Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Angora:

Здравствуйте!!
Я на форуме совсем недавно и очень рада,что столько тут землячек!Я из Харькова!!
Приятно познакомиться со всеми Вами Very Happy !!!

...

Angora:

Yanita Vladovitch писал(а):
привет! Расскажи о своем городе. Фото прилагать обязательно

Привет!Рассказывать очень много.Город большой, 2,500 миллиона жителей.Первая столица Украины. Главное очень красивый,есть что посмотреть.
Вот пожалуйста посмотрите,только не фото а видео ...Спасибо ..Очень рада познакомится!

[/b]

...

Калинихта:

Леся, я відпочивала в Бердянську років 8 тому. в санаторії Лазурний. по соцстрахівській путівці матері та дитини. так ось в сан-й Бердянськ їхати (йти) через Лазурний хв 30. с-й Бердянськ стоїть на самому березі і моря і вважається найкращим на цьому курорті. та до міста там діставатися немало...... честно кажучи, мені вистачило одного разу. в осінньо-зимовий період я віддаю перевагу санаторіям західної України. що тебе саме цікавить? спробую відповісти

...

Alesia:

» Евромайдан 2013

...

Калинихта:

ой, дівчатка, жах, що робилося. знаєте, що найбільше обурює? ми платимо податки, за рахунок яких утримуються силовики задля нашого ЗАХИСТУ!!! а що вони роблять?!!! наказ?!!! а сам голови не маєш? щось я дуже сумніваюся, якщо буде наказ зістрибнути з 10-го поверху, то хоч один стрибне...... і саме головне, не бояться, що це повернеться до них та їхніх сімей.

...

Alesia:

За даними експертів, основні українські канали (1+1, Україна, 5-ий канал) висвітлюють події досить об"єктивно і неупереджено. Зауважень і претензій щодо них немає.
А як учасник і очевидець скажу, що насправді страшно. Головне - не піддаватися на провокації (особливо щодо штурму головних адмін- та держбудівель) і знати основні правила поведінки в таких ситуаціях. Вчора ми з друзями потрапили в саме пекло провокації біля штурму АП. Чути на власну вуха вибухи шумових гранат, бачити цей сизо-сірий дим, підсвічений жовто-гарячими прожекторами, вдихати запахи сльозогінного газу, бігти в натовпі від беркуту - страшно.
Тому:
- ніяких високих підборів, ніяких спідниць, ніяких норкових шубок. Штани, зручне тепле взуття, зручний верхній одяг.
- ніяких дамських сумочок. Найкраще - взагалі без них обійтися, щоб нічого не заважало. Як варіант - маленький рюкзачок, який можна швидко закинути за спину.
- ніякої туші для вій. Якщо без цього ніяк, альтернатива - олівець для очей.
- обов"язково з собою марлеву пов"язку - вона захистить від сльозогінного газу, або товсті шарфи. Народ каже, що дуже гарно захищають очі окуляри для води.
- обов"язково з собою пляшку чистої води, не мінеральної. Водою змочуються шарфи і дихати через них, водою вмитися і промити очі.
- ніколи не бігти вниз. Лише наверх.
- не бігти разом з натовпом, обрати протилежний напрям.
- мобільний телефон має бути заряджений повністю.
- ну і загалом, війна - не жіноча справа. Ще й тому, що хлопці/чоловіки/друзі будуть відволікатися і переживати за вас, замість того, щоб приймати адекватні виважені рішення.
Це мої власні висновки. А сьогодні знайшла ось такі картинки і рекомендації в Інтернеті.
І ось ще порада самозахисту від фахівців.
Люди, налаштовані рішуче, йдуть на Майдан з касками (навіть будівельними) / шоломами. Лікті, зап"ястя і коліна закриті спеціальними чохлами. На спині закріплена ременями спеціальна "подушка", яка захищає спину від копчика до лопаток.
Все це я вчора бачила вперше за все своє громадянсько-свідоме життя. Сьогодні вдома, відпочиваю.

...

vita-life:

У мене постає питання. Навіть декілька.
1. Хто організував вихід дітей на Майдан? Грошей не вистачило наймати дорослих? А діти за ідею і самі вийдуть...
2. Де були лідери, так званої опозиції, коли розганяли в ночі мітингувальників? Я розумію, що після Вільнюса хотілось відпочити... Чому не несли ці самі лідери чергування? По черзі можна було поспати.
3. Якщо ці лідери так добре проінформовані, коли і скільки силовиків їде на Київ, про водомети та ін., чому не знали про те, що силовики будуть на майдані тієї ночі?

...

Vali:

Оскільки в нас літературний форум, то все ховаю під спойлер

...

vita-life:

...

Alesia:

Особисто я чітко розділяю політику та громадське волевиявлення.
Провокації під час вуличних демонстрацій - давно відпрацьовані у світі технології.
Особливо ефективно вони діють у тому випадку, коли вже пролилася кров і є жертви серед мирного населення. Це не мої припущення і міркування - це елементарна логіка.
Я саме була на Майдані, коли відбувалися ці події біля КМДА. Хто давав команду "брати" київську мерію - я не знаю. Самого оголошення про це я не чула. А кияни знають - між Майданом і мерією кілька хвилин неспішної ходи.
Наступне. На відео стоїть дата - 24 листопада. Звісно, я не все знаю - як пересічна громадянка, але не чула, щоб до 30 листопада - зачистки Майдану - у Києві були такі бійки і сутички. А нарізку з відео можна зробити яку завгодно.
Готовність людей до рішучих дій і вчинків, особливо у такій кількості, якщо їх тисячі і десятки тисяч, дуже сильний і впливовий інструмент маніпулювання. А наш народ таку готовність має, "покращення" уряду свою справу зробили.
Крім того, під час таких подій - не знаю, як правильно це називається - вивільнюється вся негативна енергетика, яка є в кожній людині. І людина, абсолютно мирна у спокійний час, стає набагато агресивнішою.

Київ завжди був демократичним містом, навіть за останні понад 20 років він бачив і пережив багато подій. Але такого звірства у ньому не було. Хіба що можна згадати події, які розгорнулися під час похорону Володимира Романюка 1995 р., патріарха УПЦ КП. Тоді теж беркут попрацював у повну силу, постраждало багато людей, у тому числі й інтелігенції - наукової, творчої. Я знаю особисто багатьох з них - тих, хто відчув на собі тоді беркутівські дубинки. Кандидати, доктори наук, переважно жінки - люди, які апріорі не вміють чинити спротив.
І цей вільний, свободолюбивий дух Києва нинішня донецька влада так і не зрозуміла. Технології залякування, маніпуляцій, терору, інші різні види технологій сьогодні у Києві використовуються сповна. Мені було дуже незвично, і навіть дико, бачити людей у будівельних касках, які вийшли на мирну акцію протесту - коли таке було в Києві? Ніколи. Реально не вкладається в голові, що могли бути застосовані такі силові і криваві методи розгону демонстрантів. В кінці-кінців, ми ж насправді розташовані у центрі Європи, ми демократична європейська країна! Які добивання лежачих? Яка тисяча беркуту на триста студентів? Звідки це взялося в Києві? На мою думку, зараз відбувається боротьба різних менталітетів, способів життя, світоглядних уявлень. Те, що є нормою у деяких регіонах, для Києва дикість і нонсенс. Фактично Києву нав"язуються абсолютно нецивілізовані, поліцейські варіанти вирішення проблем, які притаманні авторитарній поліцейській країні.

Я колись цікавилася трошки цією тематикою, читала відповідну літературу, у першу чергу - публікації НАВС, принаймні ті, які знаходяться у відкритому доступі на їхньому сайті. Є інформація для роздумів.
І я вірю не сотні провокаторів, а десяткам і сотням тисяч українців.
І ще такий момент. Особисто я не можу назвати себе палкою прихильницею нашої опозиції (це коректно кажучи). Але іншої однак немає. І альтернативи для мене теж немає.

...

Тира:

vita-life писал(а):
І чому тепер вірити?

Вита, этот ролик - сборная солянка из нарезок старых записей. В основном с "афганских волнений", когда участникам боевых действий сняли льготы. Но есть и свежие куски.

...

Alesia:

Українці - нація з почуттям гумору, однозначно))

...

Vanechka:

Привіт, дівчата! Давненько не була на форумі. Почитала ваші пости. Хочу процитувати слова мого земляка, якого я поважаю,(Доречі, саме він написав слова пісні "Брат за брата")Сашка Положинського:

"Жах! Купа величезних постів про те, що треба зробити. Багато побажань і висловлювань підтримки. Безліч питань про те, що буде і що робити далі. Неміряно закликів ставати лідером або йти в президенти. І майже немає заяв, на кшталт: "Я, такий-то, готовий робити те-то, робитиму це так-то, щоб досягти того-то. Готовий взяти на себе відповідальність та організовувати людей". Як робити революцію, як змінювати життя?"

...

vita-life:

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню