Украиночки, отзовитесь, кто откуда? |
| Автономная Республика Крым |
|
4% |
[ 19 ] |
| Винницкая область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Волынская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Днепропетровская область |
|
9% |
[ 39 ] |
| Донецкая область |
|
11% |
[ 46 ] |
| Житомирская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Закарпатская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Запорожская область |
|
5% |
[ 21 ] |
| Ивано-Франковская область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Киевская область |
|
15% |
[ 63 ] |
| Кировоградская область |
|
1% |
[ 5 ] |
| Луганская область |
|
4% |
[ 17 ] |
| Львовская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Николаевская область |
|
2% |
[ 8 ] |
| Одесская область |
|
9% |
[ 36 ] |
| Полтавская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Ровенская область |
|
1% |
[ 4 ] |
| Сумская область |
|
2% |
[ 9 ] |
| Тернопольская область |
|
0% |
[ 3 ] |
| Харьковская область |
|
7% |
[ 29 ] |
| Херсонская область |
|
2% |
[ 10 ] |
| Хмельницкая область |
|
1% |
[ 6 ] |
| Черкасская область |
|
3% |
[ 13 ] |
| Черниговская область |
|
1% |
[ 7 ] |
| Черновицкая область |
|
0% |
[ 3 ] |
Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?
Катерина-Ф:
Sania писал(а):Просто воспользовалась ситуацией. Это такие же, как и теперешняя власть. Дорвутся и будут то же самое творить, если не хуже.
Оксаночко, от ту саму опозицію енд компані важко назвати невладою. Де вони, в біса, сидять? Чи не у ВР? А туди не ми з тобою пройшли за списками від будь-якої партії.
Мені всі ті, хто там сидять, взагалі нагадують якесь Раннє Середньовіччя з індульгенціями: купи індульгенцію - і твори, що в голову влізе: вбивай, кради. гвалтуй - ти вже зарані СВЯТИЙ! Так і ВР: грошиків на своїй зарплатні заводського інженера або колгоспного бухгалтера прикопили, купили індульгенцію (це вже уявляйте, кому як уявляється), потрапили у списки - і все, ЛАФА!!!!!!!! Я - У ВР!!!!!!!!
vita-life писал(а):Дай Боже, щоб ці обіцянки було виконано з обох сторін, та не було ніяких провокацій.
Дай-то Боже! Та тільки віриться не дуже. При цьому (кидайте капці, але це - моя думка, тож висловлююся) впевнена на скільки завгодно, що провокація буде ніяк не з боку міліції, бо хлопцям додому хочеться, а не з катапульт коктейлі Молотова та каміння ловити. Й керівництво країни. яке б воно не було хитрож.... та безголове, заціавлене у втихомиренні.
А от тим, хто на веселій хвилі рветься у президенти, - от тим зараз якраз і на руку, якщо ще десь вб`ють душ 5 мітингарів або силовиків. А потім знову з кепочкою у руці на манер дідуся Леніна за відсутності броньовика на трибуні пострибати.
...
Sania:
Привіт, дівчата.
vita-life писал(а):Результати переговорів: домовились про перемир"я.
Я на роботі, не можу знайти всі новини. Хто з ким домовився? Янукович з опозицією? Хтось говорив від імені Майдану? Я так розумію, що вони самі визвалися на переговори? Інакше б люди не пішли в наступ.
Мені страшно. Від того, що не знаю, як припинити кровопролиття, від того, що не знаю, яким буде результат теперішніх подій.
Катерина-Ф писал(а): от ту саму опозицію енд компані важко назвати невладою. Де вони, в біса, сидять? Чи не у ВР? А туди не ми з тобою пройшли за списками від будь-якої партії.
Та так, Катрусенько, але вони не мають авторитету у людей. Уже давно втратили довіру. Ніхто їх не слухає.
...
vita-life:
Sania писал(а):Та так, Катрусенько, але вони не мають авторитету у людей. Уже давно втратили довіру. Ніхто їх не слухає.
А як позавчора під час сутичок ховалися за спинами силовиків... Ті не витримали, взялися за каміння, то ті лідери стрибали через парапети як сайгаки... А ще щоб показали рушницю, то напевне б і Дніпро перепливли...
...
Катерина-Ф:
Sania писал(а):Я на роботі, не можу знайти всі новини.
Сама така ж, сиджу час від часу намагаюся серед бездни інформації щось нове вихопити.
Sania писал(а):не мають авторитету у людей
Оксаночко, якщо про опозицію, то от тепер і намагаються чужими руками жар загрібати, щоб потіи: "От бачите. які ми хороші? Ми ж з вами на Майдані були!"
Еге ж, МИ ПАХАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо про владу, то й за тими гріхів досить, згідна.
Та й ті, хто на керівних посадах, не усі до Партії регіонів належать. А то й взагалі до жодної партії не відносяться. Керують відділами освіти, охорони здоров`я, іншими відділами та "віконцями" не самі лише регіонали. І хабарі деруть не згірше, сама бачила й відчула - аж тріщало за спиною від безпартійних, комуністів та Юліних однопартійців...
vita-life писал(а):ті лідери стрибали через парапети як сайгаки... А ще щоб показали рушницю, то напевне б і Дніпро перепливли...
...
Sania:
vita-life писал(а):Ті не витримали, взялися за каміння, то ті лідери стрибали через парапети як сайгаки...
))))) І сміх, і гріх.
Катерина-Ф писал(а):якщо про опозицію, то от тепер і намагаються чужими руками жар загрібати, щоб потіи: "От бачите. які ми хороші? Ми ж з вами на Майдані були!"
Саме так!
Катерина-Ф писал(а):Та й ті, хто на керівних посадах, не усі до Партії регіонів належать.
Згідна. Я навіть не знаю, чи партійні вони, чи ні. Але все рівно всі несуть гроші у Київ начальству. При цьому, звичайно, щось і собі залишать. Вся система гнила. Раніше теж біли хабарі. І якщо бідний підприємець щось не зробив, заплатив перевіряючому і працював далі. Потім почали вимагати виправляти помилки. Це правильно, бо є правила, яких дотримуватись треба (напр. охорона праці), але при цьому все рівно вимагають грошей! От що найбільше обурює. Вимагають! Бо їх заставляють.
І хто зна, чи це зміниться після теперішніх подій? Може буде ще й гірше - оце лякає найбільше.
...
Анна Би:
Последняя информация:
- в штурме предположительно погибло 25 майдановцев, при этом МВД талдычит, что оружие они не применяли. Интересно как это понимать?
- скорые подъезжали по 7-10 машин, вывозили раненых.
- майдановцы начали брать в плен силовиков.
- в Верховной Раде объявили срочную эвакуацию сотрудников и народных депутатов.
- МВД заявило, что из здания консерватории по силовикам стреляет снайпер боевыми патронами. Ранено более 23 милиционеров.
...
vita-life:
Мне кажется, что сейчас должны уже не политики договариваться. А те кто воюет со стороны майдана и сами силовики. Яценюк сказал, что оппозиция не контролирует майдан, а власть - силовиков. Это уже идет война - око за око... ИМХО
...
Катерина-Ф:
Sania писал(а):все рівно всі несуть гроші у Київ начальству. При цьому, звичайно, щось і собі залишать.
Пам`ятаєш незрівнянну Фаїну Раневську: "Ех, жаль, королевство маловато! Ну ничего, я поссорю нашего короля с соседним королем!.."
Не знаю, хто сварить нашіх королів, але королівства їм не вистачає. Це якщо щодо ситуації загалом - і хабарів та посад окремо.
Є в мене улюблений вислів великого Махатми (російською скажу): "Мир достаточно велик, чтобы удовлетворить нужды любого человека, но слишком мал, чтобы удовлетворить людскую жадность". Так нашим точно світу не вистачить.
Анна Би писал(а):при этом МВД талдычит, что оружие они не применяли
Анюто, якби треба було влаштувати жертви, то силовиків випустили б не зі снайперськими гвинтівками, а з автоматами, і не стрибали б по стріхам, а стрункими лавами...
Тож, знов-таки ІМХО, - це провокація з боку тих, кому НЕ ПОТРІБНА СТАБІЛІЗАЦІЯ в країні.
...
Запах Ветра:
По поводу снайперов увидела еще
такую информацию
Обнародованы имена убитых снайперами ...
Пчёлка:
Добрый день, леди. Я не из Украины, но, в последнее время, пристально слежу за событиями у вас в стране. Слежу, ужасаюсь и надеюсь на скорейшее урегулирование ситуации. Страшно говоить такие слова, как "гражданская война", но события принимают не шуточный оборот. Сейчас сидим на работе и узнаём события из
Ленты поминутно. И тут сотрудница сказала, что за выход на митинг платили и платят деньги, раньше по 100 гривен, теперь то ли по 400, и некоторые выходят, так как не прочь заработать. Неужели это правда? Сайты новостей это подтверждают.

Вы что-нибудь знаете об этом?
...
Yamii:
страшная ситуация..... судя по предложению Тигипко все сводится : ладно, так уж и быть, нате вам, оппозиция, кусочек власти! и разбежимся... и ни слова о полнейшей несостоятельности
сейчас нынешнего правительства во главе с президентом.... никто не собирается отдавать власть и им всем глубоко фиолетово, что гибнут люди... с обоих сторон.... лично мне очень горько читать слова тех, кто однозначно обвиняет протестующих не давая себе труда задуматься о том, что люди вышли на улицы от отчаянья из-за беспредела власти..., а мальчишки, защищающие эту власть, тоже жертвы этой власти....
вот говорят мы работаем, работаем.... еще немного и нам НЕГДЕ будет работать. Я живу в огромном городе, когда-то бывшем одним из величайших промышленных центров, а сейчас - заводы стоят, те, которые не стоят - зарплата у мужиков, работающих в горячем цеху около 2 000 грн. (горячий цех!) хоть КТО-ТО вложил деньги в развитие промышленности, сельского хозяйства?! блин, я понимаю, высокопарные слова, но ведь если вложить в нашу многострадальную РОДИНУ хоть немного денег мы не были бы такими нищими.... но легче все распродать... это уже давно тянется (распродажи), но в последние годы принимает угрожающие масштабы... месяц назад ехала через Харьковскую область - умирающие не деревни - целые городки.... и все СМИ сейчас представляю события в Украине как борьбу за власть.... а я вижу в этом борьбу за жизнь, НО (опять высокопарно), помните у Высоцкого "настоящих буйных мало, вот и нету вожаков..." смех сквозь слезы... нет вождей, есть шакалы Табаки.... вот такой сумбурный крик души.... а сейчас начинается беспредел.... громят, крушат, везде люди со своими слабостями и тараканами, кто-то за идею, а кому-то по приколу витрины покрушить, людей унизить... у меня мнение однозначное, хотя, вполне может быть и глубоко ошибочное, правительство во главе с президентом должно уйти в отставку.... (хотя, кого оно интересует, это мое мнение)
...
Innulya:
А я считаю, что он, и только он виноват в нынешней шокирующей ситуации в стране. Наш Царь. И единственная дорога ему - в отставку. С позором. Психически нормальный человек будет 3 месяца подряд делать вид, что ничего не происходит?.. Дождется, спалят Межигорье.... Смерти на его совести.
...
Катерина-Ф:
Щодо тих, кому вигідна неспокійна Україна і щодо снайперів:
Чтоб худого про царя
Не болтал народ зазря,
Действуй строго по закону,
То бишь действуй... втихаря
Тобто - от чує душа! - до влади дірветься врешті той, хто по саме вище вух у лайні, хто багато в чому роздмухав події, а сам тихенько досидиться до краю, вилізе зі своєю програмою і зірве куш. "Я ж безгрішний, незаплямований, чесний - може, десь, запилився, а так білий, пухнастий, з щирим серцем і відкритою душею. Або й з довгою косою.
...
Innulya:
А что? Говорят же, что наивысшего своего расцвета Украина достигнет с женщиной-президентом во главе.)
Извините, я понимаю, что юмор тут не уместен.
...
eiva:
Дня всім, дівчата. Не кажу "доброго", бо день зовсім не добрий. Що ж це коїться? І що буде далі? Невже буде громадянська? Не приведи Господи. Вже стільки молодих людей загинуло...
На роботі всіх розпустили о 12 годині додому і сказали завтра не виходити. По вулицях ходять молоді люди підозрілого виду. Колеги казали, що на Кіквідзе чули постріли. Та чи правда тому, не знаю. В магазинах ажиожат за продуктами харчування, але думаю, що панікувати рано. На власні очі бачила, що по місту їздять продуктові машини. Продукти не до отримали лише маленькі магазини.
Innulya писал(а):в Киеве перекрывают мосты.
Ця інформація не вірна. Перекрито лише в`їзди та виїзди з самого міста. Приміські поїзди поки що теж ходять. І по ТВ кажуть, що є можливість того, що поновлять рух поїздів метро, хоча в це мало віриться. Не приведи Господи, паніка, і що тоді буде?
І хоча ще поки що хочеться мислити позитивно і вірити в краще, але якщо ця влада не піде на поступки народу - нічого не буде

Тримаймося.
...