Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

viorika:

Анна Би писал(а):
Девчонки, пропустила последние новости. На майдане опять жарко. Поделитесь, интересно. Кто что думает?

А я уже перестала следить за новостями. Я за тех кто на майдане, кажется наши теперешние власти ведут нас куда-то не туда, но видимо я слишком большой пессимист, боюсь все закончится плохо в первую очередь для нас простых украинцев.

...

Анна Би:

Да я уже вроде как посмотрела. Опять натравливают друг на друга. Уверена что есть богатый и умный манипулятор.

...

Катерина-Ф:

Анна Би писал(а):
Опять натравливают друг на друга

Як кажуть юристи: "Шукай, кому вигідно". Ну й кому вигідно розгойдати українського човна? І потилицю не чухай... Gun

...

черепашка:

Я в принципе против любых революций, потому что после них всегда инфляция и экономический кризис. Уверена, что все это игры политиков, которые не думают о простых людях, пытаясь захватить власть любыми способами. Ведь им-то не надо думать, чем детей кормить, у них у всех миллионы в зарубежных банках. И в случае провала всегда можно зарубеж жить махнуть, ведь жены и дети их давно уже там, от греха подальше. А мы, простые граждане, будем жить дальше, на руинах революции. Ведь вспомните, Оранжевая революция тоже ни к чему хорошему не привела...

...

Катерина-Ф:

Моя сестра, лікар за фахом, кілька років пропрацювала за кордоном, а саме в Африці, в Лівії. Кожного року приїжджала у відпустку, а потім поверталася назад. Так от, два роки тому вона якраз була там під час війни.
Тож до чого я? До того, що при владі був один рід (якщо трансформувати у наші реалії - одна фінансова група). Інша - як би інше фінгрупа (за підтримки США, куди ж вони подінуться, коли стоїть питання нафти або геополітичного впливу?) - скинула і вбила Каддафі, завдяки якому Лівія за 20 років стала однією з найбільш розвинених країн континенту. Для чого скидали й убивали? Ну, приблизно під тими ж лозунгами, що в нас сьогодні лунають на Майдані: геть диктатуру, геть людожера, даєшдемократію і т.і... А насправді заради влади й доступу до матеріальних благ - нафти, газу...
Тож хоть кажіть, хоть ні, але я більш ніж впевнена, що без "благого" впливу політичних зірково-смугастих маніпуляторів не обійшлося.

...

Alesia:

І знову слово надається музикантам.

Кузьма охарактеризував цю пісню наступним чином:
"Ми не закликаємо вас лізти під кулі, ми закликаємо вас не бути байдужими до тих подій, які відбуваються!"

...

viorika:

Катерина-Ф писал(а):
До того, що при владі був один рід (якщо трансформувати у наші реалії - одна фінансова група). Інша - як би інше фінгрупа (за підтримки США, куди ж вони подінуться, коли стоїть питання нафти або геополітичного впливу?) - скинула і вбила Каддафі, завдяки якому Лівія за 20 років стала однією з найбільш розвинених країн континенту. Для чого скидали й убивали? Ну, приблизно під тими ж лозунгами, що в нас сьогодні лунають на Майдані: геть диктатуру, геть людожера, даєшдемократію і т.і... А насправді заради влади й доступу до матеріальних благ - нафти, газу...
Тож хоть кажіть, хоть ні, але я більш ніж впевнена, що без "благого" впливу політичних зірково-смугастих маніпуляторів не обійшлося.

Вам не здається, що це доволі однобокий погляд на події і в Лівії і в Україні. Ніхто ніким не зможе маніпулювати, якщо більшість задоволена становищем у країні. Каддафі може і вивів країну, хоча і це не правильний погляд, Лівію вивели якраз ті самі нафта й газ, а наскільки місцеве населення було задоволено його правлінням, можемо судити по тому, що переворот все таки стався. Якби там не було в Лівії, нашу країну не вивели а завели в глухий кут. Маніпуляції зовні завжди були і будуть, і вони ідуть з двох сторін, наш східний сусід не менше доклав свої руки ніж західні сусіди. Головне те що, не можна підняти такі масові протести просто впливом зовні, спробуйте підбурити на протести проти влади японців, китайців чи німців, та навіть тих же росіян ніхто зараз не підбурить до масових протестів, чому, а тому, що загалом вони задоволені становищем в країні, нема того глухого кута коли людина починає шукати вихід. Друга справа, кровопролиття, це крайність, але до крайності довели як дії влади, яка простіше кажучи нічого крім як просто заборонити все підряд не зробила, так і дії опозиції, вони тільки у мікрофони кричати вміють, достойних переговорів провести не змогли, в результаті як казав один з наших президентів маємо, те що маємо.

...

Alesia:

Всім привіт!
Я знову з музичною паузою. Це вже третя пісня, присвячена подіям, що відбуваються в нашій країні. Може, хтось знає й інші?

Як зазначено на сторінці youtube, пісня "Чи ви чуєте цей спів?" виконана хором випадкових людей, які об'єднались з метою висловити підтримку Євромайдану.
Абсолютно вся робота над відео і аудіо здійснювалась на ентузіазмі виконавців і тих, хто їм допомагав.
28 грудня 2013 року хор виконав цю пісню з головної сцени Євромайдану.
Ідея народилася як українська адаптація пісні "Do you hear the people sing?" з відомого мюзіклу "Les Miserables".
Після перекладу тексту пісні на українську був сформований хор з непрофесійних виконавців, незнайомих між собою, які підтримали ідею і погодились записати своє виконання пісні.

Відеоряд на пісню було в подальшому створено і змонтовано Оленою Самойленко - молодим режисером з Санкт-Петербургу, яка на момент запису прибула до Києва, щоб підтримати Євромайдан.

...

Alesia:

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 52/2014

Президент підписав Указ про відставку Прем'єр-міністра України та Кабінету Міністрів України
Про відставку Прем'єр-міністра України та Кабінету Міністрів України

...

ЕленаМ:

Девочки, думаю, нынешняя власть всерьез и надолго, от такого не уходят. Сейчас до през.выборов недолго. Оппозиции как кость что-то кинут. Потом посмотрят на якобы проколы и с новыми выборами вернутся назад. На карте Европы Украина очень привлекательный кусок. Поэтому она интересна всем. Но хотелось бы своего: настоящего лидера (хозяина в доме), нормальных человеческих законов, работы, работы, работы. В моем случае и окружающих меня людей (коллеги, родственники, друзья) за последние 3 года стали хуже жить на 50-60%. Мужу нужны жизненнонеобходимые препараты, которые последние 2 года не ввозят из Германии. Врачи, говорят, что действительно лучше нет. Но есть украинский аналог. Согласна, иду покупать и в шоке. Одна немецкая таблетка 1 грн. 20 коп., а украинская 10 грн. 65 коп. Мне оставили выбор? Нет, итак во всем. Может перескакивала с одного на другое, извините. Может слух режет. Как в стране, так и в голове.

...

Анна Клеменс:

Здравствуйте! Меня зовут Анна. Я из славного города Днепропетровска! Smile

...

Vali:

Всім привіт!
Сьгодні День пам'яті Героїв Крут! Пам'ятаймо!

...

Vanechka:

Привіт, дівчата! Вітаю вас у нашій темі!!! ЛАСКАВО ПРОСИМО!!!

...

Alesia:

Іванка, я теж пишаюся нашими людьми! І волонтерами-медиками і журналістами у тому числі!

...

Alesia:

Дівчата, я принесла вам ще одну пісню.
Ось що пише інтернет-огляд "Главное":
В субботу, 1 февраля, вечером все телеканалы Польши одновременно в знак солидарности с Украиной включили песню "Подай руку Україні" украинско-польской группы Taraka.
"Ще не вмерла Україна - поется в песне, - коли разом ми, як сім'я".
Песня сопровождалась кадрами последних событий в Украине. Джерело

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню