Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Калинихта:

Alesia писал(а):
Особисто я чітко розділяю політику та громадське волевиявлення............

+1
Alesia писал(а):
Українці - нація з почуттям гумору, однозначно))

Олеся, wo
vita-life писал(а):
І чому тепер вірити?

Віта, подивись оперативну зйомку каналу інтер, там дуже добре видно відкіля ті провокатори....
і не має кращої провокації, ніж стіна силовиків. вони стали ПРОТИ людей, а не поруч, а не спиною, захищаючи...
крім того, кожна людина має свою голову, з мізками, з думками. і, якщо я з чимось категорично не згодна, ніхто не заставить мене це зробити.

...

Alesia:

Дівчата, пропоную вам переглянути не-мілітарні відеосюжети.
Вітуся, по деяким позиціям з тобою згодна. Різниця між владою і опозицією - у тих ресурсах, якими вони на даний момент володіють. На стороні влади - фактично безмежний адміністративний та фінансовий ресурси, а також окремо варто виділити силовий. На стороні опозиції - людський.
Але! Чесно - на даний момент я пропоную призупинити обмін думками на цю тематику.

...

vita-life:

Alesia писал(а):
Вітуся, по деяким позиціям з тобою згодна.

Лесюнь, я теж згодна по деяких позиціях з тобою, з дівчатками. Просто хотіла показати деякі моменти з іншого боку. Що не все зовсім так, як доноситься народу в вуха. Сумно те, що я знову, якщо будуть вибори, не знатиму за кого голосувати. Є в мене одна історія з життя: в нашому селі жила одна жінка, я ще її пам"ятаю. Так от - вона виходила заміж, і як цнотливе, забите дитя, питає у матері: А коли будемо лягати спати, з якого боку мені коло нього лягати? А мати каже: З якого боку не ляж - він все одно своє діло зробить. От так і я в останній час - за кого не проголосуй - результат один...
Alesia писал(а):
Чесно - на даний момент я пропоную призупинити обмін думками на цю тематику.

Згодна. Ми ж тут на тему літератури спілкуємся. І, не дивлячись на різні переконання, я готова потиснути кожному руку.
Alesia писал(а):
Дівчата, пропоную вам переглянути не-мілітарні відеосюжети.

Потішило. Я сьогодні теж бачила подібний сюжет. Ще один доказ того, що всі ми - люди, не дивлячись ні на що.

...

Alesia:

Калинихта писал(а):
Олесю, сама моніториш інет?

Ох, сама)) фактично цілодобово - за винятком кільком годин сну і дороги туди-сюди (ну, і різних справ). Цікаві речі виявляються, моніторинг - серйозна штука. Не відкрилося жодне посилання на тему "Бізнес Сашка Я-ча в картинках", хоча було подане на різних інформаційних порталах. Не відкрилося жодне посилання на тему "Неожиданное заявление В.Я-ча-мл. о Евромайдане", остання спроба мені взагалі видала таку заяву: "Вы, наверное, заблудились". Shocked
Буквально сьогодні з"явилися серйозні журналістські статті про джинсу в ЗМІ. Ну і ось увечері активно пішли публікації, що президент у Сочі погодився вступити у МС в обмін на дешевий газ і 15 млрд. дол. За кілька хвилин перед цим було подане міркування одного експерта, що влада масово після 21 листопала продає стратегічні об"єкти сусіду. Було і кілька аналогічних за темою статей про варіанти угоди і долю ГЗТ.
Щось мені під вечір стало зовсім сумно((
Ну і протягом цілого дня "висіли" 2 новини у рубриці "Курйози": "В Казахстане решили бороться с инцестом среди коров" та "В Макдональдсе вместо гамбургеров клиентам вручили пакет с деньгами"))

...

vita-life:

Вибачте, дівчатка. Не здержалась. Коментувати не буду.

Ще на одному сайті, де спілкуються військові між собою, з"явилась інформація про те, що в лікарні помер 19-річний солдат внутрішніх військ. Не знаю, наскільки це правда. Новин сьогодні навмисне не дивилась.
І трішки приколів:

...

Alesia:

Тайваньські мультиплікатори разом з україно-американським документалістом Дем'яном Колодієм створили мультик про ситуацію в Україні.
Головний лиходій ролика - президент України Віктор Янукович, якого зобразили у вигляді царя.
Автори мультфільму наголошують на тому, що президент не мав права покидати країну під час революційних подій.
джерело
Також пропоную фото про київську мерію - погляд зсередини та Євромайдан. Даю безпосередньо посилання на першоджерела.
Евромайдан глазами запорожских журналистов
Будівля КМДА стала "штабом революції"
Ночной Дозор. Жизнь украинского Евромайдана после захода солнца.
#Євромайдан на плівку. Фото Романа Бордуна
2 грудня 2013. Єврореволюція триває!
Як каже Віта - "Без коментарів". Першоджерела.
vita-life писал(а):
Не знаю, наскільки це правда. Новин сьогодні навмисне не дивилась.

В ukr.net про це інформації я не побачила. І станом на 17.09 в Києві досі не було.

Додаю.
Антимайдан в Маріїнському парку (фото)

...

Alesia:

Власть испытывает технологии обезвреживания интернет-ресурса
(публікація з харківського інтернет-огляду "Главное")
Думаю, не сильно помилюся, якщо висловлю припущення, що окрім інтернет-ресурсів, починають використовуватися також відео-ресурси.

...

Alesia:

Привіт, дівчата! Я щойно з Майдану, здала вахту)) Була присутньою при двох провокаціях:
1. На розі вулиць Шовковичної та Інститутської біля офісу Балашова, де знаходиться один з кордонів міліції, яка заблокувала Маріїнський парк. Ми підійшли, коли саме того чоловіка пов"язали. І хоча новини уже передали, что у нього зброї не було - очевидці кажуть, що все ж таки була. Народ діє дуже організовано - його тут же оточили, не чіпали, знімали все на камери та мобілки, викликали міліцію. Їх було троє, двоє втікли, одного спіймали.
2. На Майдані трохи в бік Європейської площі. Абсолютно п"яний молодий чоловік розбив заднє скло однієї з припаркованих машин, поводив себе дуже агресивно, кричав "Давайте на меня, по одному" і т.д. Штани майже зповзли, курточка порвата, спина гола. Типаж класичний - коротко стрижений, ніс явно перебитий у декількох місцях, шрами на обличчі. Дуже агресивно себе поводив, явно хотів спровокувати бійку. Тих, хто вже ліз до нього у відповідь, самі люди заспокоювали і не давали провокувати далі. Але в мене таке враження, що він був не просто п"яний, а ще щось там було - чи обкурений, чи що, неадекват повний, пальці на руках якісь скрючені. Що й стояв, трусився періодично.
А так все було суперово! З"їла революційний бутерброд з салом, випила революційною напою з калини, лимону та імбирю з величезної металевої бочки - ух, пробрало))) 5 годин ми ходили по всіх стратегічних точках. Хотіли зайти на територію Антимайдану - але там все оточено хлопцями зі щитами, контактів немає. ВВ, які стоять зі щитами, йдуть на розмови з людьми досить охоче, хлопці поводяться абсолютно привітно. Жінки за них переживають - вони почали знімати свої каски, дівчата почали кричати, щоб одягнули - голови треба берегти)) Все скло їхніх автобусів обклеєне наклейками - місця вільного нема. Ще й народ писав пальцями по бруду речівки типу "Троєщина за Майдан"))
Насамкінець на Майдані послухали черговий концерт і попхалися на Золоті ворота на метро.

Добавляю.
В Інтернет з’явилися вражаючі фото «Маршу мільйонів». Фото
Повалений Ленін спровокував масове виробництво фотожаб українцями

...

Калинихта:

...

Рудана:

Я боюсь.Я действительно боюсь того,что происходит в Киеве. этот непонятный "майдан".
Вот объясните мне,ради чего этот весь цирк.
Не пролезли в Европу? А вы документ хотя бы читали? Если подписать то,что нам подсунули,то через 10-20 лет наши дети будут бесправными рабами на собственной земле и поглотителями некачественных и ненужных продуктов..И будет как в фильме : "Промышленности - нет,сельского хозяйства - нет,населена роботами."
Вы обратите внимание на Венгрию,Болгарию.
Ещё 20 лет назад Венгрия была страной с мощным сельским хозяйством.Спросите у мам ,Как бегали в СССР за венгерскими консервами.
У Болгарии было сильное и конкурентноспособное производство.Где это все.?
Дальше. Мне противно,когда восхваляют и продвигают гомосексуализм. Нет,я не гомофоб,но то что происходит в кровати под одеялом не стоит выносить на публику. А ведь если мы подпишем эти документы,то у нас будет не "мамуся" и "татусь",а "родитель1" и "родитель2". Вот вам это надо?
Кто вам сказал,что вас пустят в Европу? НИКТО ШЕНГЕНСКИХ ВИЗ ВАМ ДАВАТЬ НЕ БУДЕТ! Вас даже на работу туда ОФИЦИАЛЬНО никто не будет брать. У них свои специалисты есть,которых тоже трудно устроить.
Прежде чем подписывать документы решающие судьбу страны и народа - надо хотя бы спросить у народа " А хочет ли он?"

Вам не нравиться Янукович. Ради Бога! В 15 году выборы - выбирайте другого. Но ПО ЗАКОНУ! Как говорят "Эуропейци" - демократично.
И с чего вы все взяли,что нынешние керманичи оппозиции белые и пушистые? Что как только они станут "у руля" - наступит общее благоденствие?
Для благоденствия надо РАБОТАТЬ! И не потом,а сейчас.Что бы пенсионеры получили свои пенсии,бюджетники - зарплаты.
И вот что интересно.В Украине начинают всяческие "майданы" те области,которые сидят на дотациях.
Ребята,а вы не охр..ли. Почему мои деньги уходят на зарплату всякой шушаре,которая потом мне будет рассказывать,как мне жить. И решать за меня,как мне жить,кого уважать,кого считать героем.
Вот поэтому мне страшно.
А если у кого-то возникнет вопрос "Почему я не отстаиваю свои интересы в Киеве?" отвечу просто. Мне некогда.Я работаю. Скоро Новый год и детям (а их 3е) нужно купить подарки.

...

Тира:

И Вам добрый вечер, уважаемая пани Рудана.
Рудана писал(а):
этот непонятный "майдан"

Вам не понятно, чего хотят тысячи людей, собравшихся на Майдане?
Вы не знаете, что произошло в ночь с 29 на 30 ноября?
Рудана писал(а):
Мне противно,когда восхваляют и продвигают гомосексуализм

Не слышала ни одного такого лозунга на Майдане.
Рудана писал(а):
В 15 году выборы - выбирайте другого. Но ПО ЗАКОНУ!

У нас не действуют законы. Вы уверены, что до 2015 не изменят Конституции в угоду правящей клики?
Рудана писал(а):
А если у кого-то возникнет вопрос "Почему я не отстаиваю свои интересы в Киеве?"

Пока Вы не вышли в эфир, таким вопросом вряд ли кто озадачивался.
Рудана писал(а):
Ребята,а вы не охр..ли.

Мы - нет. Мы на литературном форуме.

...

Рудана:

Тира писал(а):
Вам не понятно, чего хотят тысячи людей, собравшихся на Майдане?
Вы не знаете, что произошло в ночь с 29 на 30 ноября?

Объясните мне чего же они хотят?

Тира писал(а):
Не слышала ни одного такого лозунга на Майдане.

Вырвано из контекста. Некрасиво перекручивать смысл.

Тира писал(а):
У нас не действуют законы. Вы уверены, что до 2015 не изменят Конституции в угоду правящей клики?

А призывы к перевороту - это законно?.И,кстати,законы у нас принимает ВР. Что бы не принимать неправильные законы ,депутатам от Оппозиции надо просто прийти на сессию и проголосовать.

Тира писал(а):
Пока Вы не вышли в эфир, таким вопросом вряд ли кто озадачивался.

Ваша фраза воспринимается как оскорбление.Культурнее надо. Вы же все-таки
Тира писал(а):
на литературном форуме.

Мадам,Вы напоминаете мне нашу ОППУ. Слышу только то,что хочу. Говорю только то,что выгодно.
И пока меня не затоптали.
Я высказала свои мысли ,как и другие люди на форуме. Жаль только, что люди ,поддерживающие "майдан",что сейчас,что в 2004 слышат только два мнения:"свое" и "неправильное".

...

Калинихта:

Рудана писал(а):
Не пролезли в Европу? А вы документ хотя бы читали? Если подписать то,что нам подсунули,то через 10-20 лет наши дети будут бесправными рабами на собственной земле и поглотителями некачественных и ненужных продуктов..

Мадам, я так понимаю, вы предлагаете "пролезть" в мс (варианта только два - уж больно лакомый кусочек наша ненька). там мы будем все баринами, а не рабами, и вообще будем отлично жить.....конечно же, вам с алчевска виднее. но большинство почему-то предпочитает евровариант.....
и, самое важное,
Тира писал(а):
Мы на литературном форуме.

поэтому никто никому не навязывает свое мнение, а делятся своими впечатления.....

...

Рудана:

Калинихта писал(а):
Рудана писал(а):
Не пролезли в Европу? А вы документ хотя бы читали? Если подписать то,что нам подсунули,то через 10-20 лет наши дети будут бесправными рабами на собственной земле и поглотителями некачественных и ненужных продуктов..
Мадам, я так понимаю, вы предлагаете "пролезть" в мс (варианта только два - уж больно лакомый кусочек наша ненька). там мы будем все баринами, а не рабами, и вообще будем отлично жить.....конечно же, вам с алчевска виднее. но большинство почему-то предпочитает евровариант.....

Ну,не Алчевск,а Кривой Рог.
Виднее.Может быть.Вы не задумывались о том,почему промышленные Восток и Юг страны против ЕС. Всё просто. Если нас туда возьмут - то промышленность просто ляжет. За чей тогда счет будут жить дотационные западные области?.
И ёще раз повторю.Нас в ЕС никто не ждёт. Там не нужны наши спецы. Мы - всего лишь буферная зона между ЕС и Россией.

...

iruna:

Рудана, та нам не потрібно пролазити в Європу ми фактично( географічно) живемо в Європі, на привеликий жаль тільки географічно. Не хочу нікого ображати, але є корінною жителькою Західною України (Львова та Франківська). З самого дитинства слухала розповіді бабці про те, як жилося до 39 року(, тобто до приходу так званих "визволителів", і потім коли почався цей жах, який на жаль, ніяк не закінчиться. Так, форум літературний, але ми свідомі того, що оминути те, що діється зараз в Україні просто неможливо. І ще, в силу своєї наукової діяльності, доволі часто буваю, як в Польщі так і в Росії - це чорне і біле, абсолютно у всьому, борони нас Боже від мс.

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню