!" А якщо чесно, то я часом і ґудзика не осилю за один раз пришити: остеохондроз бісів ніяк не сприяє тонкій роботі. Sad
Я тут знов із соцмережі зідрала напередодні літніх відпусток з побажанням нам, молодим і красивим, бути слабкими, аби чоловіки були сильними - хоча б для того, щоб валізи носили Wink

...

Elenochka:

Yanita Vladovitch писал(а):
Одесса выстояла. Почти.

За исключением сорваных крыш, поваленых деревьев, вывернутых столбов электро-сети, порваных провадов, раздавленых машин и убитых Одесситов....

...

Оксаночка:

Стихию контролировать трудно, и не растеряться при этом ещё труднее. Да и не учат сейчас как правильно вести себя при этом. Раньше хоть по Гражданской обороне занятия проводили, но помнится я их терпеть не могла.

...

Suvorik:

Привет. Днепропетровская область, город Никополь.

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню