Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

Альфия С:

Девочки, здравствуйте! Я, хоть и не с Украины, но каждый день с болью в сердце смотрю новости про то, что у вас там творится. Хотелось бы пожелать вам терпения, здоровья.

...

Les:

Привіт. Я теж з Черкащини - із Золотоноші. В нас десь тітушок зупинили перед в'їздом в місто - і що вони тут тільки забули?: містечко маленьке, мітинг налічував два десятка чоловік... Страшно... А мені ще за сином в садочок іти. Приватбанк не працює, багато людей панікує... Не відомо, що буде завтра...

...

Туммиттот:

Mischel писал(а):
Это он зовет Януковича в Харьков?

Нет, в Харьков он зовет свой Беркут . Собирается от кого-то защищаться и готовит Харьков в столицы. И тут возникает вопрос: или он сливает Папу или хочет поиграть в сепаратизм. Очень надеюсь, что первое.
Запах Ветра писал(а):
возле банкоматов Привата паника, денег нет...

Конечно их не будет, раз все кинулись их снимать. Есть же определенный лимит средств в банкомате и график его пополнения. Так что, кто успел, тот и съел. Приват 24 и карточки - система электронная, много запросов - работает медленно или временно легла. Дамы, не паникуем.
По заправкам:

Заявление WOG
Аналогичные заявления от всех крупных сетей.
Так что без паники! Многие проблемы именно из-за нее и связанного с ней ажиотажа на товары и услуги, ИМХО.
Проблема серьезная - титушки. Цель их действий, собственно, тоже понятна - та же паника и запугивание. Но вот они опасны. Так что, тримаймося, по одному не ходим и бережемся.

...

sveta-voskhod:

Девочки! Сердце болит, смотришь и слушаешь новости. На работе и дома только и разговоры о происходящем у вас. Так хочется мирного договора. Столько жертв уже. Дай Бог все закончится благополучно! Мира Вам и покоя!

...

Фуся:

vita-life писал(а):
В Черкассах сьогодні щось буде. У всякому випадку очікують на заворушення. Людей розпустили з роботи. Банкомати не працюють.

Вита, откуда такая информация? Я живу в Черкассах, сегодня была в центре города, всё тихо и спокойно. Банкоматы работали, особых очередей к ним не было. Все мои знакомые сегодня работают как всегда. В магазинах, тоже тишина и покой. Только возле Обл.Держ. Администрации митингуют и в сторонке стоит Беркут наблюдая.
vita-life писал(а):
У нас по в райцентрах ездят автобусами какие-то люди, титушки или неизвестно кто, поджигают школы...

неужели это правда?
Господи Спаси и Сохрани.

...

gorlora:

Во Львове не работают рынки. В супермаркетах разметают все подряд. У банкоматов, где ещё есть деньги, сумашедшие очереди. В школу завтра детям запретили приходить. Ужас одним словом.

...

vita-life:

Фуся писал(а):
Вита, откуда такая информация? Я живу в Черкассах, сегодня была в центре города, всё тихо и спокойно. Банкоматы работали, особых очередей к ним не было.

Я тоже сегодня была в районе Зеленой. У банкоматов было по три-пять человек. В центре не была. Звонил человек у которого есть связи в МВД. Есть предположения, что будут беспорядки. Идет подготовка. Освобождают центральные улицы от транспорта, чтобы проехали пожарные, скорые. Только что звонили, что по улицам ходит молодежь с битами, бьют стекла в машинах.
П.С. Смотрю заседание ВР. Блин, дорвались до трибуны. Вот шанс политических бонусов поднабрать... Сколько можно говорить? Люди кровь проливают, пока они соревнуются в красноречии!

...

Yamii:

только что ехала домой.... конечно очереди на заправках есть и немаленькие, возле банкоматов очереди, а в магазинах ажиотажа нет, все в нормальном режиме и разъяснилась немного проблема с очередями банкоматов - зависают системы.... сейчас слушаю заседание ВР , пока только говорят и призывают друг друга принять решение, но никакой конкретики, а нет, предлагают спикера и вицеспикера снять, президента берегут....
vita-life писал(а):
П.С. Смотрю заседание ВР.

Вита, прозевала твое замечание, абсолютно с твоими словами согласна

...

eiva:

Дівчата, новини з Корсунь-Шевченківська Черкаської обл.: місто піднялось. Дорога перегороджена ще з вечора 18.02. Близько години назад зупинили 8 автобусів з тітушками, мають написи "стоп майдан". 2 автобуси зупинити не вдалось, вони розвернулись назад. Тітушок "привітали". Будуть садити в автобуси і відправляти додому.
В столиці запустили метро.

...

Пирина Пушко:

Боже, храни Украину!!!
Владыко Вседержителю, Святый Царю. Призри с небесе и виждь, како враждуют людие земли нашея и замышляют друг на друга суетное и злобное. О, Многомилостиве! Прости грехи и беззакония наша, их же ради многия скорби, беды и устрашения приидоша на ны. Благодатию Пресвятаго Духа ороси любовию изсохшия сердца людския, тернием самолюбия, ненависти, зависти, злобы, вражды, лукавства и иных беззаконий поросшия, да возрастят горящую к Тебе и братиям своим любовь, и ею да будут истреблены вси распри, раздоры, разделения во Отечестве нашем. Усердно молим Тя: мир державе нашей даруй, Церкви Твоей и всем людем земли нашея. Ты бо еси Царь мира и мира Твоего несть предела и Тебе слава и благодарение и поклонение от всех да возсылается, ныне и присно и во веки веков. Аминь

...

Alesia:

День жалоби в Україні перетворився у день смерті.
За даними департамента охорони здоров"я київської міської державної адміністрації, станом на 20.02.2014 загинуло 67 протестувальників. Загалом з початку акції протесту загинуло більше 100 людей. Більшість людей була вбита в результаті прицільної стрільби в голову, шию та серце (сонна артерія, очі, мозок, легені), а також внаслідок отримання поранень, несумісних з життям. "Ми не маємо жодного пораненого в руки, кінцівки чи інші частини тіла", - заявила Ольга Богомолець. "Це снайпери, вони діють високопрофесійно, не залишаючи людям жодного шансу на життя, на спасіння лікарів. Всі наші шанси врятувати життя цим людям були неможливими - снайпери цілять на смерть".
Медична служба Майдану повідомила, що лише за ці два дні у Києві загинуло більше сотні людей. Трупи везуть в морг у супроводі медиків-активістів, щоб отримати підписи на документах і унеможливити факти зникнення трупів чи їх спалення. Навіть Київський очільник В.Макеєнко у своїй сьогоднішній промові сказав, що йому доводиться щодня займатися похованнями десятків загиблих людей. П.Порошенко щойно заявив на засіданні ВР, що загалом маємо понад 2000 поранених.
"Використання зброї на ураження під час масових акцій заборонено усіма міжнародними законами" - заявила омбудсмен В.Лутковська. Навпаки - всі приписи акцентують увагу на мінімізації людських жертв. Особисто мене ігнорування нашою владою національних та міжнародних законів уже навіть не дивує.
Сьогодні зранку пройшла страшна інформація про десятки обгорілих трупів, яких знайшли в приміщенні згорілого Будинку профсоюзів. Точна цифра не повідомляється, зранку я читала про 7 людей.
Щойно по 5 каналу показали кадри прес-конференції Штабу національного спротиву Луганщини. Там я почула підтвердження тому питанню, яке прозвучало сьогодні в темі. Дійсно, за участь в Антимайдані пропонують сьогодні 400 грн.
Однако - розцінки розтуть. Ще місяць - півтора тому така "робота" оцінювалась у 150-200 гривень. Вочевидь, підвищення ставок має серйозні причини.

У школі, куди ходять мої діти, сьогодні був скорочений робочий день, старшокласників відпустили з останнього уроку. В моєму районі в супермаркеті "Сільпо" в обід були величезні черги. Люди купували крупи, цукор, борошно, олію 5-літровими бутлями, воду, сірники. В усіх банкоматах - страшенні черги.
І знайшла сьогодні цікаву статтю, прочитайте.

...

greta-nata:

» Майдан, 20.02.2014

Майдан 20.02.13.

Стена Плача в Иерусалиме

...

Alesia:

Ната, і я одягну, дякую. Сама робила, я правильно розумію? Оксанка, ми ж беремо інформацію з відкритих джерел, зараз може бути дуже багато неперевірених даних. Але сьогоднішній день у мені щось змінив. Зранку і в обід я ридала, у мене був справжній психоз від тих кадрів, коли хлопці під захистом щитів з фанери поверталися, щоб забрати пораненого чи тіло убитого. Четверо-п"ятеро йшли за одним! Двоє тягнуть за ноги, двоє-троє їм спину прикривають. Або й поодинці!
На Майдані від кулі снайпера сьогодні, 20 лютого, загинув викладач Українського католицького університету Богдан Сольчаник – викладач кафедри нової та новітньої історії Українського католицького університету.. Про це повідомляє Католицький оглядач. Згідно з повідомленням, серед загиблих майданівців тіло одного з викладачів Українського католицького університету упізнав його учень.
В ходе противостояния в Киеве скончался журналист спортивного издания «Спортаналитик» Игорь Костенко. Об этом сообщает сайт издания со ссылкой на информацию из сообщества Facebook «Евромайдан SOS». Тело 22-летнего Костенко обнаружили около Октябрьского дворца в центре города.
Серед загиблих під час акцій протесту у Києві є народний депутат першого скликання Верховної Ради Яків Зайко. "Народний депутат України першого скликання Яків Зайко загинув на барикадах. Царство небесне, хороший був чоловік", - написав позафракційний депутат Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook. Яків Зайко був обраний народним депутатом України 18 березня 1990 року. Входив до Народної ради, фракція Народного руху України. Член Комісії ВР України з питань гласності та ЗМІ.
Сиділа, вивчала список загиблих. Плакала, один хлопець - знайомий. Потім побачила ще одне знайоме прізвище - був шок. Але то або збіг, або родич знайомої людини.
В інформаційному просторі фігурує принаймні 3 версії щодо снайперів:
1. Це снайпери Управління Державної охорони (автор - А.Гриценко).
2. Це снайпери загону "Альфа" (http://sled.net.ua/)
3. Це якась третя сила, оскільки таких автоматів, як у них, на озброєнні на в СБУ, ні в МВС немає (це сказав у телефонному режимі 5 каналу один донецький нардеп - Ю.Гримчак, якщо не помиляюсь.) У Києві масово організовуються загони самооборони у районах. Позняки, Теремки, Оболонь, Виноградар - це дані лише за останні хвилині, причому деякі з них підтвердують мої друзі та знайомі. Дивлюся з балкону - під під"їздом четверо сусідів-чоловіків з битами. Тому що по сарафанному радіо пішла інфа, що і в нашому районі будуть тітушки. Дістала свою качалку і одягнула джинси. Не дам! Не дозволю цим ... руйнувати моє місто! Я мало що можу зробити на Майдані - і мене просто убиває факт цього, але хоча би тут допоможу!
Ось щойно пішла інформація про резолюцію Євросоюзу щодо ситуації в Україні

...

vita-life:

Депутати підтримали постанову в цілому, яка ставить на меті зупинення вогню та повернення всіх силовиків в казарми.
За таку постанову з поправками Литвина і Порошенка проголосували 236 депутатів.
Так постанова зобов’язує припинити вогонь, війська і ВВ – мають повернутися в місця постійної дислокації. Також постанова передбачає заборону використання зброї.
Також постанова забороняє блокувати транспортні комунікації, обмежувати пересування транспорту.
Кабінету міністрів і органам державної влади доручено заборонити виконувати програму антитерористичних заходів.
Крім того, в постанові наголошується, що надзвичайний стан може ввести лише Верховна Рада.
Депутати голосували, стоячи.
А після прийняття постанови вони стоячи заспівали гімн.
Українська правда
Лесюню, тримайся! Удачі тобі!

...

Alesia:

Дівчата, знайшла сильні вражаючі фото. Світлини і вниз по статті, і в горизонтальній стрічці.
Революция глазами фотографа. Влад Содель
Революція очима фотографа. Ганна Грабарська
Революция глазами фотографа. Ираклий Дзнеладзе
Революція очима фотографа. Владислав Мусієнко
Yamii писал(а):
я так і не наважилася подивитися...
Віка, я теж. Не наважилась, не готова.
Десь години зо дві тому тому я вийшла на балкон, бачу - біжить четверо молодих хлопців і всім навколо кажуть: "Ребята, идите домой. Идут титушки. Уходите с улиц". Звоню сусідці (вона в мене все знає), отримую підтвердження. І вона каже, що її старший син (неповних 18 років) з друзями, які займаються спортом, уже організували чергування по мікрорайону. Зібралося чоловік 30)) І ходять групами, патрулюють. Ми ще й посміялися, бо я кажу: "То це, мабуть, їх і прийняли за тітушок")) Думаю, що моя качалка мені сьогодні не знадобиться)) Прямо під під"їздом 6 чоловіків із якимись ідентифікаційними повязками на рукавах. Щойно заїхала у двір якась незрозуміла машина - вискочили і бігом до неї: "Давай, уезжай!" - "Та понял, понял". Так що "любимый микрорайон" может спать спокойно.

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню