Регистрация   Вход

Украиночки, отзовитесь, кто откуда?

Автономная Республика Крым
4%
4% [ 19 ]
Винницкая область
1%
1% [ 7 ]
Волынская область
1%
1% [ 5 ]
Днепропетровская область
9%
9% [ 39 ]
Донецкая область
11%
11% [ 46 ]
Житомирская область
2%
2% [ 10 ]
Закарпатская область
1%
1% [ 6 ]
Запорожская область
5%
5% [ 21 ]
Ивано-Франковская область
1%
1% [ 6 ]
Киевская область
15%
15% [ 63 ]
Кировоградская область
1%
1% [ 5 ]
Луганская область
4%
4% [ 17 ]
Львовская область
3%
3% [ 13 ]
Николаевская область
2%
2% [ 8 ]
Одесская область
9%
9% [ 36 ]
Полтавская область
2%
2% [ 10 ]
Ровенская область
1%
1% [ 4 ]
Сумская область
2%
2% [ 9 ]
Тернопольская область
0%
0% [ 3 ]
Харьковская область
7%
7% [ 29 ]
Херсонская область
2%
2% [ 10 ]
Хмельницкая область
1%
1% [ 6 ]
Черкасская область
3%
3% [ 13 ]
Черниговская область
1%
1% [ 7 ]
Черновицкая область
0%
0% [ 3 ]

Всего голосов: 395 Опрос завершён. Как создать в теме новый опрос?

kosmet:

Я очень старалась молчать. И не буду больше вмешиваться, потому что составила свое представление о взглядах тех, кто тут пишет и мнении по комментариям, а спорить не вижу смысла, у каждого свое мнение исходя из жизни и ситуации.
Одно выложу видео для тех, кто аплодировал Беркуту. Это не фейк и не монтаж, а один из моментов. Именно этот момент я смотрела в прямом эфире Громадського 18.02 ( так же как и расстрел людей снайперами, когда Гришин прото снимал майдан, как и каждое утро, и вдруг люди закричали о жертвах), когда вели стрим из кулуаров Верховной рады, а потом журналистов позвали к окну.
Видео с мертвыми, предупреждаю! Возрастное ограничение!

А девушкам и женщинам из России скажу, что посмотрев, как ваш омон задерживает митингующих - пойму, если вы им суп будете носить. На здоровье. Может это и не всегда так, но они вели себя очень профессионально на тот момент.
Наши беркутовцы до всяких коктейлей, камней и прочего, кидали студентов в автозаки уже избитыми и с переломами, без средств связи, не оказывали никакой мед.помощи при тяжелых черепно-мозговых травмах, нанесенных ими же, забивали до смерти "экстремисток"-пенсионерок, ликвидаторов Чернобыльской аварии, резали задержанных ножами, раздевали догола на морозе -20, засовывали ножи в прямую кишку.
Это все запротоколировано, есть видео свидетельство и медэкспертизы.
Я знаю Богомолец Ольгу лично, я проходила у нее в институте стажировку, и ей я верю.
Так что, кто хочет забирать этих "героев" к себе - мы держать не будем, спасибо скажем.

Извините, за некоторую эмоциональность, но не надо путать грешное с праведным только потому, что кому-то не хочется в Европу, а кому-то в Таможенный союз. Политика и личные предпочтения - это одно. А садисты в правоохранительных органах - совсем другое.

...

vita-life:

JuLyasha писал(а):
Так всё же, вопрос к тем, кто поддерживает Майдан - по вашему мнению, нельзя было обойтись мирным путём, как раньше? И почему сейчас такое небольшое кол-во людей приняло более радикальные меры, чем тогда?

Юляша, вчера все-таки досмотрела одно видео от которого долго отмахивалась, мол кто-то что-то придумал. Не знаю... я не психолог, но человек либо знает о чем говорит, либо уверен в том что говорит. Но его слова подтверждают то что рассказывали те кто там был. Особенно сценарии ближе к концу видео.

kosmet писал(а):
Видео с мертвыми, предупреждаю! Возрастное ограничение!

Олечка, у меня видео не открывается, хоть расскажи о чем оно.

...

Yanita Vladovitch:

Не було можливості написати раніше, тому напишу із запізненням.
Я просто в шоці від подій, які відбулися минулого тижня в Україні.
Зараз дуже багато протилежної інформації - хто у кого стріляв. І чомусь мені здається, що усієї правди ми не дізнаємось ніколи, незважаючи на свідчення очевидців, на результати майбутніх рослідувань.

Співчуваю рідним усіх загиблих (повторюсь - УСІХ). Люди, які вийшли на Майдан, вони зробили свій вибір, як і силовики, а от їх рідним доведеться з цим вибором жити.

Молюся за те, щоб ці смерті не були марними. Сподіваюсь, наші депутати, а також усі українці, незалежно від того, якою мовою вони розмовляють, зроблять усе можливе для того, щоб так і було.

п.с. Побачила у деяких дівчат баннер, то ж і сама його вдягла.

...

Kliomena:

Девочки, ну, наконец-то О.Тягнибок разродился (не зря его в одном видео-блоге просили сменить фамилию на "Тягни-кота-за-сраку" звиняйте, из песни слов не выкинешь):

Тягнибок обратился к жителям Крыма

А в Севастополе уже из бетонных блоков на дорогах заграждения строят. Все Бандеру во плоти ждут узреть)))))))

...

Туммиттот:

Таак, девочки, вот предполагаемый новый кабмин:

По Беркуту и вообще силовикам: думаю, не стоит всех под одну гребенку. Есть садисты и сволочи, есть порядочные люди, как и везде. Но, к сожалению, силовики дисредитированы сегодня (и не в последнюю очередь действиями власти, а не только отморозками-сослуживцами). И это не есть гуд. Это очень опасно. Все ИМХО.
vita-life писал(а):
я не психолог, но человек либо знает о чем говорит, либо уверен в том что говорит

Вита, я вот ко второму варианту склоняюсь. Но знать и верить, две большие разницы ). Опять же ИМХО.

...

Alesia:

Kliomena писал(а):
не зря его в одном видео-блоге просили сменить фамилию на...

Клио, як його тільки не називали))) Народ від душі веселився))
А звернення Кузьми до Сходу чули? Теж непогано - з поправкою на деяку попсовість.
Наташа, н-да, перелік "впечатляет". Дякую! Оце представлення зробила!
Але мені дуже сподобалась сама наявність люстраційного комітету. Невже наважились? Якщо вдуматись - сміливе рішення, багатьох може зачепити. І які будуть наслідки... І хто буде у складі?
Ну, Чорновол - пані активна. Побачимо.
Я чомусь думала, що Богомолець очолить Мінздрав - але забула про Мусія.
Сергій Квіт - клас!
Не знаю, як вам, а мені Парубій подобається.
Яценюк погодився стати політичним самогубцем? Для мене особисто згода обійняти таку посаду у країні, що фактично є банкротом - сміливе рішення. У широкому суспільному дискурсі.
Деякі прізвища для мене малознайомі, деякі - невідомі взагалі.
Так, це вони будуть витягувати країну із повної ...опи. Не знаю, дівчата, мені їх уже завчасно шкода. Очікування у народа завищені, ситуація катастрофічна, на носі - президентські перегони. До речі, вітаю - учора (не помиляюсь?) в Україні стартувала президентська передвиборча кампанія.
Наташа, а списка кандидатів у президенти у тебе нема?
Хоча тепер ця посада уже більшою мірою представницька, ніж функціональна.

...

Yanita Vladovitch:

Alesia писал(а):
Наташа, а списка кандидатів у президенти у тебе нема?

Так рано ще. Якщо не помиляюсь, реєстрація кандидатів у ЦВК закінчується 4 квітня.
Але у ЦВК очікують, до кандидатів буде до 20 осіб .

...

полиграфистка:

Туммиттот писал(а):
Кстати, киевлянки, у нас же еще и выборы мэра. Пока полный перечень кандидатов неизвестен, но знаю, что точно планирует баллотироваться Татьяна Монтян. Она, конечно, стервозная, но мне нравится. А что вы думаете?

Нет, за нее я бы не голосовала: мэр - это, прежде всего, высококлассный администратор, превосходно разбирающийся (или готовый учиться разбираться) во всех аспектах функционирования города, особенно столицы. От ЖКХ до логистики, от застройки до ремонта дорог, от школ и детских садиков до рынков. А она в этом ни уха, ни рыла - юрыстка, пардон!..

...

lesya-lin:

Туммиттот писал(а):
точно планирует баллотироваться Татьяна Монтян. Она, конечно, стервозная, но мне нравится. А что вы думаете?

Тира писал(а):
язык острый, ага)))

Для Киева, как по мне, важен вовсе не острый язык. Крупному городу (любому) нужен, прежде всего, хороший хозяйственник - завхоз, грубо говоря. Чтобы все службы городские функционировали как часы. А с хорошо подвешенным языком - это в "связи с общественностью".
Kliomena писал(а):
Дівчат, а це тільки список пропозицій? Коли буде затверждення?

Затвердження має бути завтра. До речі, Майдан не підтримує кандидатури Авакова, і я вважаю, що це правильно. Туди потрібна людина, яка знає роботу, яку будуть сприймати серйозно. Пропонують Ярему ( досьє ). Як сказав мій чоловік (а він до силових відомств має безпосереднє відношення): не фонтан, але тут із багатьох зол слід вибирати найменше.

О, поки набирала, поліграфістка практично озвучила мої думки з приводу мера ))

...

Alesia:

Туммиттот писал(а):
Неа, пока нет.

Яніта, Наташа, та знаю, що нема - але страшенно цікаво! Аж кортить Smile
Yanita Vladovitch писал(а):
реєстрація кандидатів у ЦВК закінчується 4 квітня.

Ох, блін, довго чекати!
Туммиттот писал(а):
я так поняла, что Богомолец сама попросила пост вице-премьера.

Значить, знає, що хоче. Чомусь я думаю, що вона у змозі реально оцінити свої можливості. А те, як вона відпрацювала на Майдані - мамадорогая! Взагалі, дівчата, тут у нас в темі, виявляється, багато медиків-лікарів (не знаю, чим ці слова відрізняються, вибачайте). Будь ласка, прийміть мою щиру подяку і низький уклін за всю роботу медиків-волонтерів Майдану! За самовідданість, за високий професіоналізм, за дико напружену постійну 24-годинну роботу, за вірність професійним ідеалам та обіцянкам, за людяність, за збережені життя! Наскільки мені відомо з мас-медіа, на Майдані робили навіть складні операції. ДЯКУЮ!
Я вже в ночі 20-го лютого на Богомолець не могла дивитися без сліз. Що вона, що Парубій, що Мусій. Як і багато інших, які не захотіли стати публічними людьми Майдану, а просто робили свою роботу. Мовчки.
Туммиттот писал(а):
Но это мои мысли.

Мої інсайдерські дані говорять, що можна очікувати нові прізвища. Насправді в Україні уже з"явилось нове покоління громадських діячів, яких можна (і треба) починати залучати до державної роботи. Може, дійсно прийшов час новим гравцям вступити у політичний простір? Раніше шлях у політику їм був закритий, але тепер старі функціонали-бюрократи-комсомольці-комуністи явно мають відійти у минуле. Плюс процес люстрації трохи потрусить суспільство.
Не знаю, Юля - ім"я неоднозначне у цьому потенційно можливому переліку. Суспільство дуже змінилося, і, як жартують певні кола, "Юлія Володимирівна має зрозуміти, що її політичне майбутнє вже в минулому". У неї чітка налагоджена команда, її електорат досить активний, її штаби - як свідчить мій десятирічний досвід участі у роботі ДВК - найкраще організовані, члени ДВК від неї - прекрасно підготовлені професіонали (навіть, якщо це буде бабуля 70-80-ти років). Але, як каже Майдан, "Майдан стояв не за неї" - і це так.
Тигіпко? Чогось мені так здається, що Кінах із цим не погодиться)) Ну, принаймні конкуренція в середовищі ПР - річ унікальна))
Туммиттот писал(а):
выборы мэра.

Я не могла дочекатися, коли я вже нарешті буду брати участь у виборах мера! У мене як киянки до ПР у цьому плані були додаткові величезні "особисті" претензії - ні, ну позбавили 4-х мільйонне місто права вибору свого господаря!
До речі, Сан Санич виявився досить якісним господарником. Оця підошва - на яку кладеться бруківка - на Майдані рівна, міцна, непошкоджена. Не будеш знати, що нема бруківки - і не здогадаєшся.
Тира писал(а):
Я видела ее на "Громадськом" ТБ. Видос у нее, конечно, был... забойный:

Тіра, твоєї характеристики мені досить, щоб за неї не голосувати)) Я прізвище знаю, але оскільки телевізор у нас використовується в основном для перегляду мільтиків - більше нічого ми не дивимося, то якось вона пройшла повз мене. А взагалі мер має бути господарником, тут я абсолютно згодна з дівчатами, обома руками "за".
Kliomena писал(а):
Эх, но нам до этого еще жить и жить...

Клио, я себе заспокоюю тим, що більше з бюджета принаймні не будуть вириватися і тягнутися гроші у Межигір"я. За півтора місяці ц.р. українці зняли з банкоматів - скільки? 6,5 млрд? Скільки б мені цю цифру не озвучували - не можу ні повірити у неї, ні осягнути її, от чесно.
lesya-lin писал(а):
Майдан не підтримує кандидатури Авакова, і я вважаю, що це правильно... Пропонують Ярему

Я у цій сфері не розбираюся, але це одна з найважчих посад, як на мене - у тому плані, що тут треба міняти повністю усю систему роботи, усю філософію роботи. Система правоохоронних органів зруйнована, по суті - у сприйнятті населення - вона перетворена на репресивно-каральний орган. Соціологія, дані за 2010 рік:
який рівень вашої довіри міліції?
зовсім не довіряю - 26.3
переважно не довіряю - 32.4
важко сказати, довіряю чи ні - 27.7
переважно довіряю - 12.4
цілком довіряю - 1.1
не відповіли - 0.1.
Середній бал - 2.3
(Дані з видання: Українське суспільство 1992-2010. Соціологічний моніторинг. - К.: Інститут соціології НАН України, - С. 512)
У прокуратури, судів середній бал такий самий, там незначні відмінності у відсотках. Так що майбутньому міністру МВС неймовірне поле роботи. Як і всім іншим міністерствам, звісно. Але... є нюанси у роботі саме цього відомства.
Ну і заодно Аваков уже на власній шкурі відчув, що то таке - публічне представлення, і, відповідно, публічна реакція. До цього часу висловити своє ставлення до кандидата можливості не було, навіть якщо говорити не про все суспільство, а про його окремий сегмент. А враховуючи транслювання на всю країну...
Мудрості їм, внутрішньої сили і здорового глузду!

...

Рудана:

Посмотрела список.
Дамы,и вы будете говорить,что с 17 годом нет никаких совпадений?
Или "Батькивщина" или Майдан. Всё. Только свои,только политически правильно подкованные.
А где менеджеры? Где те рабочие лошадки,которые должны будут вытягивать страну?
Кто из них СЕЙЧАС имеет полное представление о своей будущей работе.Или будут на ходу учиться?

...

Yanita Vladovitch:

Рудана писал(а):
Дамы,и вы будете говорить,что с 17 годом нет никаких совпадений?

Наскільки це важливо у цій ситуації? Потрібно змінити обличчя власті.
І цей склад - тимчасовий. Ось буде обрано нового Президента, потім - Верховну Раду. А після цих змін - буде й новий уряд.

Рудана писал(а):
А где менеджеры? Где те рабочие лошадки,которые должны будут вытягивать страну?

А їх призначать на посади помічників або заступників - сподіваюсь.
Доречи, невже всі, хто обіймав означені посади до них, були менеджерами?
Ви в важаєте, що зараз можна знайти тих, хто знає, как керувати міністерством та відомством, і щоб вони не були при владі раніше?

Red Sonja писал(а):
Девочки, знаю: меня сейчас закидают помидорами, но разряжу обстановку.

Яна, ні, зараз ми закидаємо тебе рецептами.
Сходи до Вікіпедії - там повний (ну, майже) перелік - ось .
Доречи, на першій сторінці є посилання на 43 цікавих рецепти.

...

Анна Би:

Тина Вален писал(а):
А ты на майдане была? Ooh

Нет, и уши на месте. Да и образование у меня экономическое, а не техническое. Блин, точно пролетела.
А если серьезно, меня смущает, что человек не только не представляет, чем занимается Министерство молодежи и спорта, но и не представляет себе масштабы работы. Командовать песочницей это одно, а стройкой совсем другое. Да и не знаком он с кухней ВР и Кабинета министров. Его там просто съедят или подомнут под себя.
"Я готов, у меня достаточно опыта. Я понимаю, что я справлюсь с этой работой. Понимаю, что в настоящее время это будет очень трудно, потому что существует множество причин так говорить. Думаю, что в бюджете совсем нет денег, и как решать эти проблемы пока неизвестно. Но я уже сейчас ищу альтернативные источники финансирования, несмотря на то, буду занимать эту должность или нет. По этому поводу я уже провел кучу переговоров ", - говорит Булатов.
На вопрос журналистов, в чем заключается этот опыт, Булатов ответил, что проводил программы по борьбе с алкоголем и курением: договаривался с городскими властями, поднимал спортивную общественность, власти благодаря этим действиям сносили незаконно стоящие точки с продажей алкоголя, и на их месте строились спортивные площадки.

...

Luna:

Живу в Симферополе. Вчера возле Верховной Рады было столкновение татар (тысяч 5) и русских. На подмогу русским приехали автобусы из Севастополя и Евпатории. Может и из других городов. В драке вроде 2 человека убиты (но не знаю точно), один человек умер от сердечного приступа, около 30 обратились в больницы. Потом глава Межлиса выступил и татары медленно разошлись.
Сегодня около 7 утра были оповещены госсужащие Совета Министров АРК о том, что здание Совмина захвачено татарами. На работу не выходить. Могилёв сказал, что у всех госсужащих сегодня выходной, а министерства и рескомитеты раскиданы по всему городу.
Сейчас стало известно, что Совмин захвачен не Межлисом, но людьми, внешне похожими на татар. Людей, находящихся в здании (охрана, уборщицы) вывели, отпустили. Могилев сейчас на переговорах с захватчиками.

...

vita-life:

Щодо нового уряду. Справа в тому, що у людей вже немає віри нікому. І їм тепер потрібно дійсно зробити все можливе і неможливе, щоб вивести країну з тої прірви.
Яценюк. Як би я не ставилася до нього як політика, не скажеш що він не обізнаний в тому, що йому запропонували. Що політичний самогубець - це точно. Але якщо в нього все вдасться - буде зліт його політичної кар"єри. А можливо не все так страшно, як нам кажуть, і все чудом налагодиться))) Можливо паперєднікі щось-таки залишили)))
Люстраційний комітет. Задум хороший. Але чи торкнеться ця люстрація "своїх" бізнес-структур, чиновників? А також тих, хто вів людей під кулі, завчасно знаючи, що в них стрілятимуть. Хто закликав майдан до зброї. Під це навіть статті в КК є... А то все якось однобоко виходить)))
Щодо деяких інших призначень. Принаймні щодо двох людей є можливість, що вони пов"язані в плані бізнесу. Можу й помилятись.
Що не викликає заперечень, то це кандидатури Богомолець, Квіт. Тарасюк наче дядечко нічого...
Щодо міністра агрополітики. Не знаю. Здається це один з монополістів в аграрному секторі. Подібного я надивилась... до несхочу. Всеж я не далеко від села відірвалась, навіть декілька гектарів земельки там маю. Поїду її обробляти у разі чого))) Не буду скігліті, піду з лопатою капусту саджати!
Решта - когось знаю, когось - ні. Будемо бачити, як вони будуть справлятися. У всякому випадку, можуть когось і поміняти.
Що наразі турбує, так це та кількість зброї, що зараз "гуляє" по країні. Як з цим буде нова влада справлятися...
Не знаю, я напевно оптимістка, як виявилось))) Хочу вірити в краще.
Luna писал(а):
Сейчас стало известно, что Совмин захвачен не Межлисом, но людьми, внешне похожими на татар. Людей, находящихся в здании (охрана, уборщицы) вывели, отпустили. Могилев сейчас на переговорах с захватчиками.

Я сьогодні новини дивилась, поки нічого не було на той час. Страшно... Не уявляю, як цей конфлікт залагодиться.

...

Регистрация · Вход · Пользователи · VIP · Новости · Карта сайта · Контакты · Настроить это меню