Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Alesia:

Усім привіт! Я знову з музичними новинами.
Кримський гітарист-віртуоз Енвер Ізмайлов, всесвітньовідомий своєю технікою гри "теппінг", присвятив свою нову композицію Євромайдану, повідомляє Українська правда.
Відеоряд до нового відео складається з кадрів, знятих під час вуличних акцій протесту у Києві.
І ще пропоную вам ознайомитися з відеозверненням лідера гурту "Бумбокс".
Лідер музичного гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк звернувся до "перевертнів у погонах", "бандитів з мандатами" і "журналістів-брехунів" щодо подій в Україні.

...

Ganna:

» Сочи-2014, Олимпийские игры

УРА!!!

...

Тина Вален:

Девочки, всем привет. hi
Примете к себе? А то я больше двух лет на форуме, а сюда не заходила. Embarassed

...

vita-life:

» ВОВ. Подвиг народа. Эл. банк документов

Дівчатка! Я вчора натрапила на один сайт: Общедоступный электронный банк документов Подвиг Народа в Великой Отечественной войне 1941-1945 гг.»
Там знаходяться копії документів про нагородження фронтовиків. Можна почитати за які заслуги їх нагороджено. Я знайшла своїх дідусів, прадідуся та ще родичів. Це таке відчуття... не передати словами. На власні очі побачити ті пожовклі сторінки...
Не знаю, чи можна давати тут посилання. Тірочко, штовхни мене - я видалю, якщо не можна.

...

Тина Вален:

» Харьковская обл., г.Красноград

Моє рідне місто - Красноград, Харківська область

...

Тина Вален:

Vanechka писал(а):
А твої улюблені місця?

Навіть не знаю. Насправді в місті не багато місць, де можна відпочити. Особливо з дітьми. Влітку любимо їздити на річку, але вона не дуже чиста.

...

Margot Valois:

Тина, мої найщіріші вітання, панно!
Мы почти рядом ;Р Рада познакомится prv

Как говорится, лучше один раз увидеть, чем сто раз услышать - за меня расскажут те, у кого это лучше получится:

...

Vanechka:

Рита, рада знайомству!!!

Alesia писал(а):
Vanechka писал(а):
Ооо, Ленін!!!)))

Правому сектору непочатий край роботи)))

це "непроизвольно" вирвалося! Для мене пам"ятник Леніна в диковинку. Я як десь їх бачу, то завжди фоткаю)) Ми в Умані з самого ранку з кумою побігли до того пам"ятника, шоб зробити світлину)))

Alesia писал(а):
Іванка, не хочеш бути головним редактором? а прийдеться)) Хто нас постійно балує різними фото-звітами?

Ммм, та я вже давно нічого не викладала((( Та і не дуже десь їздила, тільки на Різдво у Львів

...

Тина Вален:

Alesia писал(а):
Друге і третє фото з кінця - розкішні будівлі! Що то таке там колись було? справжні панські маєтки)) Ну дуже вони мені в око впали!

Это сейчас Краеведческий музей, а раньше это был дом земского врача Р.Ф. Шиндлера. Он построил больницу в начале 20 века. Здание сохранилось, в одной половине сейчас находится детская консультация, а вторая заброшена.

А это

здание горсовета. В прошлом Земская управа

...

Тина Вален:

Alesia писал(а):
Це та занедбана частина будинку лікаря,

Це сама лікарня. Будинок лікаря, це частна нинішнього краєзнавчого музею.
Alesia писал(а):
Ой, не можу, мені боляче бачити, як історичні пам"ятки руйнуються!

Мені теж. Особливо обурило те, що декілька років назад с шиком приїхало обласне керівництво і встановили на лікарню меморіальну таблицю. А на відновлення грошей нема. Як завжди.

...

Тина Вален:

Alesia писал(а):
Тіна, а що то там на міськраді за червоний прапор видніється? Це прапор міста?

Ні. Це прапор Харківської області.

Прапор міста ось такий

...

Тина Вален:

vita-life писал(а):
Тіна - чудові фото!

Sania писал(а):
Тина, какие суперские фотки! очень понравились.

Дякую! thank_you
А ось ще згадала цікавій факт про своє місто.
Константиноградом город был именован с подачи Екатерины II: в 1784 году она проезжала через эту местность и остановилась на ночлег на постоялом дворе в центре поселения (этот дом до сих пор существует, он получил статус памятника архитектуры, правда в 1998—2000 годах его реконструировали; от былого вида не осталось ничего, и теперь этот дом служит банковским помещением). Именно в этом месте Екатерину нагнал гонец, сообщивший о рождении её внука, имя которого Константин; вот Екатерина на радостях и окрестила крепость Константиноградом

...

Vanechka:

vita-life писал(а):
Ще один доказ того, що за гроші можна робити що завгодно, навіть з пам"ятками архітектури. Зате табличку залишили...

Це точно!

P.S.- Тіра, якшо не можна, свисни, я видалю))

...

viorika:

Подивилася фотографії які красномовно демонструють успіхи наших "хазяїв" у збереженні культурної спадщини і стало дуже сумно, це ж треба так дохазяйнуватись, ті будинки пережили століття, але нас напевно вже не переживуть((((
Що вже казати про Львів і Львівську область, краще подивіться самі

Це тільки малесенька частина величезної і дуже сумної картини руйнування маленького Парижу.

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню