Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Катерина-Ф:

Полазила я по сайтах, почитала коментарі, так мені здалося, що я марю. Виявляється. то мало не міліардери на човні у море вийшли були. І мотори були японські вартістю як нова японська машина, а сам човен мало не у американських військових служб куплений. А як висловлюються люди - блювати хочеться. У фашистській Німеччині так не висловлювались про ворогів!
Та не з жиру у море лізуть! А через те, що дітей годувати треба, а працювати нема де. І платять рибаки усім - і своїм, і росіянам.
А знаєте, хто найбридкіше висловлювався про порубаних гвинтами катера хлопців? Не повірете: деякі "товариші" з севастопольського сайту.
Sad Memory писал(а):
Неужели нельзя решать такие вопросы без человеческих жертв.

А! Слів не підбереш. Ніколи в житті, зроду такого не було.

...

Natala:

Мої вітання з сонячного Криму. Smile

...

Калинихта:

Катерина-Ф писал(а):
А в нас минулої ночі у селі трагедія сталася.

Катрусю, спостерігаю за перебігом подій в новинах. не перестає дивувати "братська" зухвалість. схиляюся, що погранці були "під мухою" і таким чином розважилися....... в будь-якому разі, це політика, а страждаюємо ми, прості громадяни. не дарма у нас є приказка: пани чубляться — у холопів чуби тріщать....

Катерина-Ф писал(а):
моє село Безіменне

а я відпочивала у вас в селі, в "глибокому" дитинстві . пам"ятаю лише, що на базі було повно троянд. знайду фотку - викладу.

...

Катерина-Ф:

Natala писал(а):
з сонячного Криму.

Наталочко, приєднуйся! В нас тут теж тепло й сонячно. Розповіси про себе, про своє місто? (Про місто бажано фотопрезентацію.) Laughing
Калинихта писал(а):
на базі було повно троянд.

Мабуть, у "Зорях"? Це в середині села, просто на морському узбережжі. А якщо в якомусь іншому, то вже поза межами. За ті бази та пансіонати не скажу. Хоча троянди - достатньо звичайні квіти для наших пансіонатів. Їх і тепер чимало росте.
Калинихта писал(а):
в будь-якому разі, це політика

Що є, то є: аякже, треба ж показати "чубатим" їхнє місце.
Хоча, прости мене, Господи, хлопці знали, на що йдуть: у морі може раптово шторм зірватись при ясному небі і так же вщухнути, можуть за кілька хвилин хвилі такі піднятися, що не те що човни, сейнери не втримуються, і за кілька хвилин улягтися. Можна заблукати... Так і хлопці могли заблукати: не по навігаційних приборах йшли, а практично навмання. А коли з прикордонниками зустрілися, то щоб не затримали й не відібрали човна (а до того ж ще потім доки розберуться, як у чужі води потрапили, те та се, штафи там і т.і.), то можливо, що намагалися втікти.
Днями один з рибаків розповідав, що погранці й стріляють по людях - не лише у повітря, а на ураження, і з гелікоптерів стріляли, усе буває.
Трьох загиблих, до речі, вже знайшли. Одного не за документами, а за татуюванням впізнали. При тому не рідні, а за описами - слідчі. Іншого - теж за ознаками. Третього - теж. Останнього ще шукають. Останній начебто в реанімації. І рідних теж нікого не пускають. Коротше, просто жах.

...

Alice Wonder:

Всем привет! А я из ДнепропетровскаSmile

...

Птичка певчая:

Приветик всем. Я из Мариуполя, смотрю, из Донецкой области много девочек, это радует)

...

Тира:

Добрый вечер нашей хате)) Инна, молодец, как всегда с юмором
а я пришла поплакаться

Страдаю не из-за того, что нашего парня увела американская актриса, а из-за ее комментария

то ли у меня с юмором туго, то ли это феминистские шутки такие) Чет как-то тоскливо, когда нормального мужика держат за "тряпичную куклу"
Или он столько морд набил на ринге, что теперь хочется самому... того...

...

Оксаночка:

Тира, совсем недавно где-то слышала, что их отношения окончены. Видимо не за того она его держала))

...

Vanechka:

Привіт, дівчата! Давно тут не була та от вирішила поділитися. Надіюся, у всіх все добре))))

Сьогодні в моєму рідному місті була неймовірна спека. Літня біла сукня, легкі босоніжки, сонцезахисні окуляри.... і ніби ніщо не віщувало біди. Та о 16.00 почалася гроза: грім, блискавки і страшенна злива, яка, буквально, затопила місто.

Я до дому потрапила біля восьмої. Вихожу з роботи, а мені охоронець каже(я без парасолі, вона б і не спасла): Босоніжки знімай))))
В нас народ ходив босоніж із взуттям в руках

...

Vanechka:

Оксаночка писал(а):
Машинки жалко. Затопило всё конкретно.

приємного мало, але прорвемося.

знайшла щойно в інеті))))

...

Vanechka:

Оксаночка писал(а):
Ездили на турбазу за город, накупались, назагорались от души. Жаль, что только два дня удалось урвать))

Супер! а я вже встигла забути про те що відпочивала на морі(((
Alesia писал(а):
Іванка, сонце, ти як не з"явишся, так обов"язково з якимось природнім катаклізмом - то снігом тебе замете, то водою заллє)))

На цей раз, я привіт в Київ передавати не буду(такий як в березні ),бо в столиці народ непристосований живе

Alesia писал(а):
Так, а де ти на фото у легкій літній білій сукенці?

Alesia писал(а):
Пару років тому у Києві під час неймовірного дощу на Сирці не витримала система стоку води.

В нас, по ходу, по всьому місту системи стоку не витримали))) бо то фотки з різних куточків міста

...

makkaila:

Привет!Я из Киева.

...

Vanechka:

» Отпуск в Болгарии

Привіт, красуні!!!! Почитала ваші пости, посміялася від душі)))
Усіх новеньких ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!!

Я з моря приїхала вже давно та лише зараз маю час поділитися інфою і фотками.

В цьому році відпочивали в Болгарії на Сонячному Березі. Дуже сподобалося. А ціни приємно здивували)))
Туристичний комплекс «Сонячний Берег» займає семикілометрову смугу на узбережжі Болгарії. Це найбільший курорт, який є частиною Несебра - одного з найстаріших міст Європи. Історія міста на острові нараховує, як мінімум три тисячоліттями: щорічно археологи відкривають все нові сліди древніх культур і цивілізацій, що жили на півострові. Несебр включений до списку світової культурної спадщини: в 1956 році він був оголошений містом-музеєм, а з 1983 року перебуває під егідою ЮНЕСКО.

Від нашого готелю до старого міста можна було пройтися пішки (20 хвилин), проїхатися на звичайному автобусі за один болгарський лев або ж на невеликому "трамвайчику", вартість проїзду в якому становила три лева (1,5 євро). Більшість туристів, особливо батьки з маленькими дітьми, вибирали, звичайно ж, останній варіант.

Життя на вузеньких вуличках Несебру, викладених старовинною кам'яною бруківкою, не вщухає до пізньої ночі. Чисельні лотки, магазини, кафешки, ресторани, кондитерські, картинні галереї пропонують велику кількість найрізноманітніших товарів. Тут можна купити магніти, керамічні вироби ручної роботи, ікони, цукерки, вина, одяг, шкіряні сумки, ювелірні вироби та серію косметичних засобів з екстрактом троянди або півонії. Ми накупили всього і потрохи))))

Їздили в старе місто кілька раз. Там атмосфера особлива. Іноземців просто купа, і що приємно вразило, багатенько українців!

...

Ganna:

» Отпуск в Болгарии

Vanechka писал(а):

Ganna писал(а):
Я іще в Бургас і Созополь їздила теж дуже гарні міста.

Де фото???? мені, нажаль, не вдалося з'їздити в Созополь, ми пізно схаменулися(((( хоч на фотках побачу!

Зараз виправлюсь)))

...

Калинихта:

дівчата, моя в шоці!
нещодавно зайшла на роботі мова про київські ворота (золоті, львівська брама, лядські). кажу колезі, що ще підлітком була в музеї під землею на Майдані, в якому був лише фундамент воріт. питає, розкажи конкретно де це, теж хочу подивитися... починаємо гуглити

найсумніше, що не залишилось ні однієї світлини того музейчику. в усякому разі, гугл не знайшов. мо, в музеї Києва є? бачив хто? давно не була там...

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню