Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Ganna:

viorika писал(а):
Підгорецький замок

Ну наскільки я знаю ведеться реставрація замку зараз. Так що може йому все таки більше пощастить.

...

Vanechka:

vita-life писал(а):
Знайоме личко! Красунечка наша!

Ой

vita-life писал(а):
Сумно таке бачити. А як згадаю ті замки напівзруйновані про які ти розповідала...

Луцькому замку повезло, його реконструювали повністю. Мені шкода Чорвоногородські вежі, які впали((( Я ще встигла їх побачити в тому вигляді у якому вони були.

viorika писал(а):
Що вже казати про Львів і Львівську область, краще подивіться самі

Нууу, тут все в порівнянні.... Львову ще гріх жалітися....

...

viorika:

Катерина-Ф писал(а):
Це ж там мушкетери короля з гвардійцями кардинала... еееее, сперечалися?

Там, там Wink
Vanechka писал(а):
Львову ще гріх жалітися....

Не скажіть, ще декілька років такого ставлення до архітектурних пам'яток Львова і більшість з них буде втрачено, тут головне фасади. Більшість будинків потерпіли внутрішні перепланування, коли з бальних залів робили квартири, те що охороняється і являється справжньою цінністю - це фасади, але їх якраз і нищать з неймовірною швидкістю, замість того щоб реставрувати пілястри, маскарони, сандрики, їх просто збивають потім штукатурять, перемальовують фасад в якийсь дикий колір, абсолютно невластивий Львівській архітектурі, простіше кажучи нищать те, що насправді і було найціннішим. Це не ремонт, це варварство!

...

Alesia:

» Рецепт: торт "Лимонник"

Дівчата, усім привіт! Сподіваюся, що новий робочий тиждень у всіх розпочався спокійно і без ексцесів, які інколи влаштовує понеділок)))
Я до вас із черговими рецептами тортиків.
Є у мене один рецепт, якому вже ... більше чверть століття так точно)) Уже й листочок пожовк, а руки все не доходили)) І ось учора нарешті я його зробила.
Я наробила фоток - дивіться і прогощайтесь))
"Лимонник" вийшов досить легким тортиком. З'їдається абсолютно непомітно))) Гостей ним не шокуєш - але для гостей у мене є інший рецепт)) Викладу його окремо, щоб не об'єднувати рецепти.

...

Alesia:

» Рецепт: торт "Торжественный"

Катруся, я вивела для себе теорему: зайві кеге не залежать від кількості шматочків спожитого тортика)) Я краще відмовлюсь від картоплі з хлібом))
А ось рецепт, яким я вражаю гостей. Назва у нього неоригінальна - "Торт "Урочистий"", тому можете вигадати цікавішу назву і поділитися зі мною))
Для приготування цього торта часу піде трохи більше))

...

Vanechka:

» Киев. Океанариум

Привіт, дівчата! Олеся тут балує рецептами тортів. А я з фотками океанарію
Ми з пані Лєсочєк, отримали массу задоволення розглядаючи всі ці акваріуми з чисельними рибками!!!

...

Vanechka:

vincento писал(а):
Красули! Затмили рыбок

Ілона)))) такі да)))

...

Vanechka:

Alesia писал(а):
Дата, місто? Передісторія?

Нуууу.... діло було так В нас в самому серці країни є таке місце... назвемо його "місце зустрічі мільйонів людей", куди я хотіла дуже потрапити, так як цілком і повністю підтримую "зібраних". Передісторія дуже довга, але цього разу в четвер зранку надумала, в п"ятницю вечері (в день Св. Валентина) поїхала (шукати своє кохання ). Мала два дні суцільного позитиву і задоволення, отримала заряд позитиву!!! А океанаріум це просто Я себе відчула малою дитиною отак я дивилася на все)))

...

greta-nata:

Дівчата, привіт, скучила за вами і нашою темою. Всіх з початком чергових робочих буднів!
Alesia писал(а):
"Лимонник"

Alesia писал(а):
Торт "Урочистий"

Оце я сьогодні вдало зайшла. Лесюню, а ти в тісто цедру не добавляєш?
Alesia писал(а):
краще печіть його прямокутником прямо у деці, інакше він буде занадто високий - в рот не влізе (я серйозно

Леся, ну це зовсім не недолік.
Бачу, Вітуля знову балую моє око своїми неймовірними мадагаскарськими лемурами!

Іванко, який з тих сюжетів саме твій?
Цитата:
Океанаріум

Яка краса!
А ось я нещодавно теж побувала:

А я внеті знайшла таких красенів:

...

Vanechka:

» Киев. Майдан

Alesia писал(а):
Це ти про шо?

це я дала відповідь Наташі про сюжет, лінк на який я викладала раніше (про Луцький будинок офіцерів).

Alesia писал(а):
Іванка, то ти шо, в Києві була???

...

Alesia:

Іванка, зараз я дам відповідь Наті, а потім буду з тобою і Леною "розбиратися"))

greta-nata писал(а):
я завжди добавляю в бісвквітні коржі, виходить набагато смачніше.

Візьму твою ідею у свій записничок!
greta-nata писал(а):
Це в прямокутній деці?

Ні, це якщо стандартна кругла форма d 24 см. Моя 28, і тому ще можна якось рота роззявити))) 4 коржі десь по 2 см кожний, + 2 прослойки джему по 1,5 см кожний, плюс крем усередині і зверху. Останній раз я просто поділила тісто пополам, і спекла у деці на один шар чорносливу, без форми))

Ну, дєвушки, що ви можете сказати у своє виправдовування? Бо я таки зрозуміла правильно)) Подзвонити - нє, ніяк, телефонів немає, мобілка розрядилась, да?

...

greta-nata:

Alesia писал(а):
Моя 28, і тому ще можна якось рота роззявити))) 4 коржі десь по 2 см кожний, + 2 прослойки джему по 1,5 см кожний, плюс крем усередині і зверху. Останній раз я просто поділила тісто пополам, і спекла у деці на один шар чорносливу, без форми))

О, то моя теж 28, бо 24 для моєї сім"ї мала, то можна буде спробувати. В мене ще була прямокутна керамічна форма для випічки, але вона так закопчується, що навіть виварка з клеєм не допомагає. Хоча при цьому, весь інший посуд стає як новий.

Дівчата, може ще хтось підскаже якийсь цікавий рецепт печені (жаркое). Хто як робить.

...

Alesia:

Іванка, ну ти зря. Якби я не могла - я би сказала. У суботу я саме товклася на кухні, їсти наготувала повні кастрюлі. Було чим гостей зустрічати. Я б із задоволенням з вами з Лєнчиком зустрілася б. І в серці столиці, і в себе вдома.

greta-nata писал(а):
якийсь цікавий рецепт печені

Я додаю у чавунчик до картоплі і м"яса молоко замість води - бабуся навчила. А так - звичайний рецепт.
Так, у кераміці смачно готувати, але зовсім непрактично)) У мене була (зовсім недовго) керамічна кастрюлька. Супчики виходили - ммм! Але один необережний стук - і відбився шматочок верху. І все((

...

Ganna:

Оксана, я працюю в центрі хоча і збоку цих заворушень, але додому добиралася тяжко. А колеги які живуть на лівому березі так взагалі на роботі зараз, не змогли виїхати(і скорішь за все залишаться там ночувати). Метро не працює, прийшлось йти пішки від метро Університет до метро Лук'янівка. Там мені пощастило і маршрутка яка йде майже до мене до дому розвернулася їхати назад не доїхавши до кінцевої, то я іще встигла сісти. Прийшлось іще постояти в пробці, але те уже дрібниці.

Запах Ветра писал(а):
За всіх загиблих сьогодні людей, незалежно з якого боку вони були...

Підтримую хвилиною мовчання.

...

Цыганочка:

Vanechka писал(а):
Можливо, я жорстока, проте, ЛИШЕ за Героїв Майдану!!! Інших мені не шкода ні на грам!!!

А мне жаль тех, кто исполняя свой долг погиб, кого не жалко так это радикалов- экстремистов, их я героями отнюдь не считаю.

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню