Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

natasha-:

Yanita Vladovitch писал(а):
Наташа, мы же не закрытый клуб. Слушаем всех, кто желает высказаться.
Янита, это очень радует. prv От вчерашних соглашений в России тоже многие не в восторге, у каждого конечно своя причина, но надеюсь в Украине не будет как в моей стране. Один человек решает сколько и кому давать из Фонда Национального Благосостояния и кого на сколько сажать. У вас еще есть надежда, а у нас.............

...

Alesia:

Привіт, Україно!
Наташенька, привет, дорогая! Если не ошибаюсь, ты у нас впервые))
Мы рады всем, всех приветствуем, а особенно - тех, кто пришел с миром)) Flowers
Вибачай - перехожу на українську))
Знаєш, насправді твої слова змусили мене замислитись: а дійсно, що думає з цього приводу народ країни-позичальника? Тим паче, що в українському інтернет-середовищі стверджується - законодавство РФ забороняє вкладати кошти в організації-банкроти. А Україна зусиллями нашого керівництва вже по суті перетворилась на країну-банкрота.
Yanita Vladovitch писал(а):
Путин на треть снизил цену на газ для Украины

Яніта, дівчата - хтось щось знайшов про умови, на яких надається ця знижка? У що це нам обійдеться?
Знайшла страшну статтю: "Янукович сдал даже Донбасс: 5 итогов встречи с Путиным"
Якщо це насправді правда, то ....
pan-terra писал(а):
як боротися із засиллям бомжів і злодіїв на Майдані, котрих туди, як і антимайдан, погнали наші можновласці.

Торі, їх же там взагалі не було!!! Коли їх пригнали? Який жах.
Яка ти молодець! У мене після роботи одна дорога - додому.

...

natasha-:

Alesia писал(а):
Мы рады всем, всех приветствуем, а особенно - тех, кто пришел с миром))
Спасибочки!
Alesia писал(а):
Знаєш, насправді твої слова змусили мене замислитись: а дійсно, що думає з цього приводу народ країни-позичальника? Тим паче, що в українському інтернет-середовищі стверджується - законодавство РФ забороняє вкладати кошти в організації-банкроти. А Україна зусиллями нашого керівництва вже по суті перетворилась на країну-банкрота.
Лесенька, может я неправильно что-то поняла в твоей фразе. Да, по законодательству РФ вкладывать в цен.бумаги с доходностью 5% наше правительство не имеет право, но депутаты Госдумы наверно будут "трудиться" день и ночь до НГ пока не подправят на что укажут.
Alesia писал(а):
Знайшла страшну статтю: "Янукович сдал даже Донбасс: 5 итогов встречи с Путиным"
В наших передачах уже целый день вещают о предполагаемых теневых соглашениях и надеются на прагматизм нашего господина президента (в чём я лично сомневаюсь, договорённость на словах, это только слова) и поэтому думаю за "сделкой" стоят личные интересы и деление барышей, а не интересы украинского и российского народа.

...

Калинихта:

Alesia писал(а):
Торі, їх же там взагалі не було!!! Коли їх пригнали? Який жах.
Яка ти молодець! У мене після роботи одна дорога - додому.

Лесюнь, вчора була на Віче. то бачила ту біду
перед сценою до стели де-не-де трапляються, а от біля Архангела Михаїла ціла купа була: брудні, дурно пахнущі, з синіми обличчями sorry
і знаете, що найбільше дратує: зараз стала така нагода привести себе в більш-менш пристойний вигляд: і одяг можна чистий взяти, і поїсти нормально, і помитися, та їм цього не потрібно! навіть звірі вилизують себе - чистять. а це чорт зна що! я працюю на інститутській, то (до Євромайдану) на розі Ольгінської майже щоранку просила бездомна. то вона "милася" вологими серветками, в усякому разі, я бачила, як протирала коси, обличчя та шию. тобто, незважаючи на казуси долі, людина залишається людиною..... зараз, коли-не-коли, зустрічаю її в районі Майдану, милостиню не просить - сита, нарядна Laughing
Alesia писал(а):
Нам ще ці знання знадобляться, ще вибори попереду - період суцільного піару, і чорного в тому числі.

оптимістка ти наша Wink

...

Alesia:

» Юрий Шевелев, украинский славист-языковед

Привіт, Україно!
17 грудня виповнилося 105 років від дня народження Юрія Шевельова (17 грудня 1908, Харків — † 12 квітня 2002, Нью-Йорк, США) - видатного українського славіста-мовознавця (одного з найбільших мовознавців-славістів світу), історика української літератури, літературного і театрального критика, активного учасника наукового та культурного життя української еміґрації. За походженням - етнічний німець, людина російської культури від народження. І - один з найвеличніших українських інтелектуалів.
Уродженець м. Харків. Прізвище при народженні — Шнейдер; псевдоніми: Юрій Шерех, Гр. Шевчук, Григорій Шевчук, Шерех, Šerech, Sherekh, Sher; Гр. Ш., Ю. Ш.
Ю.Шевельов - професор Гарвардського й Колумбійського університетів, почесний доктор Альбертського, Лундського та Харківського університетів, а також Києво-Могилянської академії.
Іноземний член НАН України (1991). Президент УВАН у 1959–1961 та 1981–1986 роках. Член Американського лінгвістичного товариства, Польського інституту мистецтв і науки в США. Головний редактор журналу «Сучасність».
Автор 17 книг та низки фундаментальних наукових праць, зокрема: «Нарис сучасної української мови» (1951), «Передісторія слов'янської мови: історична фонологія загальнослов'янської мови» (1965), «Історична фонологія української мови» (1979).
Президент Української вільної академії наук у США Альберт Кіпа понад п'ять років тому запропонував утворити українсько-американський комітет для відзначення 100-річчя від дня народження видатного українського вченого. Ініціативу підтримав Секретаріат тодішнього Президента України. Відповідний лист "пішов" на адресу тодішнього уряду, але Шевельов став, очевидно, заручником затяжної війни між нашим Президентом і Прем'єр-міністром.
Вдруге подібним чином не поталанило тепер. виповнювалося 105 років. До цієї дати народний депутат України Ірина Фаріон підготувала проект постанови ВРУ "Про відзначення 105-річчя від дня народження Юрія Шевельова". І хоча між теперішніми Президентом, Прем'єр-міністром і більшістю в парламенті повна гармонія - знову "але". Юрію Шевельову доведеться чекати якогось із наступних ювілеїв. Детальніше
Юрій Шевельов на сторінках Вікіпедії
Пропоную вам статтю харківського журналіста Володимира Чистиліна, надруковану на сайті "Української правди".

...

Alesia:

Дівчата, читайте і думайте.

...

Margot Valois:

З Новим роком!

Хай днів різдвяно-новорічних
Не змарновано буде й секунди!
І щастя вогні, розпалені в січні,
Хай горять до наступного грудня!

Танцюють всi!

...

Alesia:

Україно, з Новим роком! Україночки мої дорогі, з Новим роком!

Знайди його, злови і бережи -
Він стане твоїм другом і надією.
Цілуй його, і гриву розчеши -
І полетиш у височінь за мрією.

Будь гордою, будь гідною, красивою -
володарка розкішного коня.
І у новому році будь щасливою,
сестра моя - вкраїночка моя.

Живи і сяй, принцеса чорноброва,
Нехай блищать від щастя карі очі.
Хай кінь тебе домчить у ту діброву,
де всі бажання здійсняться дівочі!

Україночки мої дорогі, з Новим роком! Щастя вам і радості!

...

Свет Андреевна:

Мої любі україночки! Щиро вітаю Вас із Різдвом Христовим!
Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом,
зігріє вам сердце Різдвяним теплом.
Хай радість, кохання наповнять ваш дім,
оселяться щастя та спокій у нім!
Христос ся рождає! Славімо його!

...

ВЕРИНЕЯ:

ПРИВЕТ! Я ИЗ ДОНЕЦКА

...

МилаША:

Всем привет из Житомира! Действительно что то нас мало здесь. Ar

...

ЕленаМ:

Девочки, привет! Какие все тут классные. Я к Вам. Сама из Днепропетровска.

...

черепашка:

Приветик всем!!! Я тоже живу в Украине, в Харькове

...

veneciya:

привет из Хмельницкого! вижу, здесь есть мои землячки! давайте знакомиться?

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню