Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Калинихта:

оскільки, займаюся організацією дитячих екскурсій (а дітки нині дуже вибагливі), то шукаю постійно якісь цікаві місця в Києві, і натрапила на Бабу Леонідівну (або Вікторія Лаврентівна) Shocked

...

Калинихта:

не кажи!

потрібно потерти скарабея і попросити сімейного щастя Wink

...

Инна Стоянова:

...

Black pantera:

Усім привіт!
Давно не заглядала, та привід знайшовся.
Дівчата, незабаром їду в Одесу. Часу дуже мало, тому розумію, що ВСЕ відвідати не зможу. Але ж так хочеться запам'ятати цей день!
Тому, прошу, дівчатонька, підкажіть що неодмінно треба відвідати!

...

Калинихта:

коли була в Одесі у відрядженні, то мала лише два дні - багато не подивишся.... оскільки, зупинилася в готелі на Дерибасівській, то там і гуляла. ціленаправлено сходила в театр опери та балету (не зважаючи, на яку виставу, купивши самий дешевий квиток), була в шаленому захваті... в порт ходила: за морвокзалом та готелем - невеличкий музей якорів та статуя Жінка з хлопчиком виглядають... Будинок відьми в Воронцовському пров... Тещин міст із замочками закоханих....
це те, що встигла подивитися. фото не додаю, бо, звичайно, краще побачити в реалі...

...

greta-nata:

Black pantera, я раджу сходити в Театр Музкомедії, отримаєш справжнє задоволення. Я вже писала колись тут свої враження від одеських постановок, з якими київські не можуть зрівнятись. Раджу "Хеллоу, Доллі", "Ромео і джульєтта", інші класичні твори. Ok

...

Оксаночка:

Где-то на Дерибасовской был музей восковых фигур. Не мадам Тюссо канешн, но нам понравился)) На Пушкинской улице очень много интересных исторических зданий, но мы по ней ходили с экскурсоводом, который нам это всё рассказывал))

...

Калинихта:

Black pantera писал(а):
Дівчата, незабаром їду в Одесу.

не забудь відзвітувати Wink, мо, і нам підкажеш щось на майбутнє....

а ми далі гуляємо по Києву:

де б ви думали він сидить?

...

Sad Memory:

» Будьте бдительны: пауки! (1)

Здравствуйте девочки, можно к вам?
Так хочется поделиться…
Меня укусил ядовитый паук Shocked в Харьковской области Shocked . В субботу ночью проснулась от того, что кто-то ползет по руке, ну я и прихлопнула. По рукам сразу разлилась острая, жгущая боль. Я крикнула мужу, чтоб зажег свет. Смотрим – маленький паук с желтоватыми, длинными ножками и огромными оранжевыми жвалами. Руки болели сильно, одна на локтевом сгибе (куда укусил), вторая на ладони, тем местом, которым прихлопнула (оно напухло и стало красным). Приехали в город и сразу к интернету – опознавать. Опознали, оказался желтый паук Сак (очень опасный, хорошо хоть не смертельно, у меня и голова болела, и сердце с ритма сбивалось). Участкового не вызывали, смысла нет, просто сидели и ждали, если стало бы хуже вызвали бы скорую. Хотя тут тоже вопрос - был бы смысл, могли бы сказать, что выдумываю всякую чепуху (у меня муж - смотрит на останки паука, смотрит на мою опухшую руку и говорит, что этого не может быть, у нас не бывает ядовитых пауков Laughing ). Самое страшное, что со мной спала двухлетняя дочь, а если бы она его во сне придавила, был бы ужас. Меня только к вечеру воскресенья немного отпустило, ну и вчера еще терпимо побаливало.

Если кому интересно, вот карта распространения
http://www.zin.ru/BioDiv/araspmap.asp?tHierc=111d111F

А вот видео с ним, правда снято в Воронежской области
http://www.youtube.com/watch?v=pNbsJTxCEkY

В общем, чтоб испытать экстремальную экзотику не обязательно ездить на Амазонку, достаточно проехаться до деревни Laughing

...

Ganna:

» Будьте бдительны: пауки! (2)

Sad Memory писал(а):
Пожалуйста, Аня Как говорится "кто предупрежден, тот вооружен". Из-за этого глобального потепления неизвестно, какие еще твари у нас поселятся. Я уже дома все углы облазила и шугаюсь от всех насекомых

Як я тебе розумію. Три роки тому. Я під Киево зустріла павучка у тьоті на городі. С фотографувала. Знайшла в інтернеті вийшло, що це павук-зебра. Мені дуже пощастило, що я його побачила до того як зачепити.

...

vita-life:

Ganna писал(а):
Павук-зебра

Я теж такого бачила! Не знала, що він отруйний. Дякую, дівчата, за інформацію.
Хочу подарувати вам шматочок літа, знятим власноруч.

А те поле де я маки фотографувала поступово стало синього кольору. Там цвіли квіти, не знаю як звуться, бабуся їх називала "сокирки". Тепер вони відцвіли і починають рости і цвісти інші. Наскільки я пам"ятаю, в народі їх називають "ведмеже вухо". Здається це ще й лікарська рослина. Жаль, що фотокамери з собою не було, щоб зняти цю "трансформацію".

...

Vali:

vita-life писал(а):
Сокирки і ведмеже вухо. Фото з інтернету

Дуже гарно. tender До всього ж це щей лікарські рослини. Достоменно не знаю від чого сокирки, здається при розладах шлунку, а от на ведмеже вухо в нас кажуть "коров'як", роблять настої і допомагає при багатьох недугах, я особисто полощу ним горло, дуже допомагає, коли тільки починається застуда, столову ложку настою водою, або чаєм запила і все "вуаля"... Ok

...

Катерина-Ф:

Панночки, вітаю! Давненько не була, ось вирішила зазирнути.
Інночко, як завжди - на висоті! Very Happy
vita-life писал(а):
Фото

Віто, дякую за красу!
Ganna, Sad Memory, дівчата, ви в нас просто суспільно-корисну роботу виконуєте! Спасибі! Хоч можна тепер приглядатися до того, що навкола повзає та бігає, вже знаючи, чим це може загрожувати. Flowers

А в нас минулої ночі у селі трагедія сталася. Може, у новинах чули: російський прикордонний катер затопив рибацький човен. Так на човні був мій однокласник. Його, ще одного односельця знайшли мертвих, а двох (вони були з сусіднього села) ще шукають. Принаймні я не чула, щоб вже знайшли. П`ятий з човна вижив, теж мій знайомий. Я його брата колись вчила. Тепер у новинах кажуть, що браконьєри, мовляв. Так вибачте, мо, й браконьєри, тільки у таку спеку рибу не довезеш до берега, краще одразу викинути, бо пропаде, тож не на промисел пішли, а радше за все подивитися, чи є риба взагалі (з оглядкою на осінь, чи варто взагалі буде виходити в море). А вночі можна було заблукати,тож хлопці могли й просто переплутати орієнтири: посеред моря немає стовбів вказівних.
Покійний батько розповідав, як колись, за часів СРСР, рибацький сейнер (на якому працював його двоюрідний брат) з сусіднього колгоспу заблукав і до берегів Туреччини вийшов, до якогось порту прийшли. Ціла справа була! У морі різне буває.
Так ось, за останні три роки вже третього мого однокласника не стало. Sad

...

vita-life:

Катрусю, ось відео:
Щоб там не трапилось, хто б не був винний, а людських життів це не варте. Співчуваю, Катрусю.

...

Катерина-Ф:

Віто, спасибі, дорогенька!
Оце воно й є, моя батьківщина, моє село Безіменне, про яке вигадали легенду, немовби його Пушкін так назвав (З якого б це переполоху? Він взагалі верст 20 північніше проїжджав). Невеличке, робоче, з городами-господарствами, що живе з поля, моря та мозолястих рук. Щороку забирає море кілька людських життів, немовби данину за те, що дає натомність людям.
Але то море, більш зрозуміло - природа, стихія. А коли ось так, люди людей...

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню